Red Bull nu îţi dă aripi

By | 20 septembrie, 2010
Distribuie prietenilor!

Prostia se plăteşte… Dacă atunci când faci prostia să bei acel amestec de chimicale numit Red Bull mai ai cât de cât o scuză, când te arunci în Dâmboviţa cu pianul crezând că nu vei păţi nimic, atunci eşti prost de-a binelea.

Asta a făcut ieri o tânără la manifestarea Flugtag 2010, organizată de Red Bull. Fata se numeşte Mădălina Drăgan, are 26 de ani (24 după alte surse) şi este din Ploieşti. Ignorând total legile fizicii şi fără nicio pregătire în domeniul cascadoriei sau al sporturilor extreme, nefericita concurentă a sărit în râul Dâmboviţa de la aproximativ 6 metri, cu un „aparat de zbor” improvizat, în formă de pian. Rezultatul a fost că şi-a fracturat o vertebră din zona lombară a coloanei vertebrale şi riscă să-şi petreacă restul vieţii într-un cărucior.

Şi toate astea în numele unui vedetism şi senzaţionalism ieftin promovat de societatea de consum în care trăim.

Mai multe informaţii despre acest caz pe Realitatea.net şi Contrasens.com

3 păreri la “Red Bull nu îţi dă aripi

  1. cumnatu'

    dar ce mai conteaza ca ramane paralizata, a fost „cool”.are si 10 secunde de postat pe youtube,e tot ce si-a dorit de la viata.din pacate red bull iti cam taie aripile,poate din experienta asta invata ceva si toti dobitocii teribilisti pe care ii vedem tot mai des pomeniti in mesaje de nu te vom uita.

  2. cojocarii

    ai mare dreptate cu promovarea ieftina din partea societatii. din pacate, sunt multi care se lasa manipulati de promovarile acestea ieftine…
    Inca ceva: nu avem bani, ne mor copii si rudele prin spitale, dar astfel de descreierati sunt operati si reparati pe banii publici. e corect? eu zic ca nu. In alte tari concursurile de gen, sunt considerate sporturi extreme iar accidentarile nu sunt acoperite de asigurarile de sanatate. Oare daca s-ar pune in practica acest lucru si la noi, s-ar mai inghesuii netotii sa faca spectacol??
    .-= cojocarii´s last blog ..Cata apa bea un bebelus =-.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge