Sex, droguri şi nevoi făcute în public la protestele de pe Wall Street

By | 11 octombrie, 2011
Distribuie prietenilor!

Mişcarea “Ocupaţi Wall Street” tinde să devină tot mai mult un fel de reînviere a mişcării hippie din anii ’60, amintind şi de “Golaniada” din Piaţa Universităţii de la Bucureşti din 1990. În tabăra protestatarilor sunt văzuţi tot mai mulţi tineri dormind în grupuri, sumar îmbrăcaţi, consumând droguri şi alcool, făcând sex în public, sau chiar defecând.

Mai mult de 400 de persoane se pare că s-au adunat în tabăra de corturi, în noaptea de vineri, mulţi dintre ei dormind împreună.

Una dintre imagini prezintă doi tineri îmbrăcaţi sumar culcaţi împreună sub un cearceaf. Deasupra lor este cartea „The Yage Letters”, o colecţie de scrieri din anii cincizeci şi şaizeci care descriu căutarea unei plante halucinogene în jungla amazoniană.

Sâmbătă dimineaţa un bărbat de 23 de ani pe nume Zachary a fost dus de urgenţă la spital după ce a băut o combinaţie de alcool şi sirop de tuse. El a făcut stop respirator şi a fost dus în stare gravă la Spitalul Downtown.

Liderii protestului sunt furioşi din cauza modului în care a fost deturnată mişcarea şi au înfiinţat o poliţie internă, care efectuează patrule pentru a opri comportamentul destrăbălat.

„Vrem să vă asigurăm că toată lumea este aici pentru motivul adevărat,” a declarat pentru New York, Post Ricky Torres, de 23 de ani, care face parte din unitatea de securitate.

În tabăra protestatarilor, imagini exclusive, obţinute de MailOnline arată un manifestant care îşi face nevoile pe o maşină de poliţie.

În altă parte am găsit mormane de gunoaie urât mirositoare, ce sufocau Parcul Zuccotti şi duhoare de marijuana, în ciuda eforturilor multor protestatari de a păstra zona curată.

Imaginile şocante demonstrează măsura în care condiţiile s-au deteriorat la demonstraţiile din centrul Manhattan-ului, care intră acum în cea de-a patra săptămână.

Mai multe poze, postate pe MailOnline, au fost cenzurate, deoarece le-am considerat prea explicite pentru a le arăta.

Potrivit martorilor oculari, atunci când mai mulţi oameni au fugit la secţia din apropiere, să spună despre un om care defeca pe maşina echipajului de poliţie, ei au fost ignoraţi.

Sursa: Daily Mail

Tare mă tem că această mişcare intitulată „Occupy Wall Street”, care se anuţă să devină mondială pe 15 octombrie, este doar o mare păcăleală, aşa cum a fost şi revoluţia „Flower Power” din anii 60. Nici atunci protestatarii nu au influenţat semnificativ deciziile politice ale vremii, în schimb, mişcarea a devenit o modă , un brand, care a creat averi din vânzarea de insigne, materiale promoţionale, apariţia de cărţi şi filme despre fenomen etc.

Dacă atunci se spunea „Make Love, Not War”, acum probabil se va spune „Make Love, Not Money”, sau şi mai bine  „Make Shit, Not Money”. 😆

11 păreri la “Sex, droguri şi nevoi făcute în public la protestele de pe Wall Street

  1. scarba_016

    Buna comparatie cu anii 60, ca si atunci tot manipulare crasa a fost, ca mai orice miscare de „eliberare” mereu finantata de cineva; tinerii mereu au fost in linia I, prin credulismul si idealismul lor. Au sperat la o lume mai buna, la caderea comunismului, au murit primii, sau/si au consumat din energia vitala fara sa stie ce va urma.
    Protestele de pe wall street se vrea a fi asociate cu imaginea stereotipa a rocker-ului antisocial? Am fost rocker inrait death pana am inteles ca orice antireligie e tot o religie, si ca orice eliberare e doar o alta directie spre sclavie, adica un mic restart.
    Dar, asa cum crestinilor romani li se confisca sarbatorile de catre romi (acusi e Sf.Paraschiva, si milionul de pelerini din care 1/3 lejer shutzi), asa cum fostilor detinuti politici li se confisca dreptul de victime, in favoarea asa-zisilor dizidenti, asa cum in prezent „opozitia” fata de dreapta e confiscata de fostii comunisti, cred ca tot asa e si in State.
    Istoria lumii se reduce initial la o pagina, sau poate chiar la un paragraf; suna radicalist, dar nimeni nu m-a convins de contrariu. Idealisti au existat mereu, incercari de schimbare si inabusire a ei, mereu, iar transformarea victimei in calau si viceversa sunt eterne. S-au dus vremurile in care miscarile nu erau supape de presiune pentru a mentine ceva functional. In fond, daca sunt planuri pentru 2012, cum naiba ar putea sa se schimbe radical ceva acum?

  2. Dan Tănăsescu Post author

    Dacă există pe planeta asta o ţară unde mişcările populare spontane sunt confiscate şi controlate de Elitele Oculte, atunci acea ţară este în primul rând America! Asta e sigur.

  3. scarba_016

    Totusi gandesc gresit credeam ca bagatelizarea ideii datorita imaginii celui care o sustine e o strategie; e valabil si asta, dar in cauza avem niste oameni disperati, cu o alta cultura, si care nu prea au cum sa se manifeste prea subtil. A doua observatie ar fi ca „intelectualii” nu ies de regula in strada, alegand pozitia de observatori. Poate au rudimente de gandire pragmatic-strategica, nu se consuma degeaba, nu stiu… Paradoxal, cei cat de cat inteligenti ar putea depasi dpdv politic etapa protestelor, care intotdeauna sunt inutile. De ce? In alte vremuri, un stat avea nevoia de securitate, ordine, nevoi pervertite acum, avea nevoie, ca institutie, de reprezentativitate. Cata vreme in prezent statele, guvernele SUPRAVIETUIESC populatiilor, e clar ca n-avem cu ce santaja, marsurile stradale fiind pana la urma o forma disperata de santaj inutil. Dar politica la nivel inalt mereu a functionat pe santaje. Personal, sper in ceva inimaginabil, ceva in stare sa motiveze mai mult decat pana acum.

  4. Dan Tănăsescu Post author

    Conform filosofiei americane numită pragmatism, aceste revolte sunt o formă de defulare a tensiunii, de disipare a nemulţumirii populare. De aceea se face atâta gargară cu democraţia şi libertatea. Americanul prost iese în stradă urlă, îl înjură pe preşedinte, guvernul, corporaţiile, apoi se calmează, pleacă acasă, deschide o bere şi se uită liniştit la meci. 🙂

  5. scarba_016

    Aici te contrazic partial. America e o tara a capitalului evreiesc, si cam peste tot evreii au capitalul, pentru ca ei sunt ante-veterotestamentari, nu atat ei ca entitate etnica, ci mai ales capii lor. Elitele sunt peste tot, de la calfe la zidari. Ar trebui sa ajungi la urmatoarea concluzie: nici un statnu e responsabil, ci doar diavolul. Sa ma explic: mereu se cauta un vinovat, asta pare sa nu fie doar romanesc-comunista. Americanii au fost blamati pentru multe, ca si rusii, si apoi chinezii pentru hiperconsumismul la care ne obliga. Tendinta ocupationista evreiasca s-a dezvolat in america si anglia, domenii de proprietate care acum cateva sute de ani habar nu aveau ce e cu ei si ce li s-ar putea intampla. Cum ar fi ca cineva sa ne acuze doar pentru ca un Patriciu ar fi mai jupan decat Soros in europa de est?

  6. scarba_016

    E un delay intre mesaje:-j Voiam doar sa spun ca exista capcana de a crede ca americanii sunt aia raii, de fapt sunt un „host” mai bun, asa cum si noi am fost, suntem si vom fi.
    Blestemati au fost cei cu spatii mari, zacaminte, pozitie strategica. Vezi cu Google Earth Insula Serpilor, scrie in rusa.
    Acum referitor la filosofia americana, pragmatism samd, lumea e plina de concepte care suna din coada cum ar zice Eminescu, si ma apropii treptat de acel „toate-s vechi si noi sunt toate”; dependenti suntem cu totii, intr-o forma sau alta. Singurele democratii sunt intru vise, credinta, sclavie, „moarte si taxe”(apud Meet Joe Black). Pragmatism american? Am gasit o cartulie, Oamenii sunt niste idioti, foarte simpatica, scrisa de un american pentru compatrioti, in care mistocarea printre altele cumparaturile prostesti. Vezi A.Etzioni, Societatea monocroma, tipul tot american scrie despre consumism samd. In ansamblu e o balanta, un tandem intre consum si saracie, intre toate elementele polarizate. Tandem de tip anihilare, asa cum era imaginat un motor spatial, in cum ii zicea? De la electrostatica la racheta ionica? Era un motor care se baza pe atractia/respingerea electrostatica, pe atunci (anii 80) suna revolutionar.
    Dar e cam inutil sa scrii despre consumism. Din cate vad, o imagine face cat 1000 de cuvinte, un film face cat 1000 poze samd. Consumul e un joc subtil,si in orice directie te-ai uita, tot aia gasesti. Ia de ex un nokia 3310, un 5110, un telefon actual: in ani s-a dublat capacitatea acumulatorilor, dar au aparut chipseturile grafice pe telefoane, autonomia ramanand batuta in cuie, relativ. Si apropo de telefoane, Alcatel uantaciizi (ala simplu, nu dual band) lasa ceva „libertate”, mergea cu NiMh dar si cu baterii. Avea o parascovenie de dioda legata la pinul median care daca o cositoreai pe placa (chiar deasupra conectorului Ua) puteai pune orice acumulator. Acum umblam cu chestii „dedicate” pentru fiecare tampenie, incat nu mAh conteaza ci conectorul, mufa bla bla. Lumea asta e facuta de Anumitii pe principiul noi va dam inghesuit, noi va luam indesat, sau va dam cu bonus, va luam cu suprabonus. Simpla idee de banca, dobanda arata ca nu s-a reusit nimic, pentru ca saracia a fost admisa si ultrauzitata din start. Adica saracul cheltuie mai mult decat bogatul, procentual, e obligat sa consume excesiv gunoaie perisabile.
    De ex am 2 becuri 32W, 2700k in sufragerie, asta e economie, lumineaza „cald”, dar cati pot da 150lei pe 2 becuri? Si chiar daca ar putea, saracia inseamna orientare prezenteista, ce mananc maine si nu si poimaine, de unde deduc ca sistemul capitalist nu poate exista in afara saraciei. Si nici comunismul, sau toate formele imaginate (si acceptate) pana acum de guvernare.
    Apropo de link-ul ala cu tunul de microunde pe 95Ghz: 10000 insi stau cu becuri economice, in timp ce o semiblindata scoate suta de kW.
    Si ca sa devii tot mai consumist, tot mai determinat, tu ca individ, natie, zona, s-au desfiintat magazinele cu piese de schimb. Pe vremea lui Ceausescu gaseai pana si rulmenti de mixere, rotoare, statoare, nu-ti trebuia un „service” plin de „experti” care sa te acuze by default. Dar nu toti sunt electronisti, si aia care nu-s ce vina au? Am luat o lampa cu halogen 35W, traf cu sectiune ~4.5cmp, deci cam 30W maxim, s-a ars siguranta termica de 2A/130grC pusa din fericire la suprafata si nu la inceputul bobinajului! Iarasi tandem: se baga 6-8A/mmp sectiune conductor, proiectat sa se arda, si se baga si siguranta termica. Iarasi consumism, in ansamblu. Ia surse auto laptop si vezi ca nu respecta parametrii, parca-s facute sa-ti buseasca bateria. 8.5V nu-i acceptabil pentru nici o varianta de accu care scoate ~12V. Cum de regula folosim invertoarele auto sau sursele laptop in conditii statice (batt. vs. alternator), se pare ca vor o reciclare mai rapida a bateriilor auto. Se pot aduce multe exemple impotriva „teoriei” lui Gates despre codoi.

  7. scarba_016

    Am citit cu greu o carte, Zeii cei rai sau cultura conspiratiei in Romania postcomunista, in care suntem acuzati de antisemitism dur, desi politicienii nostri, care mereu ne „reprezinta” au lins fundul evreilor. Capii lor au zis ca evreii sunt victimele holocaustului, a persecutiilor, dar saracii de ei au devenit victimele-persecutor prin inversare de rol, ei fiind singurii blestemati nu genetic ci educational. As redefini antisemitismul nu raportat la frica de strain (xenofobie) sau la experiente seculare (jecmaneala ovreiasca din moldova in ultimele 2 secole)ci la Politica Milenara pe care nici macar antichitatea n-o gasea periculoasa. Cred ca orice antisemit ar trebui sa-si schimbe gandirea, ca de altfel orice individ anti-categorie. In esenta fiintei noastre nu conteaza subiectele afectelor noastre, ci cum murim, pentru ca moarte cruda va fi, metaforic sau la propriu. Nici macar pentru moarte nu ne pregateste diavolul prin naparcile astea numite conducatori, state, politicieni, oameni de presa.

  8. Ion

    Mi se pare ca gandim aproximativ la fel(cred ca ne apropie formatia tehnica si…varsta).Daca nu l-ai vazut,iti recomand documentarul „The power of Community” (PS:me refer la d-nul „scarba 016”)

  9. Alex

    Nu l-am vazut inca. Despre varsta e posibil, sunt nascut in 1976 si mort in secolul XXI, undeva prin toamna. Sunt de fapt sociolog, dar fac electronica de mic. Cartea radioamatorului, sisteme hibrid lampi-germaniu, apoi revista tehnium pana prin 2000 nu pentru ca era pentru amatori ci din cauza plagiatelor si palvragelii. Fura unu o schema, nu modifica nici valorile, ori se stie ca rusii au alte standarde, 200k in loc de 220k cat foloseam noi pentru o polarizare baza, 20MKF in loc de 22uF. Plagiau scheme fara sa zica sursa, jenant! Important e sa stim cu cine vorbim, mai bine zis, cine suntem. Am vazut pe youtube unu care folosea banalul 555, un BU508 parca, si zicea la alimentare 50 si ceva de volti, sau sursa 40V/0.5A inseriata cu 2 accu 9V. Nu i-am comentat schema, in fond imitatia necritica e regula pe youtube; incearca unu si apoi fac cu totii:-j Eu facusem trafuri tv bobinate cu sarma de 0.25, arcul electric era ok, alimentarea fiind fie la 45V/10A max., fie la 145V/5A. Voiam pe atunci sa fac un tesla coil, e bine ca nu mi-a reusit. Mi-as fi disipat atentia pe lucruri deja facute, neoptimizate. Hm, stii care e paradoxul inventatorului? Inventeaza ceea ce armata are de decenii:-j Cat despre finalitati, chiar n-am idee ce inventie n-ar putea fi folosita in scopuri rele.
    Tehnica pare sa fie pe roll back din niste puncte de vedere. 2-3-4-5-n lame la un bic nenorocit, nspe mii de leduri la o lanterna, inca avem nicd in multe prostii de firma, se face asa-zisa economie la toate materialele. Consumismul e bine gandit, chiar sa vrei nu scapi de el. Ii spuneam cuiva: daca si motoarele de frigider ar merge le curent continuu, am putea pune o punte tzapana la contoar si am sunta toate redresarile din surse. De ce sa am puntea de la sursa PC pe un radiator daca o pot sunta? S-ar reduce campul electric acuzat de unii ca ar fi ajutat cancerele in secolul XX, s-ar face economie… Ar fi poate mai riscant, nu stiu. La 2 ani bagam cuie in priza, taiam cabluri cu foarfecul. 30 ani mai tarziu am aflat ca daca esti uscat si prafuit pe palme, poti tine un cui in priza la faza, fara sa simti (adica un galvanic sub 1mA).
    E trist, lumea face rate la banca pentru kkt-uri ultraprezentate, apoi le vinde sau le lasa in amanet sau ajung in talcioc. Vine criza crizei crizelor la anu dar si pana atunci, in versiuni demo? Sa vezi unde vor ajunge aifoanele si aipoadele astea nenorocite! Dam bani grei pentru clipa de mandrie, as zice.
    „Green”? Am facut calcule de fezabilitate, imi iesea la un moment dat ca nu merita sa ai panouri solare, e preferabil sa platesti 150lei/luna la eon:| Si am dat-o in paranoia cand am aflat cat de repede se recicleaza panourile la o anume firma din Germania. Si apropo de panouri! In anii 90 veneau moldoveni si rusi prin bazare, aduceau panouri mititele, 9V/60mA pe care daca le grupai iti ieseau 2.25V suficienti pentru a ataca un minicas. Aveam colectie de casete, Poker by Rotton. Panourile alea erau net superioare calitativ in comparatie cu panaramele astea din gadget-uri.
    E jalnic, gasesc lucrurile bune din copilarie in talcioc, gasesc trafuri cu 2.5A incarcare pe sectiune care tin (aproape) o eternitate,…gasesc: ochelari de soare, geci, lanterne, radio-uri, lampi, trafuri de la microunde (bune pentru un tesla coil), piese de masina, in anamblu dezmbembrari.

  10. Alex

    Apropo de „high voltage” si ce mai scrie pe tasere (megavolti, bla bla) am testat pe mine cateva, nu te dau jos decat doar daca vrei, panicat fiind. Odata un prost era mandru de sigur ca are jucarica, i-am luat-o, am bagat-o in mine si ii ranjeam in timp ce ala se ingalbenea progresiv:-j

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge