Metacontact

By | 29 august, 2010
Distribuie prietenilor!

Cartea „Metacontact”, care vorbeşte despre tehnicile speciale extrasenzoriale ale serviciilor secrete ruse şi îl are ca autor pe Fonareff Dmitry Nicolaevici, fost ofiţer superior al KGB, responsabil în SPP-ul rusesc cu protecţia unor demnitari ca Elţîn şi Gorbaciov sau Reagan şi Ceausescu, a fost lansată pe 15 aprilie 2010, la sala de expoziţii a Casei Armatei din Bucureşti.

Metacontact

Lucrarea prezintă activitatea comună a serviciilor secrete din Federaţia Rusă şi a savanţilor militari în domeniul tehnologiilor informaţional-energetice, printre care se află percepţia extrasenzorială sau autohipnoza. Ideea cărţii se bazează pe o serie de fapte, sistematizate şi adaptate pentru publicul larg, a fenomenului inexplicabil pentru ştiinţa ortodoxă –metacontact – fenomen care constă în capacitatea extraordinară a omului, aflat în starea modificată de conştiinţă, să obţină orice tip de informaţie, fără a intra în câmpurile informaţional-energetice ale universului.

Am aflat despre această carte din emisiunea „Codul lui Oreste” de la B1 TV, unde a fost prezentată de generalul Emil Străinu. Încă nu am citit-o, dar cred că conţine informaţii deosebit de interesante. Un fapt la fel de interesant este că volumul  nu a fost publicat în limba rusă.


Flacarile Violet ale KGB lansate la Bucuresti – METACONTACT

3 păreri la “Metacontact

  1. ace de acupunctura

    Cititi cartea, este fenomenala, si pare veridica. Atinge subiecte delicate si variate in sfera religiei, paranormalului, parapsihologiei, politicului..stiintei ETC.

  2. Marius

    Am cautat cartea pe Net, insa din pacate, nu am gasit-o. Daca a descoperit-o cineva, poate se milostiveste si lasa link-ul aici 🙂 multumesc anticipat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge