Automatizarea sclaviei

By | 13 noiembrie, 2021
Distribuie prietenilor!

Dacă ar fi să dau cea mai scurtă definiție Noii Ordini Mondiale aka Marea Resetare aceasta ar fi Automatizarea Sclaviei sau Sclavagism Digital.

Acest tip nou de sclavie nu va avea nevoie de bice, lanțuri, cătușe, arme de foc, sau alte metode pentru a supune sclavii. Instrumentul universal de înrobire va fi identitatea digitală, acel document electronic/aplicație/cip/tatuaj etc. care va îngloba tot ce ține de individ: act de identitate, portofel electronic, card de sănătate, permis auto, legitimație, cheie de acces în locuință, mijloc de transport ș.a.m.d. Pe baza acestui ID electronic fiecare sclav va fi conectat permanent la matrixul global numit Internet, bazat pe tehnologia 5G și ce va mai urma.

Ceea ce nu înțeleg 99,99% din inconștienții planetei este că împotriva acestui sistem global de sclavie nu vei mai putea lupta, nu vei mai putea protesta și nici nu vei mai putea ieși din el. Pentru că totul va fi complet automat și nu vei mai interacționa direct cu ființe umane. Nu poți protesta și nu poți lupta împotriva sistemului când ai de-a face cu algoritmi, boți, inteligență artificială, drone, servere, pentru că acestea sunt niște entități lipsite de conștiință, rațiune, empatie, judecată și acționează automat și doar în limitele în care au fost programate. Este un sistem gândit de cei care vor controlul total al omenirii pentru a putea dirija miliarde de indivizi fără cel mai mic efort, de la tastatura unui laptop, PC sau dispozitiv mobil.

Este cumva similar cu sistemul de cenzură de pe Facebook. Dacă ești blocat în urma unei turnătorii, unei abateri de la „standardele comunității” sau doar din cauza unei erori a aplicației sau platformei, tot ce poți face este să stai cuminte 30 de zile până ce sistemul informatic te deblochează, pentru că, orice ai face, orice contestație, reclamație, încercare de a comunica cu administratorii sistemului nu va avea niciun rezultat.

Acum imaginați-vă o situație similară în noul sistem de sclavie digitală! În caz că aveți mai multe credite sociale negative, v-a turnat un binevoitor sau este vorba doar de o eroare a sistemului sau aplicației, în loc să vi se blocheze accesul la o rețea de socializare, vă este blocat accesul la banii digitali, la hrană, apă, electricitate sau, dacă aveți o mașină electrică, nu mai aveți posibilitatea să vă deplasați. Totul automat și fără posibilitatea de a contesta. Cum v-ați descurca într-o astfel de situație?

A fost făcut primul pas pentru implementarea acestui sistem diabolic sub pretextul salvării cetățenilor de ”virusul ucigaș”. Este vorba de certificatul verde aka nazzi-pass. Introducerea completă a ”identității digitale” are termen de finalizare la sfârșitul anului 2022. Dormiți în continuare! Purtați mască, vaccinați-vă și ”aveți încredere în știință” și autorități!

13 păreri la “Automatizarea sclaviei

  1. Ms

    Într-adevăr nu vei putea lupta împotriva acestui sistem. Nici măcar împotriva actualei situații de tranziție spre „Marea Resetare” nu prea se poate lupta. Cei care protestează, fac petiții, se revoltă, etc, sunt manipulați de către structuri bine organizate. Chiar tu ai scris câteva articole despre acest fenomen. Cât despre cenzura Facebook, algoritmii sunt suficient de avansați să te depisteze dacă mai și un alt cont care folosește poze de profil asemănătoare, adrese de mail asemănătoare, sau chiar dacă accesezi conturile de pe aceleași dispozitive. În astfel de cazuri îți cenzurează și celălalt / celelalte conturi, fără însă a da explicația clasică de încălcare s „standardelor comunității”!

  2. Maria

    Bun articol! adevarat! poate ca ceva sanse vor avea cei care au o bucata de pamant (cu casa cat mai autonoma dpdv utilitati, ex panouri solare, fantana in curte, soba cu lemne din curte/padurea din zona), pe care isi cultiva cele necesare supravietuirii si reusesc sa aiba joburi online (daca nu va fi restrictionat Internetul doar pentru cei cu certificat verde sau in viitor, doar pentru cei vaccinati cu schema completa, la zi sau cu cipuri) sau sa faca troc pentru a supravietui. In rest, bicicleta, fara auto (daca accesul va fi asa cum ati spus dvs) sau electrica, fara acces la servicii medicale (folosirea doar a plantelor medicinale, a ceea se cultiva in gradina proprie, in padure, la munte)

  3. Realistul

    Nu dau doi bani pe dictatura lor, pe vaccinurile și testele lor, și mă chiș pe certificatul și pecetea lor. La o adică iau calea codrilor ,mă refugiez în munți. Chestia cu casa la țară, nu ține, ăștia și așa vor mării impozitele pe case și terenuri, fără pecetea lor nu vom putea avea locuri de muncă și nici vinde produsele din gospodărie , fără pecete nu vei putea plăti impozitul ,iară statul în câțiva ani îți va executa silit proprietățile, ajungând pe drumuri sau mai rău în lagăre . Speranța este la Dumnezeu, doar o intervenția Divinității mai poate restabili echilibru pe aceasta planetă, ăștia după cum se vede au luat-o pe drumul pierzaniei și nu mai au cale de întors.

  4. Dan Tănăsescu Post author

    @Maria: Dacă se va implementa noul sistem, nimeni nu va mai avea proprietăți, nu va mai putea cultiva nimic, nu va mai putea crește animale și nu va mai avea voie să locuiască în afara orașelor smart.

  5. Dan Tănăsescu Post author

    @Realistul: Dacă tu crezi că vei putea trăi în munți sau în pădure înseamnă că nu ai nici cea mai mică idee despre ce va urma și în ce va consta noul sistem care va fi introdus.

  6. Maria

    @ Dan – nimeni nu va mai putea face nimic, deoarece vor prabusi si mai rau valoarea banilor, vor introduce o criptomoneda unica, vor creste enorm taxele si impozitele, totul ca sa ramana oamenii fara nimic? plus cipati, vaccinati pana mor

  7. Maria

    @ Dan – in raspunsul catre „Realistul” ati spus : „…nu ai nici cea mai mică idee despre ce va urma și în ce va consta noul sistem care va fi introdus.” => cred ca ar fi foarte util un articol in care sa explicati asta sau link uri, in limita timpului disponibil si a bunavointei, desigur, deoarece nu multi stiu si inteleg ce va urma. Pe google e multa informatie si nu toata lumea e in stare sa selecteze informatia relevanta, mai putin intoxicata si sa extraga esenta. Multumim anticipat, multa sanatate si numai bine!

  8. Realistul

    Domnule Dan, și digitalizarea asta are limitele sale, la fel „știința” genetică practicată de om. Ori ce electronist amator cu ajutorul banatului circuit integrat 555 și a unei bobine, vă poate realiza un circuit de bruiaj, care să creze interferente care vor perturba funcționarea tuturor aparatelor electronice dintr-un bloc de locuințe, până și cu o banală stație de emisie recepție poți creea interferente. A-ți afirmat că toți oamenii vor fi determinați, obligați să trăiască în orașe smart, vă întreb chiar și triburile din Amazon și Eschimosii și Nomazii crescători de reni din Stepele Siberiene, vor fi deportați în orașe smart, credeți că se vor putea adapta. Ori omenirea va fi redusă până la un anumit număr de cetățeni, care să încapă în aceste orașe smart. Și credeți că China va accepta să-și reducă populația când , vor să introducă obligativitatea ca fiecare familie să aibă cel puțin trei copii, cu toate că au sistemul de credite sociale deja introdus, dar au și regiunii unde nu este introdus.Dumneavoastră credeți că gașca de miliardarilor aflați vremelnic pe acest pământ au de spus ultimul cuvânt ori Dumnezeu.

  9. Xaeus

    @Realistul – E mai complicata treaba. Practic, in prima faza, care a inceput, vom avea parte de o selectie naturala impusa artificial. Cine va fi in stare sa gandeasca va avea foarte mari sanse sa scape, cine nu, nu. Imi pare rau, dar e cazul de a face aceasta selectie. M-am saturat de astia cu IQ echivalent cu clasele trenului. E cazul de o epurare.

  10. Dan Tănăsescu Post author

    @Xaeus: Din păcate au murit deja și vor mai muri persoane valoroase, cu un IQ mult mai mare decât clasele trenului. Eu nu cred în ideea asta eugenistă cu ”selecția naturală”, e vorba doar de șanse și împrejurări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge