Purtarea măștii înseamnă ștergerea identității persoanei

By | 31 iulie, 2020
Distribuie prietenilor!

În piesele de teatru din antichitate actorii purtau o mască, în conformitate rolul jucat, numită persona. De aici au derivat termenii personaj și persoană. În psihologie persona reprezintă acea parte a ființei noastre pe care o arătăm celorlalți, adică ”masca” noastră socială.

De aici putem deduce că înfățișarea, chipul, fizionomia, reprezintă identitatea noastră în cadrul comunității, al colectivului în care ne desfășurăm activitatea și în societate în general. Este factorul determinant pe baza căruia suntem recunoscuți, memorați și prin care realizăm interacțiunile cu ceilalți oameni.

De aceea prin purtarea măștii anti-Covid, personalitatea, individualitatea noastră și a celorlalți este ștearsă și interacțiunile sociale sunt îngreunate. Dacă ne întâlnim cu un cunoscut, un vecin, un prieten sau un fost coleg de școală, nu îl vom mai recunoaște. Nu ne vom mai putea face prieteni și relații noi, pentru că nevăzându-le chipul nu îi putem memora și nu îi putem recunoaște la o întâlnire ulterioară. Din experiența ultimelor luni am constatat că atunci când poartă mască, oamenii sunt mult mai reci, suspicioși, distanți și comunică mult mai puțin, mai ales că, pe lângă purtarea măștii se mai adaugă și tâmpenia numită ”distanțare socială” și teama irațională de îmbolnăvire.

Acesta este motivul pentru care Oculta Globalistă insistă atât de mult pe purtarea măștilor și distanțarea socială. Scopul real este acela de a anula persoana din om, persoană creată după ”chipul și asemănarea Lui Dumnezeu” și înlocuirea ei cu un număr unic, un ID, stocat într-un cip sau un calculator. Prin anularea persoanei se distruge și coeziunea socială, colectivitatea, societatea și omenirea văzută ca un organism unic. Prin procedeul alchimic ”solve et coagula” cabaliștii vor să atomizeze popoarele și națiunile și să reconstruiască umanitatea după modelul bolnav și satanic din mințile lor, în care oamenii trăiesc izolați fizic unii de alții, comunică și își desfășoară activitatea doar prin intermediul tehnologiei, în timp ce sunt atent supravegheați de ochiul Atotvăzător al Marelui Frate, fiind reduși la stadiul de baterii într-un Matrix global, având ca unică menire să asigure puterea nelimitată și nemurirea celor bogați.

3 păreri la “Purtarea măștii înseamnă ștergerea identității persoanei

  1. Bodo

    Totul se întâmplă pas cu pas.

    La început au băgat vrajeala cu 2 saptamani sa fiti cuminți și apoi totul trece. Apoi 6-8 saptamani sa stati in case, apoi purtatul mastii la interior, apoi si la exterior.
    Apoi va veni vrajeala ca ce mare lucru e sa te vaccinezi, apoi toată familia sa se vaccineze.

    Apoi va fi vrajeala ca ce mare lucru e sa te vaccinezi de câteva ori pe an.
    Acum suntem la momentul prostelii: daca purtați masca, chiar si afara, în câteva luni virusul trece. Înainte a fost: daca stati in case, trece virusul.

    În timp ce marea majoritate a României și a globului, fiind retardată, crede ce zic autoritățile, inițiatorii plandemiei isi duc planul la îndeplinire.
    O sa schimbe semnificativ lumea, o sa fie o nouă lume.
    Sunt interesați de digitalizare, legea educației sexuale si altele.
    Marea majoritate care e retardată crede că, daca poarta masca, scapa de noul coronavirus. Vor să testeze reacția publicului. Dacă o înghițim și pe asta, vom merita cu prisosință tot ce urmează. Opoziție totală botniței! Marea majoritate o sa o înghită.

  2. Punjab

    Când vine vorba de țigani (nu în totalitate) , legile intră în suspensie. Ei au dreptul neoficial să nu poarte mască, să socializeze și să își vadă de activitatea lor gregară. Asta pentru că „Oculta” cum o numesc mulți, îi protejează și îi privilegiază. Posibil ca ei să fie al doilea popor ales! Este de neînțeles naivitatea maselor și anestezia în care se află. Nu observă faptul că se dorește eliminarea populațiilor cu potențial creativ-constructiv și mai ales indivizii cu spirit critic și analitic! Eliminarea acestora din urmă consolidează dominația celor care controlează planeta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge