Vindecarea cancerului cu bicarbonat de sodiu

By | 7 ianuarie, 2010
Distribuie prietenilor!

Întotdeauna mi-a plăcut o soluţie simplă la o problemă aparent complicată.  Nu dărâmi casa pentru a repara o ţeava spartă… E clar că felul în care medicina alopată “tratează” cancerul astăzi, face mai multe victime, decât vindecă.

Chimio-”terapia”, radiaţiile şi bisturiul nu sunt răspunsul la cancer, după cum durerile de cap nu sunt cauzate din lipsa aspirinei.

Alte e cauza şi ea trebuie găsită şi tratată. În acest spirit, următoarele rânduri  au foarte mult sens (autorul îmi e necunoscut). Mai cred că nu este acesta unicul tratament naturist, căci sunt cunoscute efectele miraculoase ale ciupercii japoneze Shitake, Graviolei amazoniene, sau a extrasului din orez IP6, printre altele, dar ca orice lucru bun, este extrem de simplu si atrăgător pentru cei care îi văd valoarea. Judecaţi singuri:

“Cifrele sunt de neînchipuit. Pe plan global, în jur de 8 milioane de oameni mor de cancer în fiecare an, numai în Statele Unite cifra este de peste jumatate de milion de victime anual. Se preconizează că până în anul 2030, această cifră va ajunge la 12 milioane de decese pe plan global, anual din cauza cancerului.

Cancerul este prima cauză de deces a persoanelor sub 85 de ani, iar în Statele Unite o persoană din patru moare de cancer – una din patru!
Zilnic se introduc noi legi care reduc libertăţile cetăteanului sub justificarea “protejării publicului împotriva terorismului” în timp ce aceşti oameni suferă şi mor în fiecare an din cauza unei boli pe care familiile de elită şi cartelurile lor farmaceutice, în mod sistematic, refuză să o vindece.

Anual sunt colectate sume imense de la diverse acte de caritate pentru a susţine studii de găsire a curei pentru cancer pe care organizaţiile elitiste de fapt, nu au nici o intenţie să o găsească.
Am aratat într-un articol publicat pe 9 august 2009, faptul că un anumit om, dr. Richard Day care era şeful organizaţiei Planificarea Familiei (organizaţie eugenica susţinută de familia Rockefeller) a ţinut o întâlnire restrânsă pentru medici în 1969 la Pittsburg, unde a relatat despre transformările societăţii globale care urmează în viitor.

Înainte de a expune o listă lungă de schimbări care vor avea loc în societatea globală, el le-a cerut celor prezenţi să nu înregistreze şi să nu ia notiţe. Însă un medic a luat notiţe şi mai apoi a făcut public parte din cele spuse la acea întâlnire.

Acum, după 40 de ani, putem vedea câtă acurateţe exista în spusele dr-lui. Day. Motivul pentru care îl amintesc pe dr. Day şi în acest articol este pentru ceea ce a spus referitor la cancer în cadrul acelei întâlniri din 1969:
“Acum putem trata aproape orice formă de cancer. Informaţiile se găsesc în dosar la Institutul Rockefeller, dacă se va decide vreodată ca să fie dat publicităţii”.

Richard Day spunea că lasând oamenii să moară de cancer se va încetini creşterea numărului populaţiei. “E ok., oricum trebuie să mori de ceva… aşa că de ce să nu fie cancer până la urma urmei?” Cam aşa gândesc aceşti oameni care nu au suflet şi de aceea fac ceea ce fac.

Cartelurile farmaceutice (Big Pharma – vedeţi aici sediul Merck din România, pentru a înţelege cine sunt ei) nu au nici cea mai mică dorinţă să trateze cancerul când ei câştigă sume imense din vânzările de medicamente, citostatice care tratează doar nişte simptome în acelaşi timp omorând şi celulele sănătoase şi chiar şi oamenii cu această otravă – chimioterapia. Dar nici măcar nu este vorba de bani în primul rând. Familiile elitiste care conduc lumea, de fapt vor ca oamenii să sufere şi să moară mai devreme decât le este vremea, aceasta fiind o metodă de reducere a populaţiei.
De aceea când cineva din afara găştii Big Pharma, descoperă o metodă eficientă de tratare a cancerului, acesta imediat devine o ţintă a organizaţiilor medicale dar şi a agenţiilor guvernamentale.

Un astfel de caz este doctorul italian, Tullio Simoncini, un om deosebit dar şi curajos, care a refuzat să cedeze presiunilor imense care s-au făcut asupra lui şi care încă se mai fac din momentul în care el a realizat ce este cancerul şi cum putem scăpa de el.

Aşa-zisa “crimă” comisă de Simoncini a fost aceea că a descoperit faptul că boala de cancer este cauzată de o ciupercă, candida, care este un organism micotic şi care oricum trăieşte în organismul uman în cantităţi mici, chiar şi la oamenii sănătoşi. În mod normal, sistemul imunitar ţine această ciupercă sub control, dar când Candida din corp metamorfozează într-un fungi mai puternic, atunci pot apare probleme mai grave şi chiar cancerul.

Prietenul meu, Mike Lambert, de la clinica Shen situată aproape de casa mea din Insula lui Wight (sudul Marii Britanii) spune următoarele despre Candida:
“Fungii, şi în special Candida, se dezvoltă mâncând din corpul gazdei (corpul uman) astfel dizolvându-l încet dar sigur. Deasemenea, Candida are nevoie de corpul uman ca să se înmulţească pentru că nu o poate face fără acest mediu. Nu este de mirare că în cazurile de oboseală cronică, care în majoritate se atribuie coloniilor de Candida, cel infestat se simte foarte rău fizic dar şi mental.”

Tullio Simoncini spune clar că boala cancer este în final această infecţie fungală şi că explicaţiile convenţionale medicale cum că boala cancer se datorează unei funcţionări defectuoase a celulelor este pur şi simplu greşită.

Candida

Simoncini este specialist oncolog (tratarea tumorilor), specialist în diabet şi boli de metabolism, dar este chiar mai mult de atât. El este un adevărat medic care urmăreşte să dezvăluie adevărul pentru beneficiul pacienţilor şi refuză să repete precum un papagal, versiunea oficială a ceea ce trebuie doctorii să gândească şi să spună.

El provoacă dogma “conformismului intelectual” şi toate asumările nefondate, minciunile, manipularea şi falsurile acesteia, fiind foarte critic la adresa organizaţiilor medicale care continuă să caute “tratamente” false şi ineficiente pentru tratarea epidemiei globale de cancer.

Încă de când a intrat la medicină, el şi-a dat seama că ceva nu este în regulă cu cancerul şi cu modul în care acesta este tratat. Simoncini spune:
“Vedeam suferinţe teribile. Eram în secţia de oncologie pediatrică şi toţi copiii au murit. Sufeream şi eu văzând cum săracii, copii mureau de la chimioterapie şi radiaţii”.

Frustrările şi tristeţea lui din cauza a ceea ce vedea l-au determinat să caute alte căi de a înţelege şi a trata această boală devastatoare. Şi-a început explorările cu o minte deschisă şi cu o pagină albă de hârtie în faţă, nepătată de nici o teorie rigidă împinsă în faţă sau îndoctrinată de curentul principal, convenţional a medicinei şi ştiinţei.

Câţi oare mai trebuie să sufere până când oamenii vor înceta să se mai uite la medici ca la zei atotştiutori realizând scara imensă a ignoranţei care are loc?
Simoncini a realizat că toate cancerele se comportă la fel, indiferent de localizarea în corp. Toate cancerele au un numitor comun. El deasemenea a realizat că toate tumorile canceroase sunt întodeauna albe. Ce altceva mai este alb? Candida.

Simoncini a realizat că ceea ce crede medicina convenţională că este o creştere de celule canceroase ieşită de sub control, de fapt este reacţia sistemului imunitar de a proteja corpul împotriva atacurilor de Candida, astfel mărind producţia de celule.

Simoncini spune că lucrurile decurg în felul următor:

• Candida este în mod normal ţinută sub control de sistemul imunitar, dar când acesta devine slăbit şi / sau compromis, Candida se extinde şi poate dezvolta o “colonie”
• Candida, în cele din urmă, poate penetra un organ, iar sistemul imunitar trebuie să răspundă acestui atac în alt “mod”
• Acest “mod” este de a construi o barieră defensivă de celule şi această barieră, acest cumul de celule reprezintă ceea ce este denumit cancer.

Se spune că răspândirea cancerului la alte părţi ale corpului este provocată de migrarea unor celule “maligne” de la sursa originală. Simoncini spune că lucrurile nu stau aşa deloc. Răspândirea cancerului este declanşată de cauza reală a cancerului, adică de fungi Candida care migrează de la sursa originală. Această migrare poate fi declanşată chiar la biopsie sau în timpul operaţiei.

Ce anume îi permite cancerului să se manifeste, după cum am spus şi în multe dintre cărţile mele? Sistemul imunitar slăbit. Când sistemul imunitar funcţionează eficient, va adresa orice problemă înainte de a o scăpa de sub control. În acest caz, ţinând Candida sub control.

Echilibrul sistemului imunitar

Dar iată că numărul bolnavilor de cancer creşte pe plan global şi continuă să crească. Există un război bine calculat împotriva sistemului uman imunitar şi care a devenit din ce în ce mai prezent.

Sistemul imunitar este slăbit şi atacat de mâncăruri şi băuturi cu aditivi, chimicale agricole, vaccinuri, tehnologie cu frecvenţe electromagnetice, de microunde, medicamente farmaceutice, stresul vieţii moderne şi altele.

Vă imaginaţi ce deficienţe pot avea copiii din ziua de azi când ei primesc 25 de vaccinuri sau combinaţii de vaccinuri până la vârsta de 2 ani (aceasta este situaţia în America, în România copiii primesc 10 vaccinuri până la vârsta de 1 an şi încă 5 până la vârsta de 14 ani) şi toate aceste vaccinuri se fac în timp ce sistemul imunitar înca este în formare.

Acesta este modul în care familiile de Illuminati urmăresc să declanşeze reduceri masive ale populaţiei – prin demolarea mecanismelor de protejare naturală a corpului.

Mdaaa… aici este adevăratul şoc. Ce distruge sistemul imunitar mai repede decât orice?
CHIMIOTERAPIA. Iradierea de asemenea. Chimioterapia este o otravă care este menită să distrugă celule. Atâta tot.

Tratamentul convenţional al cancerului se face prin otrăvirea victimei sperând că celulele canceroase vor fi în mai mare măsură şi mai repede omorâte decât cele sănătoase şi nu se va ajunge la pierderea vieţii pacientului.
Dar stai să vezi. Această chimioterapie otrăveste şi omoară şi celulele sistemului imunitar pe care îl face “varză”. Iar Candida este încă prin împrejurimi.
Acest sistem imunitar făcut “varză” nu mai poate răspunde în mod eficient la atacurile de Candida şi aceasta va câstiga teren astfel încât cancerul se transferă în alte părţi ale corpului ajungându-se la răspândirea acestuia în corp. Chiar şi cei care şi-au revenit după operaţie şi chimioterapie şi sunt declaraţi vindecaţi, rămân o bombă care e pe cale să explodeze în orice moment.

Sistemul lor imunitar este acum mult slăbit şi este doar o chestiune de timp până când Candida va declanşa o recidivă. Chimioterapia de fapt, omoară oamenii pe care ar fi trebuit să-i trateze.

Când Simoncini a realizat că boala cancerului este de fapt o infecţie sau infestare fungală, el a început să caute ceva, o substanţă care poate să omoare această ciuperca, astfel înlaturând cancerul. El şi-a dat seama că medicamentele antifungale nu dau rezultate, pentru că fungii pot muta foarte repede pentru a se apăra şi chiar încep să se hrănească cu medicametele prescrise care aveau scopul de a-i omorî.

Astfel, Simoncini a găsit ceva mult, mult mai simplu – bicarbonatul de sodiu. DA, ingredientul principal din praful de copt. Atenţie! Nu este exact acelasi lucru ca şi praful de copt care are şi alţi aditivi.

El a folosit această substanţă pentru că este un distrugător puternic al fungilor şi spre deosebire de medicamentele antifungale, Candida nu se poate adapta la bicarbonatul de sodiu. Pacientului i se dă bicarbonat de sodiu pe cale orală dar şi intern cu ajutorul unui endoscop de exemplu, un tub lung şi subţire care în general se foloseşte la vizionarea corpului pe interior fără a folosi bisturiu. Aceasta ajuta la plasarea bicarbonatului de sodiu direct pe cancer, adică direct pe fungi..

Egiptenii din antichitate ştiau despre proprietăţile vindecătoare ale substanţelor anti-fungale iar cărţi indiene de acum 1000 de ani recomandă pentru tratarea cancerului, substanţe puternic alcaline.
În 1983, Simoncini a tratat un bărbat italian, Gennaro Sangermano, căruia i s-au mai dat doar 6 sau 7 luni de viaţă din cauza unui cancer de plămâni. După câteva luni de tratament cu bicarbonat de sodiu, el s-a reîntors la o stare de sănătate bună iar cancerul a dispărut. Acum, dupa 26 de ani el încă este în viată şi cu o sănătate bună.

Simoncini începuse să aibă mai multe reuşite cu această metodă şi şi-a prezentat cercetările şi rezultatele la Departamentul Italian de Sănătate, sperând că acesta va aproba trecerea la teste ştiinţifice pentru demonstrarea eficienţei acestei metode de tratament. Dar din păcate el a început să descopere adevărata scară la care se ridică manipularea şi decepţia din domeniul medical.

Autorităţile, nu numai că au ignorat documentaţia prezentată de Simoncini, ba mai mult, el a fost exclus din registrul medicilor din Italia din cauză că a recomandat metode de tratament care nu au fost aprobate. DA, aşa am spus – metode de tratament care nu au fost aprobate.

El a fost supus unor campanii feroce de ridiculizare şi condamnare duse de mijloacele media, iar apoi a fost închis pentru 3 ani pe motivul că a fost găsit vinovat de cauzarea morţii unor pacienţi pe care i-a tratat. Din toate unghiurile s-a declanşat campania: pune mâna pe Simoncini şi nu-l lăsa să mai facă valuri.

Organizaţiile medicale spun că declaraţiile lui cu privire la bicarbonatul de sodiu sunt nebuneşti şi periculoase. Un medic italian “de referinţă”, în mod exagerat a inclus bicarbonatul de sodiu în clasa drogurilor periculoase care pot cauza moartea şi afecţiuni grave în corp!
În tot acest timp, milioane de pacienţi mureau de cancer şi ar fi putut fi trataţi în mod eficient. Dar acestor oameni, de la putere, nu le păsa..

Tullio Simioncini, din fericire, nu este o persoană care să dea aşa uşor bătută, şi a continuat să răspândească informaţii despre lucrările şi descoperirile sale pe Internet şi în prezentări publice. Am auzit de el de la Mike Lambert de la clinica Shen unde Simoncini a vorbit în timp ce eram în deplasare în Statele Unite.
Ştiu că el are succese remarcabile la reducerea drastică sau chiar înlaturarea unor forme avansate de cancer prin folosirea bicarbonatului de sodiu. Aceasta durează câteva luni în unele cazuri, dar în altele, ca de exemplu cancerul de sân, având în vedere accesul uşor la tumoare, aceasta dispare în câteva zile.

Oamenii deasemenea se tratează singuri sub îndrumarile doctorului Simoncini şi la sfârşitul acestui articol sunt nişte link-uri la nişte videouri cu oameni care vorbesc despre experienţa lor cu cancerul şi tratarea acestuia prin metoda Simoncini.
Conform unui articol despre cercetările a doi oameni de ştiinţă englezi, profesorul Gerry Potter de la Grupul de Descoperire a Curei pentru Cancer şi profesorul Dan Burke, am scris în articolul din luna aprilie faptul că boala de cancer este de fapt o ciupercă . Descoperirile celor doi profesori sunt următoarele:

Celulele canceroase au un biomarker unic pe care celulele normale nu îl au. Acest biomarker este o enzimă care se numeşte CYP1B1. Enzimele sunt proteine care au rol de a cataliza sau mări rata unei reacţii chimice.
Enzima CYP1B1 alterează structura chimică a unui compus care se numeşte Salvestrol care în mod normal se găseşte în natură în multe fructe şi vegetale. Aceste schimbări chimice transformă Salvestrolul într-un agent care omoară celulele canceroase dar nu le atacă pe cele normale.

Sincronicitatea este perfectă. Enzimele CYP1B1 apar numai în celulele canceroase şi reacţionează cu Salvestrolul din fructe şi vegetale pentru a crea reacţii chimice care omoară numai celulele canceroase.
Şi aici este dovada că tumorile sunt fungi. Salvestrolul reprezintă sistemul natural de protecţie al fructelor şi vegetalelor împotriva atacurilor de fungi şi de aceea Salvestrolul se găseşte numai în speciile care sunt supuse distrugerilor fungale precum: căpşunile, afinele, fragii, strugurii, coacăzele negre şi roşii, murele, merele, perele, vegetalele verzi (în special broccoli şi varză), anghinarea ardeii graşi roşii şi galbeni, avocado, măcrişul, sparanghelul şi vinetele.

Ce este aproape diabolic, este ca Big Pharma şi marile companii Bio Tech ştiu acest lucru şi ei au făcut următoarele două lucruri de majoră importanţă pentru a slăbi acest sistem de protejare naturală împotriva atacului fungal care este cancerul:

1. Fungicidele chimice folosite în agricultura modernă care omoară fungi în mod artificial, ceea ce înseamnă că plantele nu mai trebuie să-şi activeze propriul sistem de protejare şi anume Salvestrolul. În ziua de azi, Salvestrolul se mai găseşte doar în legumele şi fructele crescute organic.
2. Cele mai utilizate fungicide au acţiune puternică de blocare a enzimelor CYP1B1, aşa că oricâte produse care au fost crescute cu chimicale vei consuma, nu prea contează întrucât Salverstrolul nu se va activa şi nu va acţiona ca un agent de distrugere al cancerului aşa cum ar fi fost normal.

Acesta nu este un accident, ci este un lucru bine plănuit aşa cum era bine planuită şi distrugerea lui Tullio Simoncini. Familiile de elită vor ca oamenii să fie distruşi de cancer şi nu vindecaţi. Ei sunt nişte oameni bolnavi atât mental cât şi emoţional şi consideră oamenii drept oi sau vite, sau animale în orice caz. Lor nu le pasă cât stres, câtă suferinţă şi moarte cauzează aceste manipulări şi secretizări, şi din punctul lor de vedere: cu cât mai multă suferinţă cu atât mai bine. Şi asta dovedeşte că aceşti oameni nu sunt în toate minţile.

Dar Simoncini refuză să încline steagul şi continuă să promoveze ceea ce el vede că este un tratament sigur al cancerului, pe când “în lumea reală” cifra de decese din cauza cancerului creşte şi continuă să crească în mod incontrolabil pentru că tratamentele sunt bazate pe teorii intenţionat eronate şi care nu dau rezultate.

Este întradevăr o societate nebună, nebună, dar din perspectiva familiilor de elită, aşa şi trebuie să fie. Mulţumim Domnului pentru oamenii curajoşi şi hotărâţi precum Tullio Simoncini. Avem nevoie de mai mulţi oameni ca el şi cât de repede.
Ce contrast imens este între el şi cei care servesc organizaţiile medicale. Când Simoncini a ţinut o prezentare la clinica Shen, chiar cu câteva săptămâni înainte de acest eveniment, mulţi medici locali l-au ridiculizat şi i-au contestat teoriile.

Au fost şi ei invitaţi la prezentarea lui Simoncini, ceea ce probabil că ar fi adus importante beneficii pacienţilor acestora. Li s-au rezervat locurile pentru a participa la prezentare şi a pune întrebări direct lui Simoncini.. Ghiciţi ce s-a întamplat? Ei nu au venit.

Site-ul lui Tullio Simoncini

Test simplu pentru a verifica nivelul  Candida în corpul Dvs.

“Puneţi seara un pahar cu apă pe noptiera unde dormiţi. Dimineaţa când vă treziţi, scuipaţi în pahar. Nu fortaţi, ci eliminaţi doar ce aveţi, chiar dacă este foarte puţin.
Lăsaţi să stea 2 minuate după care analizaţi conţinutul la lumină. Dacă scuipatul rămâne la suprafaţă sau se dizolvă, este bine. Tulburarea apei, indică prezenţa Candidei.
Dacă apar prelungiri ale scuipatului în jos, ca nişte picioare,  indică deasemenea prezenţa Candidei.”

Articol preluat de pe http://eufrosin.wordpress.com/

101 păreri la “Vindecarea cancerului cu bicarbonat de sodiu

  1. Pingback: Miracole,Naturale…Totul despre ”Bicarbonatul de Sodiu” – Bistrita24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge