De ce îl iubeşte Andreea Pora pe Băsescu

By | 15 martie, 2011
Distribuie prietenilor!

Andreea Pora ne destăinuie, într-un interviul pentru „Adevărul”, la „Adevărul în secunde”, de ce îl iubeşte ea pe Traian Băsescu şi ce calităţi are favoritul său.

Acum ţineţi-vă bine! 😆

Andreea Pora este pro Băsescu pentru că în campania electorală s-a poziţionat de partea preşedintelui. Cu alte cuvinte, dacă a făcut o gogomănie, acum vrea să o ducă mai departe!

Cele trei calităţi ale lui Băsescu: hotărâre, hotărâre şi… hotărâre. Da, de asta ne-am convins şi noi, Băsescu este cel mai hotărât şi cel mai consecvent dintre toţi oamenii politici ai României.

Cum îl caracterizează Andreea Pora pe Traian Băsescu: „un preşedinte, n-aş putea spune… la fel cu ceilalţi preşedinţi, un preşedinte care, cel puţin până acum, dacă este să tragem linie, a încercat o anumită reformă a statului, a instituţiilor, dar se prefigurează un eşec”. Deci în concluzie un fel de kaka maka! 😆

Eu cred că doamna Pora îl iubeşte pe Băsescu pentru că îi dă ocazia să mai pape şi ea din când în când nişte fursecuri, saleuri şi cârnăciori, pe la recepţiile pdl-iste! 😆

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge