Discuţia lui Băsescu cu localnicii la Primăria din Roşia Montană

By | 30 august, 2011
Distribuie prietenilor!

Am descoperit, datorită lui Fanu, un material video extrem de preţios şi interesant, care merită vizionat cu atenţie şi analizat. Este vorba despre înregistrarea video a discuţiei lui Traian Băsescu care a avut loc la Primăria din Roşia Montană cu un grup de localnici, în cursul vizitei pe care preşedintele a făcut-o ieri acolo.

M-a impresionat profund şi plăcut inteligenţa, demnitatea şi curajul de care au dat dovadă roşienii. Asta demonstrează că noi românii suntem un popor isteţ şi mândru, în ciuda propagandei negative şi a denigrărilor la care suntem supuşi de către duşmanii României.

Cât despre Traian Băsescu, acesta nu se dezminte nici de această dată. În concepţia sa, un cetăţean român care îşi apără dreptul la proprietate este bolşevic. Asta o spune un politician care se proclamă de dreapta, doctrină politică pentru care proprietatea privată şi dreptul la proprietate sunt sfinte!

În afară de asta, Băsescu a mai spus o aberaţie absolut halucinantă şi anume că 193,5 tone din rezerva de aur a României au fost vândute pentru a plăti pensii şi salarii. Acest lucru, nu numai că este o gogomănie, dar este şi imposibil, deoarece statul nu are acces direct la rezerva de aur a BNR, iar legea nu permite folosirea acesteia pentru nevoile bugetare ale statului. Dar, după cum ne-am obişnuit, marinarului îi place adesea să improvizeze şi să vorbească după ureche în funcţie de conjunctură.

Sursa: ziaristionline.ro

Update 31 august 2011: În această seară, Adrian Vasilescu, consilierul guvernatorului BNR a declarat în direct la Realitatea TV, că în 1989 rezerva de aur a României era de 60 de tone şi de atunci nu s-a vândut nici un gram de aur, ba dimpotrivă s-a cumpărat pentru a aduce rezerva la valoarea actuală de 103 tone. Deci, să-ţi fie ruşine Dinu Patriciu!!! A fost un trucaj ordinar! 😆

O părere la “Discuţia lui Băsescu cu localnicii la Primăria din Roşia Montană

  1. Pingback: Băsescu vrea să afle cine sunt cei care l-au filmat la Roşia Montană | Dan Tănăsescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge