Instalaţie HAARP în Dobrogea?

By | 2 aprilie, 2011
Distribuie prietenilor!

O serie de articole publicate pe Internet şi în presă, avansează ideea existenţei pe teritoriul României a unui sistem de tip HAARP, asemănător cu cel al americanilor. Acesta s-ar afla în Dobrogea în localitatea Corbu şi ar fi fost activat în vara lui 2010.

Se speculează faptul că acest sistem de antene, amplasat de armata americană sub pretextul testării scutului anti-rachetă, ar sta la baza reactivării zonei seismice a Mării Negre, cât şi atacurilor de tip Mind Control din ţările arabe, unde au avut recentele revoluţii populare.

Instalaţia, aflată lângă localitatea Corbu din judeţul Constanţa, a intrat în funcţiune pe la sfârşitul lui august, 2010 iar de atunci, de pildă, seismologii români sunt din ce în ce mai alarmaţi cu privire la activitatea faliei de la Vrancea, dar, atenţie, a faliei din Dobrogea de la Sabla, dar şi a faptului că se înregistrează seisme în Marea Neagră. Baza din Dobrogea este şi foarte aproape de centrala nucleară de la Cernavodă, ceea ce dă alte elemente de neliniştire a opiniei publice. Ministerul Apărării a refuzat să răspundă la cererile adresate în legătură cu această instalaţie, iar temerile ruşilor în ceea ce o priveşte sunt justificate.

Din Dobrogea se poate emite cu o frecvenţă uriaşă înspre ionosferă, cu o reflexie asupra Iranului, de pildă. Ţara în care ar putea fi induse schimbări majore climaterice, cutremure, implicit foamete, dar şi, ceea ce e cel mai important Mind Control (control asupra minţii) cetăţenilor de aici. Deja se zvoneşte că în lumea musulmană, actualele revolte, începute în Tunisia şi Egipt, ca şi războiul din Libia, dar şi starea de fapt din Yemen, au la bază inducerea electromagnetică de energii care să contribuie la determinarea voinţei indivizilor într-un plan de acţiune unitar şi susţinut. Ceea ce face proiectul HAARP. Şi este foarte posibil ca toate acestea să vină de la antenele din Dobrogea, mai ales că revoltele locale au izbucnit după instalarea acestora şi după cele câteva luni de probe.

Sursa: Agentia.org

Sistemul este format dintr-un ansamblu de aproximativ 40 de antene dispuse pe două rânduri, aflate în vecinătatea unor “containere militare”, care ar constitui centrul de comandă. HAARP-ul românesc se pare că i-a deranjat destul de tare pe ruşi, care, la scurt timp după amplasarea sistemului, pe 16 august 2010, au declanşat scandalul mediatic în care diplomatul român Gabriel Grecu a fost acuzat de spionaj. În replică, la două zile, partea română a explulzat la rândul său un diplomat rus.

Generalul dr. Emil Străinu, specialist în domeniul armelor geofizice este de părere că sistemul este ceva nou, nemaivăzut până acum:

Este greu de spus ce e acest sistem de antene de lângă plaja Corbu. Arată altfel decât celebrul HAARP. E ceva absolut nou, care nu seamănă cu nimic din ceea ce se ştie. Ar putea face parte din SCOMAR, sistemul inteligent de monitorizare a Mării Negre, pus în funcţiune recent, dar şi acela ar trebui să aibă altfel de antene.

Sursa: Libertatea.ro

13 păreri la “Instalaţie HAARP în Dobrogea?

  1. anonoS

    Chiar fac parte din SCOMAR. Chiar dacă aşa zişii cunoscători nu au mai văzut anumite tipuri de antene, asta nu înseamnă că ele fac parte din cine ştie ce proiecte fanteziste, sunt reale şi integrate sistemului pentru care au fost declarate. Pe bune.

  2. Fodor Judith

    Salut toti participantii la aceste teme de actualitate(?). Daca cineva crede ca stie ceva intradevar, se inseala.Nimic nu e ceea ce pare, nimic nu pare ceea ce este.

  3. Pingback: Seceta de anul acesta, produsă cu HAARP şi Chemtrails? | Dan Tănăsescu

  4. Pingback: Jocurile Olimpice de la Soci şi armele climaterice | Dan Tănăsescu

  5. Catalin

    Bine inteles ca pot fifolosite si in alte scopuri ca de exemplu fabricile de tigarete pe perioada de razboi pot fabrica munitie de razboi. La fel si aceste antene pot face unele lucruri in secret la fel cum noile telefoane care apar pe banda rulanta pot face unele lucruri in secret de pilda chiar daca sunt inchise ele pot fi ascultate.

    P.S. daca esti interesat de lucruri mai marunte cum ar fi Energia solara , panourile fotovoltaice, Gradinaritul, Gospodarie, Mancare poti vizita http://www.energy-sun.org

  6. ileana

    Eu am trecut pe langa un asemenea sistem de antene prin ani 80 in URSS actual teritoriu ucrainean , am vazut avion aterizand si intrand sub pamant. Atunci nu mi-am dat seama ce poate fi , am crezut ca e un sistem de antene de ascultare a rusilor, oricum ceva sistem militar.

  7. COSTIN Paraschiv

    Un sistem de antene alimentate cu energii mari nu pot provoca cutremure nici nu pot stîrni atmosfera nici controla mintea Oamenilor .Eventual pot bruia .ISUS a zis dacă veți avea credință cît un bob de orez ați putea muta munții .Crezu spune cred în văzute și nevăzute …Cei cele din nezăzut pot face au putere și ne stau la dispoziție ,depinde de credința fiecăruia .Am urmărit pe youtube un tanc cînd sa oprit praful a luat forma gînd a celor din tanc .Energiea răului,leupardul agresivitatea.Am mai scris pe facebooc In timp ce SUA se pregătea să intre în Irak am fost întrebat în somn dacă vreau ca Buș sa intre cu Armata pentru al captura viu pe sadam .Am spus da este criminalul poporului lui .Mam trezit cu o părere de rău mă gîndeam va eși un macel .Tot mental mam rugat Doamne fă ca Armata lui sadam să îl parăsească să se predea.Așa sa petrecut . Deci am crezut și știeam că asta numai Dumnezeu poate să lucreze în mintea Omului.Nu anumite instalații fac ce se spune .În 2001 la CEDO Strasbourg mia dat o cerere nulă deși nu aveau dreptate .Mam rugat prin august să vină o tornadă peste sediu curții .Sa petrecut La Geneva în 2005 la fel am cerut să vină o furtună însoțită de cutremur .Sa petrecut cum am cerut și multe altele .Acuma ciclonu din apropierea Franței este întîmplător?Am citit despre fenomenul Tunguska .Am zis dacă este ce mă gîndesc eu vreau să vină să lase un altul să cadă întro zonă populată să facă zgomotul celui din urmă cu 100 ani .Dar să nu moară nimeni .Deci a avut o dedicație.A căzut și alți meteoriți fără zgomot .Exemplu cel de la noi.Nu mai vorbesc de încălzirea Globală .Nu întîmplător a fost iarna ușoară .NUAnul trecut o furtună din Mediterana peste Franța tot cu dedicație a fost .Elninio la fel am vrut să ajungă la Strasbourg și Geneva .Pe tera nu există Drepturile Omului unde am apelat eu pentru ce miau făcut Justițiea noastră care acuma ea corupt și pe cei de la cedo .Mam rugat și mă mai rog pentru cei din vest după ploi un SOARE arzător .Am motive mă rog și cer motivat .

  8. dana

    Acum,roaga-te pentru un manual de gramatica limbii romane!

  9. Rafael

    Cand te gândești ca astia trăiesc printre noi… 😂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge