Pisălogii de la RDS

By | 15 mai, 2010
Distribuie prietenilor!

Timp de câteva luni, preşedintele şi administratorul de bloc au desfăşurat o campanie furibundă pentru cablarea imobilului la reţeaua de servicii RDS/RCS. Mai întâi cu afişe şi şedinţe, apoi din uşă în uşă pentru semnături din partea locatarilor. Blocul este cablat la UPC – Astral de prin 1995, aşa că majoritatea vecinilor, dacă nu toţi sunt deja abonaţi la această companie de cablu.

Am auzit că această acţiune de instalare a infrastructurii RDS, pentru televiziune, Internet şi telefonie fixă s-ar face cumva prin Primăria de sector şi bănuiesc că administratorul şi preşedintele asociaţiei de proprietari, au luat şi ei ceva şpagă pentru a determina oamenii din bloc să aprobe proiectul şi să renunţe la serviciile UPC.

Acum o săptămână au venit „băieţii veseli” cu maşini de găurit cu percuţie şi au făcut gălăgie o zi întreagă de ziceai că se prăbuşeşte toată clădirea. Au făcut găuri în beton, au montat casete, au întins cabluri, le-au asigurat şi au plecat.

Ieri a sunat la uşă un individ, care venise să încheie contracte pentru RDS/RCS. I-am spus că nu avem nevoie şi nu suntem interesaţi de un contract.

Azi m-am întors obosit de la un examen şi voiam să mă odihnesc puţin. Dar n-a fost chip. A sunat interfonul tocmai când era să adorm. Răspund.

– … de la RDS/RCS. vreau să dau nişte oferte şi să închei nişte contracte.

Ok, i-am deschis. Am crezut că se duce la ăia pe care nu îi găsise ieri acasă. Dar nu… A venit tot la mine!

– Bună ziua! Dacă doriţi să faceţi un contract cu RDS!

– Păi a fost cineva şi ieri şi am spus că nu ne interesează.

– Păi, da, tot eu am fost! V-am dat un pliant?

– Nu mă interesază, am contract cu UPC şi nu vreau să fac alt contract.

– Bine, să fac un semn aici (în registru) să nu vă mai deranjez! O zi bună, la revedere!

Oare ce credea băieţaşul, că m-am răzgândit de ieri până azi?! Sau că am uitat că a fost şi ieri? Dacă mai vine şi a treia oară, cred că îl alerg în jurul blocului!

Acest caz nu este singular. Sunt o grămadă de firme care procedează aşa, prin aranjamente dubioase cu instituţii de stat şi şpăgi date pe la administratori.

Când o să înţeleagă domnii de la RDS, că afacerile nu se fac doar cu japca, apelând la tupeu şi găinării de acest gen? Afacerile înseamnă în primul rând inteligenţă, tact, oferte solide şi multă grijă pentru satisfacerea intereselor clienţilor.

4 păreri la “Pisălogii de la RDS

  1. Pingback: Tweets that mention Pisalogii de la RDS | Dan Tănăsescu -- Topsy.com

  2. Pingback: Afaceri pe spinarea locatarilor de bloc | Dan Tănăsescu

  3. Dan

    Lol! As vrea sa zic un no-comment dar ar fi impotriva ideii de a lasa un comentariu la articolul tau.
    RDS cred ca este ultima companie la care m-as abona.
    Internetul il am de la o firma mai mica, telefonia fixa (cam inutila intradevar) de la „Romtelefon”, Telefonia Mobila de la Vodafone si Cosmote, Televiziunea la care nu prea ma uit, de la Dolce aka Romtelefon.
    .-= Dan´s last blog ..Motorola GM300 – Ultima achizitie pentru shack =-.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge