Atacurile anti-creştine din presă continuă

By | 18 aprilie, 2011
Distribuie prietenilor!

Aşa cum spuneam şi aici, mai mereu în preajma unei mari sărbători creştine se intensifică campaniile de denigrare a religiei creştin-ortodoxe şi a credibilităţii bisericii cu scopul de a slăbi credinţa oamenilor.

După ce a fost campania cu afişele pro homosexualitate, acum urmează o serie de alte ştiri de presă care pun într-o lumină proastă tradiţiile şi credinţa strămoşească a poporului român.

Astfel o ştire spune că Cina cea de taină ar fi fost de fapt miercuri, nu în Joia mare. Lumânările cu parafină ar fi periculoase pentru sănătate, iar ideea că ne-am născut ortodocşi e o prostie. De asemenea de Florii credincioşii s-au călcat în picioare şi pentru ca totul să fie perfect, Lady Gaga a lansat o nouă melodie în care spune că îl iubeşte pe Iuda.

7 păreri la “Atacurile anti-creştine din presă continuă

  1. Pingback: Propunere de dezbatere pornind de la reactia francezilor impotriva fotografiei „PISS CHRIST”. Sa actionam si noi in asemenea caz sau nu? « Saccsiv's Weblog

  2. Pingback: WORLDLINES - June 28, 2009

  3. Pingback: Propunere de dezbatere pornind de la reactia francezilor impotriva fotografiei „PISS CHRIST”. Sa actionam si noi in asemenea caz sau nu? : Blogosfera

  4. Dan Tănăsescu Post author

    Nu cred că este o diversiune, ci doar o campanie expresă împotriva creştinismului. Diversiuni avem cu Iri şi Moni, Oana şi Pepe şi alegerile din PDL.

  5. Pingback: STIRILE ZILEI (20.04.2011) : Blogosfera

  6. Pingback: WORLDLINES - June 28, 2009

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge