Record de apariţii OZN în această vară

By | 21 septembrie, 2011
Distribuie prietenilor!

Potrivit unei organizaţii care monitorizează rapoartele celor care cred că au văzut OZN-uri, vara aceasta a fost una din cele mai aglomerate perioade. Numărul celor care văd astfel de fenomene este din ce în ce mai mare, scrie „LiveScience”.

Urmează o invazie extraterestră sau pur şi simplu oamenii au mai mult timp să se uite şi să raporteze fenomene ciudate?, se întreabă cei de la site-ul de ştiinţă. De la 500 de astfel de rapoarte, cât era media lunară până acum, s-a ajuns la 1.000, explică Clifford Clift, directorul organizaţiei. O parte din explicaţie poate sta şi în promovarea acestora de către mass-media, promovare care s-a accentuat în ultima perioadă. Aproape în fiecare săptămână, un OZN trebuie să îşi facă apariţia în presa internaţională, iar subiectul este tratat atât de site-urile de ştiinţă, cât şi de cele generaliste. Nu OZN-urile sunt mai multe, crede Clift, ci oamenii le observă mai des.

Sursa: Tricolorul

Mi se pare firesc, din moment ce trebuie să fim pregătiţi sufleteşte pentru „invazia extraterestră” de la anul! 😆

2 păreri la “Record de apariţii OZN în această vară

  1. iulian

    Si pe Nattional Geo. s-a „intensificat” activitatea OZN. Cred ca pana la urma va fi executata intocmai si la timp o masiva invazie „extraterestra” in urma careia se va instaura guvernul mondial. Case closed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge