Băsescu vrea înfiinţarea Statelor Unite ale Europei

By | 18 august, 2011
Distribuie prietenilor!

Aflat azi la Sulina, Traian Băsescu a susţinut necesitatea înfiinţării Statelor Unite ale Europei, altfel Europa fiind compromisă ca putere internaţională.

Numai prin cedarea masivă de suveranitate Europa mai poate rămâne o putere economică şi militară. (…) Altfel, Europa va rămâne o carte de istorie a lumii, în care vei putea citi despre cele mai sofisticate culturi.

Observaţi că Băsescu este mereu plin de zel şi “mai catolic decât Papa”. După ce a îndatorat ţara enorm, a sărăcit până la extrem populaţia, a pus umărul la înstrăinarea resurselor ţării şi falimentarea economiei, acum nici măcar nu mai aşteaptă ca Europa să ceară României cedarea suveranităţii, că se oferă chiar el, de bunăvoie, să o cedeze! 🙂

Când nu ai forţă economică, nu poţi să fii nici forţă militară. Degeaba ataci Libia, că nu câştigi războiul, iar securitatea este fundamentală. Securitate nu se poate decât cu bani, iar banii nu pot fi făcuţi decât cu o economie performantă. O economie fragmentată cu politici diferite în 27 de state nu ne face competitivi din punct de vedere economic. Trebuie să decidem repede, în următorii 2-3 ani, dacă vom crea Statele Unite ale Europei sau nu.

Sursa: Mediafax

Poate că Traian Băsescu a găsit în sfârşit soluţia să mai fie măcar o dată preşedinte. Pentru că are deja două mandate în România, de preşedinte al Statelor Unite ale Americii nici nu poate fi vorba, aşa că, probabil s-a gândit să devină preşedintele Statelor Unite ale Europei! Să vedeţi atunci ce reforme o să facă el în Europa şi cum o să-i trimită pe europenii puturoşi la muncă în SUA sau China! 😆

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge