Miracol – chipul lui Osama Bin Laden pe o felie de pâine prăjită

By | 5 iunie, 2011
Distribuie prietenilor!

În ciuda faptului că, pentru mai bine de un deceniu, mass-media din întreaga lume a încercat să ne convingă de faptul că Osama Bin Laden este întruchiparea răului absolut pe pământ, apariţia chipului său pe o felie de pâine prăjită sugerează mai mult faptul că este un sfânt şi un martir.

Interesant este faptul că această apariţie nu i s-a înfăţişat unui musulman, aşa cum ne-am fi închipuit, ci unui britanic. Acesta nici nu a mai apucat să ia micul dejun şi şi-a anunţat toţi prietenii de grozăvia din bucătărie.

Chipul apărut pe felia de pâine prăjită respectă fidel proporţiile din fotografiile teroristului, dar scepticii spun că este vorba de o făcătură, pâinea putând fi arsă „artistic” cu un aparat asemănător celui de pirogravat.

Deşi pentru noi creştinii această apariţie poate părea un miracol, în lumea musulmană nu se crede că astfel de miracole ar fi dintre cele benefice, venite de la Alah, ci dimpotrivă, ar fi satanice şi înşelătoare şi că nu transmit niciun fel de mesaje divine. Tocmai de aceea se crede că imaginea a apărut la un creştin şi nu la un musulman.

Sursa: Agenţia.org

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge