Canicula, efectul armelor climatronice?

By | 12 august, 2010
Distribuie prietenilor!

Ceea ce mi se pare ciudat, la canicula care a pus stăpânire pe România, nu este legat de temperaturi, care nu sunt foarte ridicate, ci perioada îndelungată a prezenţei acestor valuri de căldură. La aceasta se mai adaugă şi o serie de fenomene extreme diferite, prezente în zone nu foarte îndepărtate. La noi, inundaţii şi caniculă, în Rusia secetă şi incendii de păduri, în Pakistan inundaţii neobişnuite şi devastatoare, în timp ce în Portugalia este secetă şi de asemenea incendii.

În Rusia multă lume este convinsă că seceta cu care se confruntă ţara este efectul armelor climatice cu care i-au atacat americanii. La acest lucru m-am gândit şi eu după ce am citit acest fragment de articol:

Un val masiv de căldură s-a abătut asupra Rusiei şi inundaţii devastatoare au avut loc în Pakistan. Aceste două fenomene ar putea avea legătură cu un comportament bizar al curenţilor jet (jetstream).

Curentul jet este un vânt de mare altitudine care înconjoară Pământul, de la vest la est, şi în mod normal împinge un aer rece, din Atlantic către Marea Britanie.

Acum însă, meteorologii care studiază fenomenul cred că jetstreamul are o activitate scăzută, ţinând astfel alte sisteme climatice pe loc, fapt care duce la condiţii meteo ciudate.

Sursa: Realitatea.net

Oare cum ar putea să fie încetinit acest curent de aer venind dinspre Atlantic?! Mă gândeam că o încălzire artificială a aerului sau a apei oceanice, ar putea fi obţinute prin tehnologii similare proiectului HAARP. Mai ales că unele voci spun că americanii ar fi instalat antene HAARP şi la noi, în Dobrogea. Iar SRI ar deţine de asemenea arme climatronice.

Este interesant să ascultaţi şi ce spune gen. Emil Străinu autorul cărţii „Războiul geofizic„:

O părere la “Canicula, efectul armelor climatronice?

  1. Pingback: Canicula, efectul armelor climatronice? - Ziarul toateBlogurile.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge