Emil Străinu despre proiectul HAARP

By | 18 martie, 2011
Distribuie prietenilor!

Generalul Emil Străinu, expert în radiolocaţie şi autor al mai multor cărţi având ca subiect teoria conspiraţiei şi subiecte aflate la limita frontierei cunoaşterii, vorbeşte în emisiunea „Codul lui Oreste” despre proiectul HAARP şi posibilele sale utilizări.

În opinia sa, tehnologia HAARP este o armă cu energie dirijată multi-funcţională, care s-ar putea numi „arma finală”; o armă de distrugere în masă mult mai periculoasă decât bomba atomică. Aplicaţiile sale sunt diverse, începând cu comunicaţiile la mare distanţă în mediul subacvatic, producerea de fenomene meteo artificiale (tornade, secetă, ploi, furtuni), cutremure, atacuri psihotronice asupra populaţiei şi până la posibilitatea de a dezintegra pur şi simplu un avion în aer.

Se speculează mult ideea că recentul cutremur şi tsunami din Japonia ar fi fost provocate cu tehnologia HAARP deţinută de americani.

17 păreri la “Emil Străinu despre proiectul HAARP

  1. Pingback: Dezastrul nuclear japonez, un atac programat? | Dan Tănăsescu

  2. Pingback: Instalatie HAARP in Dobrogea? | Dan Tănăsescu

  3. demonika

    Puteti fi siguri ca aceste extreme ale fenomenelor meteorologice din ultimii… 2 ani sunt rezultate ale „bunavointei prietenilor” Romaniei. Chiar si mentalul romanilor este afectat de.. ceva,..toate au niste cauze care scapa observatiei noastre directe.Este un cumul de simptome anormale pe care le observ zi de zi.Tot ce se intimpla, in toate domeniile vietii au in subsidiar un drum dirijat de ..altii.

  4. Dan Tănăsescu Post author

    Aşa este, dar mai e şi efectul propagandei şi terorii psihice pe care le exercită mass-media şi politicieni asupra noastră. Toate acestea ne-au distrus psihic şi moral la nivel colectiv în ultimii 20 de ani.

  5. demonika

    Asa este.Tocmai de aceea, ne foloseste un psihic cit mai echilibrat si un corp fizic cit mai puternic, pentru a rezista. Sectorul politicieni,.. si mass media se pot ignora(asa cum fac eu,.. nu-mi incarc memoria cu otrava).sint in stare sa triez informatiile utile. Teroarea psihica prinde DOAR daca te lasi in voia ei ,daca nu esti cit mai bine informat,daca esti slab. Un om adevarat cu o anumita cultura si educatie detine si o intuitie pe masura, deci nu se lasa doborit asa de usor.Sper sa putem rezista cit mai mult, caci viitorul apropiat ne rezerva mari surprize.Doamne ajuta.

  6. Dan Tănăsescu Post author

    Din păcate nu e suficient să te izolezi de mass-media şi viaţa politică, pentru că poţi prelua starea negativă de la ceilalţi, prin contagiune. Plus că mai există dispozitivele de influenţă la distanţă cu microunde, care te influenţează la nivel subconştient fără să-ţi dai seama. Cel mai bine e să te retragi în pustiu, undeva pe munte sau în altă parte.

  7. demonika

    Nu as putea spune ca ma izolez, dar tratez subiectul,… la diverse. Iar psihicul bun, tocmai de aia e bun,… ca nu se lasa influentat de … mediul inconjurator spre rau. Pentru mine, am explicatiile plauzibile a tot ce ma-nconjoara, pot folosi informatiile indiferent de parerea ..turmei. Intradevar, influentele la nivel subconstient ne bombardeaza… la greu, metodele,,, par SF pt. marea majoritate .De retras in pustiu, nu poate fi vorba, unul din motive fiind acela ca vreau sa deschid ochii cit mai multora din jurul meu. (sper sa nu ma calce vreo masina pe vreo trecere de pietoni…haha).

  8. Dan Tănăsescu Post author

    Întrebarea este: poţi să stai în apă fără să te uzi, sau în foc fără să te arzi? Oare de ce se retrăgeau în pustiu sfinţii şi înţelepţii?

  9. demonika

    Pentru a-si desavirsi fiinta spirituala,… nu ca sa se fereasca de tot felul de dispozitive,…Zi-mi si mie cum pot sa traiesc in pustiu sau in virf de munte, daca trebuie sa merg la serviciu zi de zi, ca sa-mi platesc ratele la banci…?ca de-ale gurii mai gasesti… o sopirla s-o prajesti, o ciuperca, fructe salbatice..ca tot omul necajit nu s-andopat cu scofeturile care stau acum prin vitrine.Cu munca si modestie, se poate supravietui…Daca ne-am nascut in perioada asta, in conditiile astea, trebuie sa ne adaptam si sa ne ferim pe cit posibil de riscuri inutile….nu putem sa ne facem toti pustnici, nu? trebuie sa traim in prezent, n-avem ce face. Pe de alta parte, mai este un aspect,..o asceza este mai usor de desavirsit in pustiu decit in mijlocul problemelor si tentatiilor din societate. Inconjurat de tumultul vietii, cu toate provocarile ei, e mai greu sa rezisti si sa te ridici spiritual intr-un plan superior.

  10. Dan Tănăsescu Post author

    Mda, poate şi pentru că pe vremea aia nu existau tot felul de dispozitive… 🙂 Mă rog, dacă nu poţi renunţa la rate, la serviciu şi restul înseamnă că nu are rost să mai lungim discuţia.

  11. demonika

    O.K…nu putem trai toti in aceleasi tipare. Fiecare are conditiile lui specifice de viata si.. pur si simplu este o individualitate in sine. Tu ai putea sa renunti la TOTUL si sa-ti traiesti restul vietii in pustiu? Teoretic, cu multe sintem de acord, dar daca ar fi sa mai si aplicam fiecare si in practica…ar fi mai greu. Fuga de o realitate incomoda,… nu este intotdeauna solutia cea mai buna.Ieri am avut chef de o discutie,…de obicei nu stau pe net. a fost ceva ocazional. SUCCESSS mai departe.

  12. Dan Tănăsescu Post author

    Ok, important e să fii de acord cu tine însuţi. Eu în ultimă instanţă aş putea să renunţ la tot şi să trăiesc în pustiu, mai ales că nu am aşa de multe lucruri la care trebuie să renunţ. 🙂

  13. Pingback: Arme Psihotronice in Romania | Adevarul cotidian-blog cu stiri redistribuite

  14. Pingback: Instalaţie HAARP în Dobrogea | NewsInfo1000

  15. Pingback: Teoria Conspirației: Avem instalaţie HAARP în Dobrogea?! – Călărași News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge