Nu sunt atacat de forţe oculte

By | 9 februarie, 2012
Distribuie prietenilor!

În ultimele zile o serie de ghinioane, probleme şi întîmplări nefericite care ţin de Internet, de PC-ul din dotare, de firma de hosting unde am găzduit blogul şi o serie de mici incidente legate de sănătate şi alte probleme personale m-au împiedicat să postez zilnic cele câteva articole cu care cei care mă citesc regulat sunt obişnuiţi.

Vreau să ştiţi că este vorba de “cauze naturale” şi nu am fost atacat de Oculta Mondială, de Illuminati, servicii secrete sau fanii lui Băsescu. 😆

Momentan nu voi mai posta ca de obicei, dar de îndată ce lucrurile se vor îndrepta şi vor veni condiţii mai prielnice, voi reveni în forţă, deoarece am multe informaţii şi idei de împărtăşit şi acest blog va continua, indiferent câte obstacole şi incidente neprevăzute vor apărea. 🙂

O părere la “Nu sunt atacat de forţe oculte

  1. Alex

    Postezi sau nu, lucrurile merg la fel. Inainte sa apara tunsu’, se vorbea despre predoiu, deci oricum am da-o, clasa politica da un optim de performanta la capitolul reciclare. Asa-i ca ne-am fi speriat daca aparea ceva nou pe platou? Ma bucur inca odata ca n-am mai mers la vot din ’92. Singurele diferente pe care le mai putem face sunt:
    1. Ne defulam mai scurt sau mai lung (cum procedez eu, de ex.), mai eficient sau mai ineficient (iarasi cazul meu), scriem cat incape ca intr-un delir, realitate paralela, bla bla.
    2. Ne ies sau nu bani in/din/prin defulare: poa’ sa arda tara sau sa fie inecata sub nameti, mediile de informare mor ultimele, au rating.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge