Băsescu a plâns la Mangalia de mila pensionarilor

By | 10 septembrie, 2011
Distribuie prietenilor!

Cred că ar trebui ca, atunci când deschidem dicţionarul la cuvântul „ipocrizie”, să apară poza lui Traian Băsescu. După ce şi-a bătut joc de pensiile militarilor, i-a numit pe bătrânii aflaţi la pensie „asistaţi” şi „cancerul economiei”, după ce a militat pe posturile de televiziune pentru impozitarea pensiilor şi renunţarea la „statul social”, acum lui Băsescu îi dau lacrimile când vorbeşte despre pensionari.

Aflat la Mangalia, la Şcoala de vară a UNPR, întâiul actor al ţării a spus:

Aş spune şi un lucru poate puţin mai aspru, deşi se poate spune şi cu vorbe mai blânde: viitorul nostru este generat nu numai de modul în care vom şti să ne asumăm singuri propria noastră viaţă şi să n-o lăsăm pe mâna statului sau să aşteptăm statul să facă ce trebuie pentru noi. Modul nostru de viaţă viitoare şi de performanţă poate fi generat şi de abordarea celor de vârsta a treia, ca mine spre exemplu, care vor trebui să înţeleagă că au obligaţia să planteze un pom la umbra căruia nu vor sta niciodată.

Sursa: Realitatea

După care i-au dat lacrimile, ca pe vremea lui „dragă Stolo”. Apoi, brusc, a trecut la glume şi voie bună.

La finalul discursului susţinut de Traian Băsescu, Gabriel Oprea, liderul executiv al UNPR, i-a invitat pe participanţii la Şcoala de Vară prezenţi în sală să adreseze întrebări preşedintelui, însă nimeni nu s-a oferit să facă acest lucru.

„Dacă nu sunt întrebări, hai la o cafea”, a spus Băsescu râzând.

Gabriel Oprea a mai aşteptat câteva secunde în speranţa că cineva dintre participanţi va adresa o întrebare.

„Nu, chiar nu sunt, Gabi! Am fost atât de clar, îţi dai seama”, a comentat Băsescu, fiind aplaudat de cei din sală.

Înaintea acestui moment, în timpul discursului susţinut de la prezidiul la care se aflau liderii UNPR, preşedintelui Traian Băsescu i-a sunat telefonul mobil, el spunând, râzând: „Poate e fi-mea”, după care a răspuns: „Sun eu puţin mai târziu, multumesc”.

Sursa: Mediafax

Nu mai merge Băsescule cu şmecherii din astea ieftine! Trebuie să fii mai creativ şi să vii cu ceva nou, altfel nici fraierii şi pupincuriştii tăi nu te vor mai crede!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge