Oligarhii ruşi complotează cu americanii răsturnarea lui Putin şi dezmembrarea Rusiei

By | 14 iulie, 2015
Distribuie prietenilor!

Parlamentarul rus Evgheni Fedorov susține că oligarhii ruși sunt în negocieri cu corporaţii de top americane și Casa Albă pentru a instiga o revoluție care va duce la înlăturarea președintelui Vladimir Putin și prăbușirea Federației Ruse în termen de doi ani.

Pe parcursul unui interviu de 34 minute pe un canal media rusesc, Feodorov a făcut o serie de afirmaţii bombă susţinând că a fost planificată o lovitură de stat în stil Ucraina.

„Ei poartă un proces de negociere cu elitele ruse pentru extrădarea lui Putin”, a declarat Fedorov, menționând că același proces a fost efectuat şi înainte de lovitura de stat de la Kiev care l-a înlăturat pe Viktor Yanukovici. El l-a identificat pe John F. Tefft, ambasadorul Statelor Unite în Rusia, ca fiind figura centrală din spatele acestei conspirații.

Sursa: Infowars.com

5 păreri la “Oligarhii ruşi complotează cu americanii răsturnarea lui Putin şi dezmembrarea Rusiei

  1. Qu

    Pai oare de ce ?
    – salariul minim si mediu in Rusia e de 3-4 ori mai mare ca in tarile Est-Europene din UE
    – Putin nu a acceptat otravirea recoltelor cu GMO-uri sau a apei potabile cu pesticid
    – nu a fost de acord cu subjugare economica a tutror tarilor mici din estul Europei
    – nu a fost de acord cu atacul si jefuirea tarilor arabe si africane
    – Rusia are cea mai mica datorie externa pe cap de locuitor din tot continentul

  2. Marius

    Pai pana acum se zvonea ca Putin e mort (vezi interviul dat de fosta sotie si alte surse in acest sens) si ca a fost inlocuit deja cu o clona-marioneta stapanilor planetei.
    Oricum ar fi, mie imi e clar ca absolut niciun conducator nu se afla acolo unde este, intamplator sau prin vrajeala numita pompos „vointa poporului” (citat aproximativ, din memorie : „daca voturile ar fi contat la ceva, nu ne-ar fi fost acordate!”Mark Twain), ci este marioneta stapanilor planetei. Vrajeala cu „vointa poporului”e doar pentru show, pentru a se intretine iluzia turmei ca cee ce vor ei conteaza si ca sunt liberi 🙂

  3. Dan Tănăsescu Post author

    Toate ţările de pe glob sunt infiltrate şi controlate mai mult sau mai puţin de agenţi ai NWO. Rusia are chiar o coloană a cincea foarte puternică formată în ultimii ani. Vorbeşte despre asta chiar Evgheni Fedorov într-un alt interviu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge