Băsiştii au cenzura în sânge

By | 22 februarie, 2012
Distribuie prietenilor!

Din când în când mai dau şi pe site-uri şi bloguri băsiste, doar aşa, din curiozitate, ca să văd cât pot rezista unii împotriva logicii, realităţii şi bunului simţ. Dar când vine vorba să şi comentez este practic imposibil. Dacă nu mimez că mă integrez în echipa solidară a propagandiştilor băsişti, dacă am o opinie diferită şi nu pup în fund puterea, comentariile mele nu sunt aprobate în veci şi deci nu apar pe site.

Am găsit totuşi un blog colectiv de propagandă portocalie şi de luptă înverşunată împotriva comunismului – mai precis duşmanii de clasă Iliescu, Ponta, Antonescu – care spune că este un loc unde libera exprimare este deplină şi oricine este invitat să comenteze chiar dacă nu este de aceeaşi părere:

Aici libertatea de expresie este adevarată. Cenzura nu există! Vă mulţumim că ne citiţi şi sperăm să şi comentaţi, chiar dacă sunteţi de altă părere. Vă respectăm ca să ne respectaţi!

Doar că, de câte ori am comentat până acum, evident cu o opinie diferită, comentariile mele nu au apărut. În schimb comentează de zor băsiştii şi se felicită între ei pentru minunatele articole în care le-o trag neîncetat lui Iliescu-Ponta-Antonescu şi tuturor usl-iştilor şi laudă măreţele împliniri ale partidului oranj în frunte cu conducătorul său iubit Traian Băsescu. Asta da libertate de exprimare!

2 păreri la “Băsiştii au cenzura în sânge

  1. Dan Tănăsescu Post author

    Badea şi-a închis comentariile pe blog, iar la Ciutacu pot să comentez când vreau, fără probleme. Dar nu văd legătura, că amândoi nu sunt băsişti, dimpotrivă! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge