UE pregăteşte islamizarea României?

By | 29 iunie, 2015
Distribuie prietenilor!

Observ că în ultimul timp s-a intensificat un mecanism perfid prin care Europa este atacată pe toate planurile: cultural, religios, demografic, economic şi politic. În cadrul acestui proces, pe de-o parte este încurajată imigraţia din zonele Africii, Orientului Mijlociu şi Asiei şi oferirea imigranţilor tot felul de drepturi şi beneficii, sub pretextul multiculturalismului şi corectitudinii politice, iar pe de altă parte populaţia locală este terorizată cu propaganda pericolului islamic, al invaziei străinilor şi al dispariţiei rasei albe.

Demersurile de acest fel s-au extins şi în Europa de Est şi se pare că şi în România.

Mai întâi UE vrea să ne primită şi nouă, la pachet, o parte din valul de imigranţi care asaltează tot mai mult vestul Europei.

Comisia Europeană propune un mecanism de „relocare” a imigranţilor, în scopul ajutării Italiei şi Greciei. Această schemă se va aplica refugiaţilor din Siria şi Eritreea veniţi în Italia şi Grecia după 15 aprilie 2015 sau după aplicarea mecanismului. În total, 40.000 de refugiaţi ar urma să fie distribuiţi din Italia şi Grecia în alte state membre ale Uniunii Europene. Ţările vor primi câte 6.000 de euro pentru fiecare imigrant primit.

În cadrul schemei, România ar urma să primească 1.023 de refugiaţi disribuiţi din Italia, respectiv o cotă de 4,26% din totalul de 24.000 de persoane. Germania va avea o cotă de 21,91% (5.258 de imigranţi), Franţa ar urma să accepte 4.051 de refugiaţi (16,88%), în Spania ar urma să meargă 2.573 de persoane (10,72%), iar în Ungaria 496 de extracomunitari (2,07%).

Sursa: Mediafax

Mai nou, aud că la Bucureşti se va construi cea mai mare moschee din Europa de Est, care va găszdui şi o şcoală de studii islamice cu 2000 de locuri.

Turcia va construi o moschee mare la București, care va fi gata în termen de trei ani, relatează miercuri ziarul turc Daily Sabah. În schimb, în baza unui acord semnat cu autoritățile române, Turcia va aloca un spațiu pentru construcția unei biserici de către România la Istanbul.

Construirea acestei moschei s-a aflat pe agenda președintelui turc Recep Tayyip Erdogan, care a efectuat o vizită la București în luna aprilie. Cele două țări ar fi ajuns la un acord pentru a grăbi planurile de ridicare a moscheii, potrivit sursei citate.

Moscheea, care va fi construită pe o suprafață de 13.000 de metri pătrați, va avea o capacitate de 2.000 de persoane. Potrivit Daily Sabah, guvernul român a aprobat concesionarea suprafeței necesare pentru ridicarea moscheii într-unul din cartierele centrale ale Bucureștiului, pe o perioadă de 49 de ani.

Sursa: Agerpres

Este de aşteptat ca construirea acestei moschei să atragă un număr şi mai mare de musulmani, fie refugiaţi, fie veniţi special pentru a participa la activităţile religioase care se vor desfăşura în respectivul lăcaş islamic.

În aceste condiţii situaţia în Bucureşti va deveni la fel de delicată ca şi în marile capitale europene, unde extremismul islamic este folosit ca armă pentru intimidarea populaţiei. Creşterea numărului de imigranţi şi a numărului de moschei, ar putea oferi fondul pe care România să fie islamizată şi transformată în scenă pentru acte teroriste, precum Parisul, Londra sau alte mari oraşe din vestul Europei. Şi se pare că autorităţile române sunt complice la acest plan, prin solicitudinea cu care răspund cererilor din afara ţării.

2 păreri la “UE pregăteşte islamizarea României?

  1. anon

    bai malai esti dus cu zmeul? turcia a nimicit populatia crestina din teritoriile sale. bisericile crestinilor au fost ori convertite in moschei ori lasate in paragina.
    e interzisa constructia de biserici la istanbul?
    se plateste bine sa faci propaganda islamista?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge