Numerologia ocultă şi catastrofele umanitare

By | 14 martie, 2011
Distribuie prietenilor!

Nu a început să vi se pară suspect faptul că cele mai multe atentate teroriste, dezastre şi cataclisme se produc pe data de 11?! Pe 11 septembrie 2001, se prăbuşeau turnurile gemene de la World Trade Center New York, pe 11 martie 2004 a avut loc atentatul cu bombă din gara Atocha de la Madrid, soldat cu 199 de morţi şi 1467 răniţi, iar vinerea trecută, tot pe 11 martie, a fost devastatorul cutremur din Japonia, care este pe cale să producă şi un dezastru nuclear.

Adepţii teoriei conspiraţiei susţin că toate aceste atentate şi catastrofe umanitare nu ar fi întâmplătoare şi ar reprezenta adevărate mega ritualuri efectuate de societăţi secrete ce au ca scop controlul şi dominarea întregii lumi. Aceste societăţi utilizează numerologia ocultă în ritualurile respective, folosind anumite numere cu proprietăţi magice în alegerea datelor la care evenimentele catastrofice urmează a fi produse.

O mare importanţă este acordată cifrei 11. Aceasta, în tradiţia cabalistică este o cifră malefică fiind asociată cu imperfecţiunea, păcatul, distrugerea, violenţa şi moartea.

Iată cum este descris numărul 11 în cartea “Numbers: Their Occult Power and Mystic Virtues” (Numerele: Puterea lor ocultă şi virtuţile mistice ) de William Wynn Westcott:

Acesta pare să fie tipul de număr cu o reputaţie proastă la toate popoarele lumii. Cabaliştii  îl pun în opoziţie cu perfecţiunea Decadei, (10) şi aşa cum acest număr Sephirotic reprezintă toate lucrurile bune, numărul unsprezece este esenţa a tot ce este păcătos, dăunător şi imperfect; celor zece sephiroţi ei opun sephirotul unsprezece, care simbolizează distrugerea, violenţa, înfrângerea şi moartea.

Numărul 11 are o importanţă deosebită şi pentru Aleister Crowley, celebrul ocultist, care la începutul secolului XX a pus bazele mişcării sataniste moderne. Unsprezece este numărul cheie al sistemului să religios.

În primul rând, 11 este un număr magic în sine. Acesta este, prin urmare potrivit pentru toate tipurile de operaţiuni. În al doilea rând este prin excelenţă numărul sacru pentru Noul Aeon.

De asemenea dictonul care stă la baza „Cărţii Legii”, un fel de biblie satanică, „Do What Thou Wilt Shall Be The Whole Of The Law” (Fă ceea ce vrei, asta să fie toată Legea) este format din 11 cuvinte.

Alte două numere importante la care sunt progamate atentate şi dezastre produse artificial sunt 10 şi 12. Acestea reprezintă data de naştere a lui Aleister Crowley, care s-a născut 12 octombrie 1875.

Să ne amintim câteva evenimente, ce pot fi exemple în acest sens:

  • 12 mai 2008, cutremur de 8 grade în China, regiunea Sichuan, soldat cu moartea a peste 80.000 de oameni.
  • 12 ianuarie 2010, cutremur devastator în Haiti, 7 grade pe scara Richter, 230.000 de victime.
  • 10 aprilie 2010, accidentul aviatic de la Smolensk, în care şi-a pierdut viaţa preşedintele Poloniei, Lech Kaczynski, împreună cu întreaga elită politică a ţării

În afară de numerele prezentate până acum, mai sunt şi altele cu o importanţă ezoterică deosebită: 22, 33, 77, 88… dar deocamdată mă opresc aici, ca să nu vă zăpăcesc prea tare. 😆

26 păreri la “Numerologia ocultă şi catastrofele umanitare

  1. Bazaconii

    Eu sunt absolut convins că s-au întâmplat muuult mai multe atentate, lovituri de stat, cutremure, erupţii vulcanice, dezastre naturale sau nenaturale în celelalte zile ale lunii decât în zilele de 10, 11 sau 12. Iar aici e vorba pur de statistică. Nimic ocult. Brrr!
    Bazaconii´s last blog post ..Ce caută pe google iubitorii de bazaconii

  2. Dan Tănăsescu Post author

    Eşti convins, dar pe baza căror dovezi? Poţi să vii cu statistici? Eu nu am spus că nu există dezastre absolut naturale şi atentate care nu au legătură cu societăţile secrete, dar dacă eşti atent la evenimentele majore care produc schimbări radicale în lume, acestea nu sunt niciodată întâmplătoare. 🙂

  3. DeeDee

    Poti sa-mi zici mai multe despre 22? E ziua mea de nastere. (si daca stau sa ma gandesc, si anul nasterii are doua cifre-n coada identice)
    DeeDee´s last blog post ..Mindwriter

  4. DeeDee

    Pai sarci stiu si eu sa dau, dar tu stii sa le explici pe intelesul cuiva care nu le are cu ezotericul.
    DeeDee´s last blog post ..Mindwriter

  5. Dan Tănăsescu Post author

    Eu am zis să dai sărci pe blogul meu, nu pe Google! 🙂 Oricum, cifra datei naşterii nu este prea relevantă (suficientă) în numerologie. Dacă vrei să mă uit pe numerograma ta, intră la „Contact” şi completează acolo formularul. În câmpul mare, de mesaj, bagă numele tău complet, ca în certificatul de naştere, data naşterii şi localitatea şi o să încerc să fac nişte calcule şi să văd care e treaba cu tine. 🙂

  6. Padme

    haida de! exista si alte dezastre care au avut loc in date complet diferite unele de altele: ex. cutremurul de 9,5 – chile; 1960 –
    cutremurul din oceanul indian 2004 – ce a dus la o serie de valuri tzunami
    cutremur china 8 gr. – ’76
    inundatie china ’75
    vulcan vezuviu 79 en
    haiti
    romania ’77
    vulcanul din islanda
    cernobal
    turcia 526 en
    tunguska 1908
    etc. etc.
    orice dezastru/razboi/atentat produce schimbari radicale in lume! lucrurile nu mai stau niciodata ca inainte! mai ales pt cei direct afectati.

  7. Dan Tănăsescu Post author

    Se pare ca nici tu nu ai înţeles esenţa acestui articol şi foloseşti o logică banală pentru a explica nişte fenomene mult mai complexe, care ţin de domeniul ocultului. Aici nu e vorba de o deducţie de genul: cele mai multe catastrofe se produc pe data de 11, 10 şi 12, deci rezultă că aceste catastrofe sunt produse de Illuminati! Ideea este că aceste societăţi secrete folosesc numerologia ocultă în ritualurile şi acţiunile lor şi am oferit câteva astfel de exemple de evenimente, petrecute pe datele respective, care oferă indicii că s-ar situa în această categorie. Deci logica mea e puţin inversă. Repet, nu am spus că nu există catastrofe naturale şi evenimente care se produc pur şi simplu fără implicarea unor forţe oculte!

    Şi încă ceva! Dacă citeai mai atent vedeai că există şi alte cifre cu semnificaţie ocultă, 22, 33, 77, 88 şi aceste nume pot fi ascunse în diferite date şi nume de localităţi, locuri, fiind accesibile doar prin formule de calcul numerologic, pe care profanii nu le cunosc. Aşa că, chiar şi în contra-exemplele pe care le-ai dat tu, pot fi ascunse astfel de numere.

  8. Padme

    Normal ca atunci cand esti ancorat in ocult logica dispare iar logica altora parea banala! Poate imi spui si mie cum au creat respectivul cutremur din Japonia, cu puterea mintii? Ziceai pe aici ca ai citit tehnici de manipulare, psihologie etc. cum se impaca ele cu ocultismul, ezoterism, predictii astrologice, spiritualitate si povesti cu talc primite pe mail?? Sunt ele oculte? Sunt ele programare/manipulare, sau nu?! Pana la proba ca dezastrele naturale au in spate ocultul.. chiar cum poti sa probezi ce sustii? In afara de… numerologie, care in sine nu e o proba. Dovada prin formule de calcul numerologic, of, of! Am cunoscut si eu pe cineva care facea niste chestii pe baza de calcule numerologice, nu era un profan (sa folosesc un cuvant care iti place tie) si nu facea pt bani si m-am prins de logica „ocultata” a calculelor pe baza carora am dedus si o parte din ce urma sa-mi spuna, deci…
    Chestia asta cu lucruri ocultate e = cu predictiile lui Nostradamus, intodeauna ne dam seama dupa evemiment ce a vrut sa spuna! Ca sa nu mai zic ca pot fi aranjate in asa fel incat sa „bata” exact cum vrea cunoscatorul de ocult care fuge sa le explice profanului! Deocamdata eu asa vad, poate la anu’ imi schimb opinia, nu stiu!

  9. Dan Tănăsescu Post author

    Îţi dau un sfat prietenesc: apucă-te să citeşti şi să studiezi serios aceste probleme sau lasă la o parte acest domeniu pentru că nu îl înţelegi deloc. De fapt aceste lucruri nu pot fi înţelese decât printr-o iniţiere în cadrul unei societăţi sau de către un maestru.

    Spune-mi şi mie, unde am scris eu în acest articol că cutremurul din Japonia a fost produs cu puterea minţii!? Dacă te mai uiţi pe acest blog o să vezi că eu am susţinut că aceste cutremure din Asia sau din alte colţuri ale lumii sunt produse cu tehnologia HAARP, bazată pe radiaţii electromagnetice. În ceea ce priveşte tehnicile de manipulare ele fac parte din domeniul tehnicilor oculte.

  10. Padme

    Merci de sfat, stai linistit nu ma intereseaza domeniul!

  11. marin

    Eu am citit ceva despre masoni despre cifra 9 care inseamna moarte,ei faceau totalul asa:11/03/2011 = 9 ,data cutremurului provocat in Japonia.Vrei un sfat …….nu trebuie sa-ti pierzi timpul cu persoane care nu inteleg….e inutil……

  12. Dan Tănăsescu Post author

    Cifra 9 nu simbolizează moartea. În numerologia clasică ea este cifra idealurilor şi a altruismului, iar în ezoterismul chinez 9 este simbolul Cerului şi al perfecţiunii. Totuşi este şi o cifră a impulsivităţii, dacă este atribuită unei persoane.

    În altă ordine de idei, eu scriu în general pentru cei interesaţi de aceste lucruri, dar doresc totodată ca un număr cât mai mare de persoane să priceapă ceea ce spun. 🙂

  13. Pingback: Romanii cred ca le stiu pe toate fara sa invete nimic | Dan Tănăsescu

  14. m_soare

    Abia in ultima vreme au inceput sa ma preocupe astfel de lucruri cind am simtit ca viata ne este dirijata , cind am aflat ca a intrat in vigoare Codex Alimentarium de care nimeni nu spune nimic si cind am aflat ca n se pregateste marea … inrolare la SCLAVIE -insemnarea cu acel cip.
    Sint surprinsa de indiferenta oamenilor atunci cind e vorba de viata lor si de faptul ca spun ca nu-i intereseaza .. subiectul -ca in exemplul de mai sus.
    Ceea ce faceti este extraordinar si sper sa reusiti sa popularizati blogul.
    Intr-adevar informatie exista dar deja au inceput s a o prelucreze, amestece si va fi din ce in e mai greu sa alegem ..ADEVARUL.
    Un lucru este cert: nu putem si nu trebuie sa ignoram toate astea.
    Intrebarea este ce putem face, totusi ?
    In conditiile in care au fost aproape o jumatate de miliard de oameni cares-au opus Codec-ului si totusi a intrat in vigoare …
    E adevarat ca ei folosesc practici oculte dar tot mai adevarat e ca deja folosesc si f multa tehnica si mai ales …chimie (nu numai alchimie) ca sa ne „convinga ” de toate astea si sa ne …anihileze, reduca la tacere, la inactiune.
    Intrebarea ramine: ce-i de facut ?

  15. Dan Tănăsescu Post author

    Aceste metode de control al maselor se folosesc de mii de ani şi în tot acest timp s-au perfecţionat tot mai mult în vreme ce popoarele au fost ţinute în ignoranţă şi prostie. Tot ce poate face cineva este să se auto-educe să să evolueze tot mai mult pentru a înţelege ceea ce i se întâmplă şi a evita să îi fie manipulat comportamentul.

    Acest blog poate deveni popular numai cu ajutorul cititorilor interesaţi care dau mai departe aceste informaţii pe e-mail, Facebook, Twitter sau alte mijloace media. 🙂

  16. Pingback: Sfarsitul Lumii se amana pentru 11.11.11 | Dan Tănăsescu

  17. Pingback: Dezastrul din Cipru este de fapt un atentat terorist sub steag fals? | Dan Tănăsescu

  18. Pingback: Este posibil sa se produca un eveniment grav pe data de 11 august | Dan Tănăsescu

  19. baruch hashem

    Cu romanii e greu la deal ! E greu sa studieze un pic , ce se ascunde in spatele papusarilor sionisti-francmasoni ! Daca te uiti si la bancnota de 1 $ american ,acolo se dezvaluie o mica parte a ocultei ! Daca vei urmari cele 33 de juraminte, pe care le depun masonii in ritul Scotian, vei intelege mult mai mult ! Citind Protocoalele Inteleptilor Sionului, vei afla lucruri adevarate , dar extrem de dure ! Cand mai studiezi Talmudul si Kabbalah, vei afla esentialul lucrurilor si planurilor ascunse ! Ca sa nu mai vorbim de : HAARP, D.U.M.B.s, Fema Camps ; Fema Coffins, Aeroportul din Denver etc. !

  20. baruch hashem

    O simpla statistica :
    1) 11.Dec. 1941 SUA declara razboi germaniei
    2) 11.Feb. 1945 Roosvelt si Stalin semneaza tratatul de la Yalta
    3) 11.Iun.1955 77 de morti in circuitul de la Mans
    4) 11.Feb. 1979 Revolutia Iraniana
    5) 11.Iun.1979 Moare actorul John Wayne
    6) 11.Feb.1990 Nelson Mandela eliberat dupa 27 de ani de prizonierat
    7) 11,Sep.2001 Atentatul de la World Trade Center
    8) 11.Apr.2004 Atentatul de la Madrid
    9) 11.Feb.2011 Hosni Mubarak renunta la presedintie
    10) 11.Mar.2011 Cutremurul de la Fukushima
    11) 11.Feb.2012 Moare cantareata Whitney Huston

  21. Dan Tănăsescu Post author

    @baruch hashem: Toate secretele sunt ascunse în simboluri şi toată ştiinţa civilizaţiei vestice izvorăşte din Kabblalah. Dacă o studiezi şi o înţelegi vei afla totul de acolo. 🙂

  22. Pingback: Despre ciclurile lungi de 100 de ani | SACCSIV - blog ortodox

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge