De ce vaccinurile produc cheaguri de sânge

By | 9 noiembrie, 2021
Distribuie prietenilor!

Din ce am citit în articole postate pe Internet, ce mai circulă pe rețelele de socializare și ce am văzut în clipuri video se pare că principalul efect al vaccinurilor anti Covid este formarea cheagurilor de sânge care în timp provoacă accidente vasculare cerebrale, infarct miocardic și alte afecțiuni cardiovasculare.

Zilele trecute a dat din întâmplare peste o informație care ar putea fi o explicație pentru formarea acestor cheaguri. Redau mai jos un citat din cartea ”What Really Makes You Ill? Why Everything You Thought You Knew About Disease is Wrong” de Dawn Lester & David Parker:

Un articol din 2013 intitulat ”Earthing (Grounding) the Human Body Reduces Blood Viscosity: a Major Factor in Cardiovascular Disease” explică că celulele roșii din sânge au o sarcină electrică negativă și aceasta menține separarea lor unele de altele în fluxul sanguin prin repulsie electrostatică. Articolul mai precizează că dacă sarcina negativă a globulelor roșii este redusă, repulsia electrostatică este redusă și acest lucru duce la incapacitatea celulelor sanguine de a rămâne suficient de separate. Rezultatul acestei funcționări afectate este că celulele „se adună” și că vâscozitatea sângelui crește; articolul explică consecințele, „Vâscozitatea și agregarea sângelui sunt factori majori ai hipertensiunii arteriale și a altor patologii cardiovasculare, inclusiv infarctul miocardic”.

Dacă aglomerarea globulelor roșii este rezultatul diminuării sarcinii electrice a acestora, ce element din componența vaccinurilor ar putea determina acest lucru? Această întrebare mă duce cu gândul la o serie de clipuri postate pe Internet, în care medici care au analizat componența vaccinurilor susțin că acestea ar conține oxid de grafen și nanoparticule de natură metalică cu proprietăți magnetice.

Oxidul de grafen este un supraconductor și știm că materialele de acest gen produc scurtcircuite. Prin ”scurtcircuitarea” sângelui se produce deci o anulare a sarcinilor electrice ale celulelor sanguine și astfel crearea acelor cheaguri de care aminteam inițial.

Pe baza aceluiași principiu ne putem gândi că este perturbată și activitatea electrică a inimii, care este singurul mușchi din organism care nu este acționat de sistemul nervos, având propriul sistem de ”propulsie”. De asemenea și afectarea sistemului nervos prin apariția unor tulburări neurologice în urma vaccinării, știut fiind că activitatea nervoasă este de natură electrică.

Într-un material video dr. Jane Ruby prezintă imagini la microscop ale globulelor roșii din sângele persoanelor nevaccinate comparativ cu cele din sângele persoanelor care s-au vaccinat. Se vede clar cum aceste componente ale sângelui sunt grav afectate în cazul vaccinaților și formează acele aglomerări numite cheaguri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge