Proteste sindicale de ochii lumii

By | 19 mai, 2010
Distribuie prietenilor!

Deşi la mitingul de astăzi, din piaţa Victoriei, au participat un mare număr de oameni, liderii sindicali au ţinut discursuri, s-a scandat şi s-a făcut mare gălăgie, nu cred că acţiunea a avut vreo eficienţă. Mai degrabă s-au cheltuit nişte bani degeaba. Şi asta pentru că singurul rezultat a fost că oamenii s-au mai descărcat puţin, tensiunea s-a mai diminuat, în timp ce Emil Boc şi gaşca lui nu au fost deranjaţi prea tare, de ce se întâmplă în „curtea” lor.

Dacă lucrurile se petreceau ca în Grecia, cu geamuri sparte, uşi forţate şi sticle incendiare, poate că le-ar fi tremurat puţin chiloţii guvernanţilor, dar aşa nu a fost decât un protest normal, paşnic, autorizat, în care „noi ne-am văzut de ale noastre şi ei de ale lor”.

Dacă i-ar fi păsat câtuşi de puţin şi dacă ar fi avut curajul, premierul ar fi ieşit, măcar din respect pentru oameni şi ar fi discutat cu liderii lor. În loc de asta s-a mulţumit să-l trimită pe un oarecare Marcel Hoară, deputat PD-L, de care nici nu am auzit până acum, să dea declaraţii într-o emisiune de la Antena 3, desfăşurată la faţa locului într-un studio mobil. Amărâtul şi-a luat câteva sticle de apă în cap, câteva scuipaturi şi huiduieli şi cam asta a fost tot.

O părere la “Proteste sindicale de ochii lumii

  1. Pingback: Tweets that mention Proteste sindicale de ochii lumii | Dan Tănăsescu -- Topsy.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge