Suspiciuni că elemente oculte ar fi putut provoca revoltele din Anglia

By | 10 august, 2011
Distribuie prietenilor!

Stafford Scott, un activist comunitar din Tottenham, a declarat la Sky News că, nu numai că Poliţia din Londra nu a reuşit să comunice cu rezidenţii care protestau paşnic şi să dezamorseze situaţia în Tottenham, după uciderea lui Mark Duggan [1], dar poliţiştii, de asemenea, au lăsat în mod inexplicabil, o serie de vehicule nesupravegheate în zonă, acest lucru fiind practic o invitaţie deschisă pentru ca acestea să fie distruse – aşa cum s-a întâmplat ulterior [2].

Reţineţi că acest lucru este în mod straniu similar cu ceea ce s-a întâmplat atunci când vehicule de poliţie au fost lăsate nesupravegheate în zonele în care studenţii au protestat în urmă cu câteva luni la Londra. Lăsând vehiculele de poliţie nesupravegheate în zone şi situaţii de mare tensiune, în mod clar se oferă tentaţia pentru mulţimile furioase să degenereze protestele paşnice în acte de violenţă şi incendieri. Cel puţin, acesta este un lucru prostesc din punct de vedere tactic, pe care Poliţia ar putea să-l facă. După cum afirmă Scott Stafford, spre sfârşitul interviului său [3], cu privire la unii dintre protestatarii de sex masculin care anterior au fost paşnici:

… când au văzut unele maşini de poliţie, care din anumite motive au fost parcate fără şofer, lăsate ca o cîrpă roşie, un steag roşu pentru un taur, pregătite gata, ca ei să le atace… cred că… dacă Poliţia ar fi fost mult mai receptivă la noi, ca şi comunitate, ei ar fi plecat şi nu s-ar fi întamplat nimic …

La momentul împuşcării lui Mark Duggan de către Poliţie, un are număr de martori oculari au relatat că Poliţia a fost iniţial lentă şi ineficientă în mod nejustificat, ca răspuns la revolte şi că alte aspecte ale operaţiunilor Poliţiei au fost suspecte. Întrebarea care trebuie pusă este: au fost vehiculele de poliţie lăsate în mod deliberat într-o postură vulnerabilă? Locul de amplasare a fost cu scopul de a incita sau inflama o situaţie deja tensionată? În timp ce majoritatea ofiţerilor de poliţie au acţionat până în prezent în mod clar, doar în maniera cea mai bună şi mai curajoasă, pentru a răspunde la situaţiile dificile, există îngrijorarea că acest lucru nu se poate spune despre unii din rândurile lor şi de la conducere. O examinare completă şi deschisă a faptelor, prin urmare, este necesară.

Oricare ar fi situaţia, aşa cum Paul Joseph Watson de la Infowars.com atrage atenţia cu privire la rebelii „copie la indigo” din UK (spre deosebire de protestatarii legitimi şi paşnici din familia Duggan şi susţinătorii lor din Tottenham), care au declanşat incidentele din Tottenham:

Nu poate exista îndoiala că marea majoritate a protestatarilor sunt produsul societăţii distruse din ţară, tineri nihilişti cărora puţin le pasă de abuzurile politice şi sunt în principal interesaţi să profite de haos, să fure, să jefuiască magazine cât pot de mult, lăsându-se în tot acest timp pradă violenţiei lipsite de raţiune. Acest comportament va asigura faptul că publicul va sprijini cu o majoritate covârşitoare toate măsurile propuse pentru a-le face faţă, chiar până la punctul impunerii legii marţiale.

http://www.infowars.com/uk-riots-government-prepares-troops-martial-law/

Într-adevăr, este dincolo de orice îndoială că procesul incontestabil de transformare a Marii Britanii dintr-un stat al „poliţiei consimţământului popular” cu „British Bobbies” la unul de poliţie de stat militarizată, a fost accelerat şi bulgărele de zăpadă va creşte tot mai mult. Actuala stare de lucruri din Marea Britanie va fi folosită de forţele întunericului (chiar dacă se va dovedi sau nu, că a fost regizată de către ei) şi asta, pentru cei care înţeleg implementarea rapidă a „Noii Ordini Mondiale”, a fost deopotrivă previzibil şi anunţat. A se vedea, în acest sens, de exemplu, articolul lui Paul Joseph Watson intitulat „Fascismul austerităţii vine curând şi va fi brutal” (Austerity Fascism Is Coming And It Will Be Brutal), care a fost scris cu mai mult de un an în urmă:

http://www.prisonplanet.com/austerity-fascism-is-coming-and-it-will-be-brutal.html

Globaliştii malefici ai Noii Ordini Mondiale „niciodată nu vor irosi o criză”, iar „căutătorii adevărului” nu trebuie să rateze niciun moment, pentru trezirea conştiinţei oamenilor, faţă de probleme şi contexte mai ample, faţă de care revoltele tinerilor sunt doar un detaliu urât.

Referinţe:

[1] A se vedea:

Apar suspiciuni legate de împuşcarea lui Duggan în timp ce Londra arde –

http://www.guardian.co.uk/uk/2011/aug/07/police-attack-london-burns

Mark Duggan: profilul victimei împuşcate în Tottenham de poliţie –

http://www.guardian.co.uk/uk/2011/aug/08/mark-duggan-profile-tottenham-shooting

[2] A se vedea:

http://www.youtube.com/watch?v=7fms_IFgRRU

[3] A se vedea:

http://www.youtube.com/watch?v=7fms_IFgRRU

Sursa

O părere la “Suspiciuni că elemente oculte ar fi putut provoca revoltele din Anglia

  1. Pingback: David Cameron propune revizuirea drepturilor omului la nivel european | Dan Tănăsescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge