Andreea Inankur se crede fantezie pentru onanişti

By | 2 februarie, 2010
Distribuie prietenilor!

Andreea Inankur, această fătucă care se pretinde a fi un nume în online-ul românesc şi în presa de modă, îşi imaginează că eu „o iau la labă” uitându-mă la pozele ei postate pe Internet. Cel puţin aşa reiese din discuţiile pe care le poartă pe Facebook cu o oarecare Denisa Fainis, care, după cum arată în fotografii, pare o puberă ce se uită zilnic în oglindă să vadă dacă i-a mai răsărit vreun fir de păr pubian.

Daţi click pe imagine pentru mărire!

Daţi click pe imagine pentru mărire!

Despre doamna Inankur am aflat din întâmplare acum câteva luni, când am intrat pe blogul alomoda.ro, pe care îl lăuda nu-ştiu-cine pe Twitter. Personal nu prea am nimic în comun cu moda, sau „feşănul”, cum se mai spune. Cel mult mă poate interesa fotografia de modă, dar nimic mai mult.

M-am uitat, aşa cum se obişnuieşte când intri pentru prima oară pe un blog şi la pagina unde sunt prezentaţi autorii. Astfel am dat peste o poză (nu fotografie!), a „celebrei” stiliste, care mi-a atras atenţia nu datorită subiectului, ci pentru că mi s-a părut prost făcută. Era supra-expusă şi slabă calitativ pentru un blog care se pretinde a fi despre modă. Aşa că am descărcat-o şi am vrut să văd, din pură curiozitate, cu ce model de aparat a fost realizată.

Uitându-mă la EXIF-ul imaginii, am văzut că era făcută cu un Canon EOS 1Ds Mark III, un aparat care costă, fără obiectiv, în jur de 10.000 de dolari. Aşa că mi-a venit ideea să scriu un articol pe blogul meu vechi, despre câti bani merită să bagi într-un aparat foto. În articol prezentam poza respectivă, împreună cu alte două fotografii, realizate de mine, cu aparate foto mult mai ieftine. Am vrut să demonstrez că se pot face fotografii chiar mai bune decât cele realizate cu un aparat scump, dacă depui puţin efort şi pricepere.

În ciuda tuturor acestor indicii evidente, că articolul are ca subiect doar tehnica fotografică şi aparatele foto, Andreea Inankur a rămas convinsă că eu am descărcat poza ei de pe site, doar ca să „gâtui maimuţa” în faţa monitorului. Aşa că mă cataloghează drept „onanist” şi se tot întrebă, cu viu interes, dacă „am tras o labă pe poza ei”. Prietena cu care conversa pe Facebook – cu mari şanse să aibă încă amintiri proaspete de pe vremea când mămica ei o ştergea la popou – o susţine, trăgând concluzia că sunt „un fraier”. Asta după ce citeşte articolul meu, în care vorbeam despre lumină, expunere, focus şi mărci de aparate foto.

Cum să vă spun? Eu nu fac laba uitându-mă la poze sau la monitorul calculatorului. Nu am făcut laba nici pe pozele Vandei Hădărean, al cărei pictorial m-a convins să cumpăr revista Playboy! Dar în cazul doamnei Andreea Inankur nu aş putea să mă masturbez dintr-un motiv mult mai simplu: când mă uit la pozele ei, nu mi se scoală! Această fiinţă, cu trăsături comune şi insipide, nu îmi inspiră nimic, nici măcar prin îmbrăcămintea ei, care ar trebui să fie mai cu gust, având în vedere că vorbim despre o „stilistă” şi un „fashion editor”. Dacă mai punem la socoteală şi atitudinea mitocănească pe care o are faţă de sexul opus, atunci e chiar „moartea pasiunii”!

3 păreri la “Andreea Inankur se crede fantezie pentru onanişti

  1. Andrei

    Mda am citit si eu dialogul dintre cele doua si sincer mi-am dat seama ca in cazul de fata, numele protagonistei reflecta exact caracterul sau „Inankur”. O tipa care gandeste, se poarta si poate chiar arata ca curul.Cat despre Penisa Fainis …ma scuzi Denisa Fainis ce sa comentez….musca la rahat trage. Ops cred ca am fost cam dur…vroiam sa spun fraza aia ca prietenii unei persoane sunt facuti dupa acelasi tipar. Si in final… despre maimuta sugrumata….am auzit ca undeva in india se mananca creier de maimuta si ca e mare delicatesa. Poate ca Inankur pofteste si ea la maimuta, sau macar la ce se gaseste in capul ei.

  2. niels bohr

    intr-adevar, nici mie, daca ma gandesc bine numele imi inspira ceva de gen Andreea nici-in-Kur …
    Cat despre partenera ei de dialog, numele Penisa Fainis mi se pare chiar foarte inspirat…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge