David Cameron declară război total drepturilor omului

By | 16 august, 2011
Distribuie prietenilor!

David Cameron a anunţat o represiune asupra a 120.000 de familii nevoiaşe ieri, într-o campanie de combatere a „colapsului moral”, care a condus la revolte.

Declarând „război total” bandelor, primul-ministru a promis o „schimbare radicală”, a familiilor celor mai problematice din ţară şi a declarat că vrea să relanseze planul pentru „serviciul cetăţeesc naţional” pentru 30.000 tineri de 16 ani.

El a denunţat, de asemenea, „efectul de relaxare” a legislaţiei în domeniul drepturilor omului asupra comportamentului public şi a promis să rescrie regulile atunci când Marea Britanie va prelua preşedinţia Consiliului European în luna noiembrie.

Legile drepturilor omului, a declarat Cameron, exercită „o influenţă corozivă asupra comportamentului şi moralităţii”, într-un mod care a „subminat responsabilitatea personală”.

revolte anglia mascati negri

Sursa: DailyMail

Cu alte cuvinte premierul britanic declară război total drepturilor omului şi implicit democraţiei. Avem aici de-a face cu un exemplu tipic de inginerie socială de tipul problemă – reacţie – soluţie. Problema, adică revoltele, a fost creată de autorităţi, prin încurajarea şi crearea condiţiilor izbucnirii protestelor violente, iar pe alocuri tinerii au fost stimulaţi financiar să facă distrugeri şi jafuri. Apoi s-a determinat o reacţie a opiniei publice la aceste evenimente, prin propaganda susţinută intens de mass-media. În final guvernul britanic vine cu soluţia: restrângerea drastică a drepturilor omului, controlul tinerei generaţii, printr-un sistem gen „gărzile patriotice” aplicat adolescenţilor de 16 ani şi represiune asupra familiilor defavorizate, aceste măsuri urmând să fie aplicate şi la nivel european în urma preluării conducerii UE de către Marea Britanie.

statul politienesc

După cum deja se ştie, Anglia este statul european care a avansat cel mai mult în ceea ce priveşte instaurarea statului poliţienesc. Aici există cel mai mare număr de camere de supraveghere pe cap de locuitor, poliţia încurajează „turnătoria” în rândul populaţiei şi aplică cele mai multe sancţiuni pentru nerespectarea „corectitudinii politice”.

După revoltele din ultimele zile, cred că aici se va experimenta pentru prima oară în UE instaurarea dictaturii „Big Brother” depline, de inspiraţie orwell-iană. Semnale avem şi în Norvegia, după atentatul de la Oslo, aşa că nu mai e mult până ce situaţia se va generaliza în spaţiul european.

5 păreri la “David Cameron declară război total drepturilor omului

  1. eSorin

    era de asteptat!oameni asistati social,copii protejati de lege la extrem.o natie de „retarzi” asistati, asta a creeat sistemul britanic.
    eSorin´s last blog post ..Four Square sau …

  2. eSorin

    nu,metoda este mult prea drastica.antisociala si nici nu ma asteptam la alte masuri din partea unor conducatori precum britanicii.nu se ajungea asa daca statul nu-i tinea in puf si nu le creea atatea facilitati imigrantilor africani,indieni,chinezi si alte rase din partea aia a lumii.si nu,nu sunt rasist.insa fata de romani si bulgari natiile de mai sus sunt mult mai privilegiate.inteleg sistemul cu puncte slabe sau forte si profita.
    eSorin´s last blog post ..Four Square sau …

  3. Dan Tănăsescu Post author

    Păi scopul a fost tocmai să creeze tensiuni inter-etnice, pe care apoi să le folosească ca pretext. Au băgat pastila cu multiculturalismul şi deschiderea graniţelor şi acum tot ei zic că acest multiculturalism nu ar o chestie bună!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge