Adrian Streinu-Cercel aberează la Antena 3

By | 7 octombrie, 2020
Distribuie prietenilor!

Acum Cercel la Antena 3! „O spun clar, masca trebuie purtată permanent, atât în aer liber cât și în casă”, virusul se transmite prin simplă respirație la o viteză de 7 metri pe secundă, e un pericol mortal să ieși fără mască în aer liber.”

„Trebuie și masca și distanță socială de minim 2 metri în același timp, doar cu masca sau doar cu distanță socială nu facem nimic, trebuie amandoua reguli respectate în același timp”

„Degeaba stăm la 2 metri de cineva dacă nu purtăm masca, virusul circulă cu 7 metri pe secundă la simplă respirație, deci nu e nevoie de strănut sau tușe”.

„Asimptomaticii transmit virusul prin simplă respirație”.

„Masca este sfântă, ne protejează 100% împotriva virusului cu condiția să fie purtată corect, acoperire nas și gură, cu etanș perfect și combinată în același timp cu distanță socială.”

„Lumea ar trebui să poarte masca în permanentă, atât în aer liber cât și în casă, doar astfel putem învinge pandemia în lipsa unui vaccin, din păcate nu avem instrumentele de a supraveghea dacă se poartă masca în casă, chiar dacă am obligă cetățenii în acest sens, va trebui o monitorizare de tip intelligence”.

„E un pericol mortal să ieși fără mască în aer liber.”

Sursa: Facebook

Este posibil ca un expert să scoată pe gură asemenea aberații??? Oare care este metoda științifică prin care s-a măsurat viteza virusului Sars Cov 2, virus care nici măcar nu a fost izolat!? Și cum s-a stabilit că virusul se transmite prin respirație sau prin simplul vorbit?

Adrian Streinu-Cercel este ”specialistul” care în martie spunea despre același virus, Sars Cov 2, că este de 10 ori mai slab decât virusul gripal și după aceea că ”acest virus parșiv se ascunde în praf și mizerie”. Asta, în condițiile în care este știut faptul că virușii nu se înmulțesc și nu pot trăi în afara organismului gazdă!

PS: Dacă virusul se deplasează cu 7 m pe secundă când respiri sau vorbești, atunci de ce ți se bagă pe nas, până în creier, acel bețișor cu vată, când faci testul? Ceva nu se pupă în toată povestea asta!

4 păreri la “Adrian Streinu-Cercel aberează la Antena 3

  1. Stela

    Dumnezeu să mă ierte, dar omul ăsta pare a avea oarece probleme psihice. Asta, dacă nu e plătit ori amenințat, șantajat ori mai știu eu ce. Auzi, cei care au purtat masca sub bărbie au ajuns la spital! Așa ceva!? Să nu mai zic de restul aberațiilor pe care le-ați enumerat mai sus.
    Și aseară la A3 Gâdea spunea că oricât am păstra distanta, spăla, purta masca, acasă ne-o dăm jos, și vin copiii de la școală și ne infectează, că față de ei nu putem păstra distanța. Păi, dacă și ei la școală poartă mască și păstrează distanța, se dezinfectează, ei nu sunt protejați? Iar dacă sunt protejați, cum ne mai infectează pe noi ori pe bunici când vin acasă?

  2. Dan Tănăsescu Post author

    Este mason de grad înalt și e însărcinat de frații lui să se ocupe de boli infecțioase, epidemii, vaccinare, SIDA etc. A păpat la greu bani de la buget pentru asta. S-au făcut anchete despre activitatea lui dar ”justiția independentă” nu le ia în seamă.

  3. cozubas

    Oameni buni,nu va mai uitati la televizor ca o sa bolanziti sau o sa capiati prin transmisie directa de la animalele care behaie pe ecran,la voi !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge