De ce vreau să câştig bani pe Internet

By | 29 iulie, 2010
Distribuie prietenilor!

1. De ce vreau să câştig bani pe Internet?

Cel mai banal răspuns la această întrebare este că toată lumea are nevoie de bani şi toată lumea doreşte cu ardoare să câştige bani. Dar, în cazul banilor câştigaţi pe Internet intervine un factor care poate răsturna întreg sistemul de gândire al unei persoane obişnuite. Internetul se poate constitui într-o sursă de venit pasiv, adică bani pe care îi poţi câştiga şi fără să fii prezent şi să faci ceva anume pentru aceasta. Odată ce mecanismul a fost conceput şi implementat, tot ceea ce trebuie să faci este să îl întreţii şi să-l supraveghezi, iar banii vor veni chiar dacă nu dedici acestei activităţi un număr mare de ore, ca în cazul în care ai fi angajat undeva. Pentru mine acest lucru înseamnă libertate şi independenţă financiară.

2. Care este cea mai mare grijă în privinţa câştigului de bani pe Internet?

Pentru orice persoană care este la început, cred eu, cea mai mare dificultate este aceea de a atrage un număr cât mai mare de vizitatori pe site-ul/blogul său şi de a convinge astfel firmele să cumpere publicitate în spaţiul virtual creat de tine. Nu este suficient doar să creezi un site şi să postezi acolo ceva, pentru a avea şi succes. Chiar dacă conţinutul tău este valoros, nu are nicio utilitate dacă nu este văzut de cât mai multe persoane. De aceea o promovare care să-ţi aducă “vizibilitate” online eeste esenţială.

3. De ce vreau să învăţ Internet Marketing?

Mai precis, de ce vreau să mă perfecţionez în Internet Marketing. În primul rând, pentru că vreau să fac bani pe Internet şi deci, trebuie să devin un expert în vânzări online, în cazul de faţă produsul fiind blogul meu. Apoi pentru că vreau să cunosc cum se fac aceste lucruri la modul profesionist şi să fiu la curent cum se procedează în acest domeniu ce metode tehnice specifice şi instrumente se folosesc pentru promovarea şi vânzarea produselor online.

4. Care este cel mai important lucru în Internet Marketing pentru mine?

Cel mai important lucru, după părerea mea, în Internet Marketing este cunoaşterea pieţei ţi a beneficiarilor tăi. Pentru că, dacă nu ştii cui te adresezi, nu vei ştii nici ce strategie de promovare să abordezi, nici ce modalităţi de comunicare să foloseşti pentru a răspunde cerinţelor şi nevoilor clienţilor tăi.  În concluzie, datorită faptului că marketingul este o activitate comunicaţională, este esenţial să ştii cui te adresezi în cadrul acestui proces.

5. Ce anume vreau să învăţ despre câstigul banilor pe Internet?

Lucrul care mă interesează cel mai mult este să transform blogul meu într-o comunitate virtuală. Nu doresc să am mulţi vizitatori, care vin după căutări de pe Google, stau câteva secunde şi apoi trec mai departe fără să revină. Doresc ca vizitatorii mei să vină ca la un loc de întâlnire unde iau contact prieteni, se dezbat idei, se află lucruri noi, care se comunică apoi mai departe.

Un alt lucru pe care pe care vreau să-l aprofundez este cel legat de modalităţile de plăţile online şi de modul cum se încheie şi se negociază contractele de publicitate. De exemplu cum se creează şi cum se instrumentează un cont PayPal, în condiţiile din România, ce fel de cont bancar trebuie să ai, în ce valute, ce formă juridică trebuie să îmbrace afacerea ta (SRL, PFA, drepturi de autor) etc.

8 păreri la “De ce vreau să câştig bani pe Internet

  1. Pingback: De ce vreau să câştig bani pe Internet - Ziarul toateBlogurile.ro

  2. Robeala

    Bani pe net putini dar pentru un roman e destul de bine c’am 200 euro lunar …. Adresa http://www.bux.to

    In fine , ce trebuie facut acolo ?
    1.Creezi un cont.
    Username: Nume utilizator
    Password: parola ta
    Confirm password : parola din nou
    Email: mailul tau
    Confirm email : din nou mailul
    AlertPay/PayPal Email: tot mailul tau
    Your Country : romania
    Referer (if any) : robeala -sa avem referer comun [primim bani in plus ca avem legatura comuna]-
    Bifezi casuta : i accept terms of service
    Security code : literele si cifrele din imagine.

    2.Dupa ce ai creeat contul in fiecare zi dai click pe SURF ADS. acolo vor aparea 24 reclame. dai click pe rand si astepti 30 secunde (atata dureaza o reclama) dupa care astepti resetarea reclamelor.o data la 10 ore.
    pe fiecare reclama vazuta primesti bani.

    Spor la facut banuti.
    RECLAMELE SE REACTIVEAZA Dupa care iara trebuiesc vizualizate si asa faceti bani pe reclame vazute. Usor asai ? decat sa stati degeaba la pc , mai bine faceti bani pe urma lui
    VA SPUN UN SECRET Smile RECLAMELE MAI POT APAREA O DATA LA 4 ORE. PROFITATI DE CE V-AM ZIS

  3. DEC.I

    poate reusesti daca postezi cateva locuri de munca, ca romanul cat are siguranta platii la sfarsitul lunii e in regula cu activitatea ;))
    .-= DEC.I´s last blog ..Plouat =-.

  4. Dan

    Robeala>>>Spunemi te rog, peste cit timp se trimit banii pe card???si cit aproximativ faci pe zi???si in fiecare zi acesti banuti vin pe card??si care este sensul pentru acest site sa dea bani???

  5. Dan Tănăsescu Post author

    Deocamdată nu fac nimic pe zi şi nici nu ştiu care e treaba cu cardul, pentru că nu am. Acesta este doar un articol de promovare.

  6. Rodica

    Este bună ideia cu cîștigul pe internet. Trebuie mai multe persoane să participe la aceasta și un îndrumător. Ce fel de artcole trebuie scrise și unde să faci contul. Și cine atașează reclamele. Cine a cîstigat.
    DD-PP are un sait pentru așa ceva. Am încercat să intru să vizualizez articolele și reclamele dar nu am putut. Cred că greșesc ceva.Sunt amatoare de cîștig pe internet.

  7. Dan Tănăsescu Post author

    Ca să câştigi bani pe Internet trebuie mai întâi să ai un site sau un blog, la care trebuie să munceşti zi de zi. Pe urmă, după un an, doi, poţi găsi diverse metode de a câştiga bani cu el. Este suficient să intri pe Google şi să cauţi „bani pe net” şi vei găsi o grămadă de site-uri cu sfaturi pentru a realiza acest lucru. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge