Urări de Crăciun de la politicieni

By | 25 decembrie, 2010
Distribuie prietenilor!

Ca de obicei în astfel de ocazii, politicienii români s-au întrecut în urări şi declaraţii prilejuite de sărbătorile de iarnă. Bineînţeles, sunt declaraţii oficiale, demagogice şi făcute doar pentru imagine şi capital politic.

Cu toate acestea mulţi dintre cei care au făcut astfel de urări nu au putut să se abţină de la unele aroganţe şi obrăznicii caracteristice celor aflaţi la putere. Spre exemplu Emil Boc a făcut urări doar pentru cetăţenii “vrednici, oneşti şi demni”, nu pentru toţi cetăţenii din România.

Traian Băsescu, după ce a rupt pâinea de la gura copiilor şi a mamelor, după ce a sărăcit România, după ce a umilit pensionarii şi i-a împins pe mulţi români la sinucidere, pe tot parcursul lui 2010, acum ne vorbeşte de “simţul responsabilităţii”, “generozitate faţă de semeni” sau “sensul profund al solidarităţii”. Îi urez să se arunce şi el, în semn de solidaritate, de la balconul Parlamentului.

Observ din toate declaraţiile că politicienii, de la putere dar şi din opoziţie, ne îndeamnă toţi “să avem răbdare” şi ne urează “linişte”, deci să fim cuminţi, să înghiţim tot ce ni se serveşte şi să nu facem gălăgie, fiind convinşi că ei lucrează numai pentru binele nostru.

Am îngroşat acele cuvinte care mi se par semnificative în ceea ce priveşte mesajul transmis “printre rânduri”.

Gândurile mele se îndreaptă spre dumneavoastră cu apreciere şi respect pentru eforturile pe care le-aţi făcut în ultima perioadă. Îmi doresc să ne bucurăm împreună, curând, de răsplata meritată a acestor eforturi, adică de un viitor mai bun pentru noi, pentru cei pe care îi iubim, pentru toţi cetăţenii vrednici, oneşti şi demni ai ţării noastre.

Emil Boc

Cu prilejul Naşterii Domnului, doresc să vă adresez urările cele mai calde de sănătate, înţelegere şi bucurie alături de cei dragi. Într-o perioadă care ne pune la încercare simţul responsabilităţii şi generozitatea faţă de semeni, fie ca această mare sărbătoare să prilejuiască tuturor cetăţenilor români, din ţară şi de pretutindeni, regăsirea sensului profund al solidarităţii, puterea de a spera şi de a împlini împreună binele de care societatea noastră are atâta nevoie.

Traian Băsescu

Să treacă sărbătorile cu linişte şi apoi să le dea Dumnezeu putere să depăşim împreună tot ce avem de depăşit în 2011.

Elena Udrea

Răbdare şi fericire alături de cei dragi şi alături de familie, alături de prieteni şi un an nou, dacă se poate, mai bun decât acest an şi mulţumiri pentru cei care au răbdat şi au înţeles că aceste măsuri luate de guvern au fost necesare.

Kelemen Hunor

Le urez multă sănătate, linişte, încredere că anul 2011 va fi mai bun, că acest guvern doreşte să facă bine românilor.

Gheorghe Ialomiţianu

Le doresc tuturor cetăţenilor României sărbători liniştite, în familie în primul rând, să le aducă linişte, bucurii, fericire şi un an nou cât mai bun şi nu numai pentru că eu sunt ministrul Sănătăţii, dar cred că cea mai importantă valoare a noastră este sănătatea.

Cseke Attila

Vă urez, punând în faţă situaţia că nu ne mai vedem, până la Anul Nou, vă urez Crăciun Fericit şi un an 2011 categoric mai bun.

Crin Antonescu

Eu le doresc totuşi să aibă, puţină linişte şi puţine… câteva zile de pace, fac un apel la ei, să înţeleagă că vom trece şi peste acest moment greu din viaţa noastră, ca ţară şi ca popor şi că speranţa şi efortul şi viitorul aparţine doar de noi, de nimeni altcineva, să nu cedeze în aceste momente grele.

Victor Ponta

O părere la “Urări de Crăciun de la politicieni

  1. Pingback: Urări de Crăciun de la politicieni - Ziarul toateBlogurile.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge