Cum să faci bani online

By | 13 iulie, 2011
Distribuie prietenilor!

Primesc de mai multă vreme tot felul de e-mail-uri, de la diverşi indivizi care se laudă că mă învaţă cum să fac bani online. Citesc aceste mesaje mai mult ca să mă distrez şi în speranţa că, odată şi odată, voi găsi acolo o informaţie cât de cât utilă. La mulţi dintre aceşti „antreprenori” online, chiar nu îmi aduc aminte să mă fi abonat, aşa că nu prea am idee de unde au făcut rost de adresa mea de e-mail.

Am citit azi dimineaţă un astfel de mesaj, o polologhie kilometrică în care mi se spunea că respectivul are nişte informaţii foarte importante pentru mine, despre cum aş putea să fac eu bani mulţi pe Internet. Aşa că am făcut un rezumat al acestor informaţii, deosebit de „valoroase şi importante”.

Deci, care sunt caracteristicile activităţii prin care faci bani online? Păi, este o muncă curată, lucrezi de acasă, munceşti în timpul liber şi ai nevoie de dotări minime. Ca să vezi! Şi eu care credeam că este o muncă mizerabilă, că trebuie să am dotări de milioane de euro, să muncesc 12 ore pe zi, în timpul serviciului şi să înot zilnic prin noroi! 😆

Acum să trecem la motivele pentru care cei mai mulţi nu fac bani online. Iată de ce: folosesc metode care nu sunt eficiente, nu se informează, nu fac ce trebuie să facă şi nu fac ce trebuie să facă, suficient de mult timp. Băi, ce chestie! Toată viaţa am crezut că, pentru a face bani online, trebuie să fac ceea ce nu trebuie să fac, foarte puţin timp, să folosesc numai metode ineficiente şi fără să mă informez deloc. Acuma înţeleg eu de ce nu mergeau lucrurile prea bine!

După o serie de astfel de mesaje, aştept să primesc şi oferta de a cumpăra nu ştiu ce carte, DVD, curs online, la preţ de câteva sute de lei, din care voi afla secretul suprem, ascuns cu grijă de profesionişti, pe baza căruia voi reuşi să mă îmbogăţesc făcând bani online. Cred că mi se va dezvălui faptul absolut uimitor şi de necrezut, acela că, dacă vreau să mă fac patron trebuie să îmi deschid o firmă, sau şi mai şi, dacă vreau să câştig la Loto, trebuie să cumpăr un bilet! 😆

4 păreri la “Cum să faci bani online

  1. Laurentiu

    Dintre toate oportunitatile de a face bani online pe care le-am incercat,vreau sa spun ca numai una mi-a adus succes. M-am inscris in comunitatea cumsafacbaniacsa.com acum doua luni si ceva. Cel mai mult pana in momentul de fata am „castigat” 1000Ron din vanzarea propriului meu produs. In comunitate am invatat totul de la 0. Restul mi se par abureli. Succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge