Următoarea dată pentru Sfârşitul Lumii este 11.11.2011

By | 23 mai, 2011
Distribuie prietenilor!

Uite că n-a fost să fie Sfârşitul Lumii pe 21 mai şi nici nu a fost cutremur în România pe 22 mai (deşi configuraţia astrală nefavorabilă mai este valabilă). Cert este că trăim în vremuri tulburi şi nesigure şi acest lucru favorizează proliferarea a tot felul de predicţii şi teorii apocaliptice, aşa cum s-a întâmplat de fiecare dată în situaţii similare în istoria omenirii.

Prin urmare data Sfârşitului Lumii a fost amânată pentru 11 noiembrie 2011 pe baza fenomenului social legat de cifra 11 şi având în vedere semnificaţiile oculte alte acestei cifre.

Isteria creată de Harold Camping, patronul unei reţele de posturi de radio care anunţă Apocalipsa în direct şi care a ajuns la cifra de afaceri de 120 de milioane de dolari, un pastor care se declară fundamentalist creştin şi care a împlinit de curând 89 de ani, e pe cale să se stingă, aşa cum a început. De altfel, el s-a mai înşelat de cel puţin două ori în privinţa sfârşitului lumii, aşa că până şi americanii care îşi reglau conturile cu viaţă după predicţiile acestuia, cică bazate pe calcule matematice profunde, s-au mai liniştit. Camping a apărut chiar şi la CNN, unde a fost dezbătută spaima provocată de el şi, luat temeinic la întrebări, s-a dovedit că şi calculele sale nu prea sunt valabile.

Acum, însă, profitându-se de curentul creat de Camping, a apărut un altul, care fusese mai în umbră şi care ar încununa mai multe predicţii celebre, inclusiv ale lui Nostradamus, Baba Vanga, sau Sundar Singh şi care spune că Apocalipsa aşa cum e ea văzută biblic va începe la 11.11.2011, adică tripleta lui 11. Acesta este un număr magic, iar pentru francmasonerie înseamnă încununarea forţelor, ajungându-se la conflictul maxim dintre bine şi rău. De aceea se şi spune că Osama Bin Laden a lovit Gemenii, care, unul lângă celălalt, cele două turnuri, închipuiau cifra masonică 11, iar World Trade Center reprezentă inima imperiului financiar masonic evreiesc. Asta fără a mai spune de întreaga simbolistică a lui 11 legată de acea zi de 11 septembrie 2001, care s-a tot discutat prin presă şi asupra căreia nu mai are sens sa revenim.

Tocmai de aceea, tot ce este legat de 11 este acum la modă in predicţii. Până şi Cometa Elenin, cea care va fi foarte aproape de Terra în 11.10.2011 este cea care înspăimântă şi care ar putea avea o deviere de curs care ar putea aduce omenirii un impact apocaliptic. La fel, predicţiile Babei Vanga, sau ale lui Nostradamus, sau Sundar Singh sunt acum legate de 11.11.11, cifra triplu malefică, dată la care este foarte posibil să izbucnească acel război mondial de dimensiuni apocaliptice – celebrul Armaghedon, anunţat de o stea luminoasă (cometa Elenin), „când lumea, condusă de balaurul masoneriei evreieşti va intra în luptă cu forţele altei fiare, care ar fi lumea musulmană”, dupa cum spun interpreţii terifiantei predicţii.

Sursa: Agentia.org

9 păreri la “Următoarea dată pentru Sfârşitul Lumii este 11.11.2011

  1. ioan

    ” Sfarsitul tot nu va fi atunci ….Evanghelia aceasta a Imparatiei va fi propovaduita in toata lumea, ca sa slujeasca de marturie tuturor neamurilor . Atubci va veni sfarsitul ” ( Matei 24.6b+14 )

  2. Piticc

    E o prostie asta.. nu are nimeni de unde sa stie ca vine „Sfarsitul lumii” ;).. Numai Dumnezeu stie..:) sunteti fraieri toti… eu am tatal preot si stiu mai multe lucruri.
    Si atunci cand se vorbea la stiri ca sa faca mare audienta ca vine sfarsitul lumii si ca nu stiu ce..etc:)) si-a luat o teapa..

  3. Dan Tănăsescu Post author

    @Piticc Am o rugăminte la tine: nu mai copia articole de la mine de pe blog fără să precizezi sursa. Dacă vrei să foloseşti aceleaşi subiecte formulează-ţi propriile texte, nu copia cuvânt cu cuvânt ce au scris alţii. Fără muncă nu vei putea realiza nimic în viaţă!

  4. CaTalyn

    Stiti ce vine pe 11.11.2011.?
    Poi eu va zic O sa vina cea mai mare Scula din lume sa le-o bage programelor Tv ca prea multe prosti zic…Doamne auzi legat de cifra 11:)) Scula care vine are 11 km lungi si latime si le-o da cu 2011 pe ora:))

  5. Pingback: A început isteria 11.11.11 | Dan Tănăsescu

  6. carmen

    daca ar fi sa ascultam ce zic ei si de cate ori au zis ca vine sf lumii am fi de mult inexistenti.cel mai bn e sa nu mai plecam urechea la ce se spune la tv ca poate aud si copii nostrii si avand o naivitate nemaipomenita si vorbesc de prichindei ei pot crede cu usurinta.ce va fi va fi cand va fi si cand va vrea cel de sus sa se faca voia lui.

  7. Andreiutzza

    ce prostie!!! In 11. 11 e ziua mea!!! Ce tot se discuta despre apocalipsa si apoi”se amana”?!! Ce, noi hotaram cand va fi?!?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge