Cum să salvezi online o pagină web în format PDF

By | 16 februarie, 2011
Distribuie prietenilor!

Dacă doriţi să salvaţi rapid o pagină web există o soluţie simplă de a face acest lucru: folosiţi serviciul web gratuit de la Joliprint. Introduceţi adresa URL a paginii dorite şi daţi click pe „Joliprint it!” Simplu!

Puteţi să folosiţi aplicaţia şi direct din browser-ul Internet pe care îl folosiţi, trăgând widget-ul Joliprint prin drag’n drop peste bara cu semne de carte (bookmarks) a acestuia. De asemenea aveţi posibilitatea să includeţi această aplicaţie şi în paginile blogului vostru, prin intermediul unui plugin WordPress sau al codului pus la dispoziţie în acest scop şi pentru alte platforme.

Ceea ce îmi place cel mai mult la Joliprint este faptul că salvează doar conţinutul propriu-zis al articolului, nu şi alte elemente ale paginii web şi formatează textul în stilul machetei de ziar sau revistă, cu un font mai mare şi mai citeţ, iar textul este împărţit în două coloane, şi are letrină la început. 🙂

joliprint

Singurul dezavantaj este faptul că în documentul salvat este introdus şi un watermark cu logo-ul Joliprint, dar asta nu este o problemă aşa de mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge