Sperma în vagin te scapă de depresie

By | 20 martie, 2010
Distribuie prietenilor!

Pro TV, acest stindard al culturii şi educaţiei maselor populare româneşti, care ne-a adus ţara în cei 15 ani de activitate, pe cele mai înalte culmi de progres şi civilizaţie, care ne-a adus în căminele noastre producţii ca „Te uiţi şi câştigi!”, „Dansez pentru tine” sau „State de România”, ne anunţă azi că cercetătorii din ţara vecină şi prietenă, America, au făcut o descoperire uimitoare:

Femeile care fac sex fără prezervativ şi îi permit partenerului să ejaculeze în interiorul vaginului sunt mai puţin expuse riscului de a avea depresii.

Această veste vine exact la momentul oportun, deoarece în ţara noastră educaţia contraceptivă şi planificarea familială au cunoscut o dezvoltare fără precedent. Sifilisul, hepatita B şi SIDA sunt doar amintiri, de care aproape nimeni nu mai vorbeşte. Medicii ginecologi au dat faliment sau au fost concediaţi din lipsă de activitate. Numărul avorturilor a ajuns la zero.

Deci doamne şi domnişoare din toată ţara, dacă vreţi să aveţi o viaţă fericită, veselă şi lipsită de despresii, o puteţi face în deplină siguranţă, deoarece orice sarcină nedorită, care ar avea ca efect o depresie mult mai gravă, este total exclusă! Aşadar, băgaţi în voi toată sperma de care aveţi parte, pentru o viaţă împlinită şi plină de bucurii!

Totuşi aţi putea încerca, pentru a fi absolut sigure şi varianta orală, maxim 3 doze pe zi.

Via

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge