Ştiinţa este noua religie

By | 27 aprilie, 2010
Distribuie prietenilor!

Pe măsură ce puterea religiei a început să se destrame, aceasta a fost înlocuită de o altă închisoare mentală, căreia i s-a spus „ştiinţă”. Ea nu are nimic de-a face cu ştiinţa reală, ci este o ştiinţă „oficială”, care afirmă că „lumea pe care o vedem este singura lume care există şi că nu există o continuare a vieţii după moarte”.

Frăţia a trebuit să găsească o alternativă pentru cei care începeau să respingă religia, pentru a se asigura că aceştia nu-şi vor da seama că suntem cu toţii conştiinţe multidimensionale infinite întrupate într-un corp fizic pentru o perioadă de experienţe intense pe calea evoluţiei, respectiv că nu vom „muri”, pentru simplul motiv că nu putem muri. Energia înseamnă conştiinţă, şi ea nu poate fi distrusă, ci doar transformată într-o altă expresie a sa.

Dacă omul îşi dă seama că nu este una cu corpul său fizic, ci cu conştiinţa eternă şi infinită care dă viaţă acestui corp, viziunea şi potenţialul său se amplifică nelimitat. Ce coşmar ar însemna acest lucru pentru cei care doresc să îi controleze pe oameni.

David Icke – „The Biggest Secret”

O părere la “Ştiinţa este noua religie

  1. Pingback: Tweets that mention Ştiinţa este noua religie: Pe măsură ce puterea religiei a început să se destrame, aceasta a fost înlocuită de o a... -- Topsy.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge