„Investitorii străini” care ne-au distrus economia

By | 2 octombrie, 2010
Distribuie prietenilor!

În timp ce guvernanţii se pregătesc să „hăituiască” coafezele, proprietarii de spălătorii şi restaurante, numărându-le flacoanele de şampon folosit, litrii de apă consumaţi şi numărul de feţe de mese trimise la curăţat, vor să impoziteze muncitorii zilieri de la ţară, se vorbeşte despre transformarea sâmbetelor şi duminicilor în zile lucrătoare, iar Elena Udrea vrea să-i jupoaie pe proprietarii de pensiuni agroturistice, iată ale cui sunt datoriile pe care trebuie să plătească statul român:

Situaţia economică a României este cauzată de criza internaţională în proporţie de numai 20 la sută, statul român ajungând în momentul de faţă la faliment, a declarat, miercuri, analistul economic Ilie Şerbănescu, la conferinţa Coface România. “Din întreaga situaţie a ţării, 20 la sută este din cauza crizei. Este o chestiune politică. Nu există o perspectivă. Dacă e să revenim la ce a fost, dracul e mai negru decât cel pe care ni-l putem închipui. Criza internaţională doar a accentuat nota de plată a României. Ravagiile făcute nu mai pot fi recuperate. Avem 90 de miliarde de euro datorii. 60 – 70 de miliarde de euro nici nu sunt ale noastre, ci ale firmelor care au venit în România. Şi-au finanţat extinderea cu bani de la mamele lor. Când a fost să plătim, a fost pus statul român să ia credit 20 miliarde de euro să aducă pe piaţă bani pentru fiecare străin şi în special pentru bănci. Statul român e terminat, e în faliment. Toată încercarea care se face de către FMI de a pune în cârca statului şi ceea ce nu a făcut statul… Statul a fost deposedat, nu mai are nimic.”

România Liberă, 22 septembrie 2010

În aceste condiţii, de ce trebuie să plângem atât după investitorii străini şi după băncile străine care ne-au invadat ţara şi nu vor decât să facă bani pe spinarea noastră, împingându-ne tot mai mult în sărăcie, haos şi subdezvoltare socială?!

O părere la “„Investitorii străini” care ne-au distrus economia

  1. Pingback: “Investitorii străini” care ne-au distrus economia - Ziarul toateBlogurile.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge