Pro TV, televiziunea interlopilor

By | 9 iunie, 2010
Distribuie prietenilor!

Faptul că Pro TV are o simpatie deosebită pentru infractori, ţigani, manele şi tradiţii ţigăneşti, nu mai este un secret pentru nimeni. Ei au fost practic primii care au lansat, ca gen muzical aparte, muzica lăutarilor de pe la nunţi, sub denumirea de manele. Ei sunt cei care mediatizează nunţile ţigăneşti, bătăile între clanuri rivale, palatele cu turnuleţe. Ei sunt cei care invită maneliştii la diferite emisiuni de divertisment şi concursuri. Ca să nu mai vorbesc de celebrele deja telenovele, „Inimă de ţigan” şi „State de România”.

Ce s-a întâmplat azi îmi întăreşte şi mai mult convingerea că aşa stau lucrurile. Este vorba de eliberarea din penitenciarul Jilava a celebrului infractor Nuţu Cămătaru. Am văzut ştirea la televizor, la Pro TV şi am fost dezgustat de pasiunea cu care prezentatorii şi reporterii încercau să îl prezinte pe acest infractor de drept comun, ca pe un erou naţional, ca pe o vedetă de mare calibru. Doar în cazul Madonnei sau a celor de la AC/DC, am mai văzut atâta entuziasm din partea „proteviştilor”. Este de-a dreptul nemaipomenit, în viziunea lor, faptul că Nuţu Cămătaru a plecat acasă de la poarta puşcăriei călare pe un cal şi mai mult decât atât, au fost eliberaţi porumbei albi cu ocazia acestui magnific eveniment.

Dar lucrurile nu se opresc aici. La poarta casei interlopului de Ferentari a fost trimis, pe post de reporter special, Ovidiu Oanţă. Mai aveau puţin şi o puneau şi de un mini-serial sau „Reality Show” pe tema asta. Pe urmă tot ei sunt cei care trag semnale de alarmă că a crescut infracţionalitatea şi numărul atacurilor cu violenţă, de parcă nu ei sunt principalii mediatizatori ai criminalităţii prin ştriri de genul celor de la ora 5, sau aberaţiile de pe site-ul stirileprotv.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge