Protestele de pe Wall Street ar putea fi finanţate de miliardarul George Soros

By | 14 octombrie, 2011
Distribuie prietenilor!

În urmă cu doar două zile a apărut un clip video pe YouTube în care unul dintre cei care protestează recunoaşte că primeşte 22 de dolari pe oră de protest. Presa internaţională scria că filmul a fost realizat pentru decredibilizarea celor care protestează. Acum au început speculaţii privind identitatea celui care ar putea finanţa aceste mişcări. Toate drumurile duc la Soros.

Mişcarea anti-capitalistă “Occupy Wall Street” (Să ocupăm Wall Street-ul) a primit sprijinul cel puţin neaşteptat din partea miliardarului George Soros. Acesta a declarat, într-o conferinţă de presă la ONU, că îi priveşte cu simpatie pe manifestanţi şi opiniile lor, adăugând că le înţelege sincer reacţia.

Critici apărute în ultima vreme arată cu degetul către Soros, devenit unul dintre cei mai mari miliardari din America. Există voci care spun că mişcările de pe Wall Street sunt un cal trojan pentru o agendă secretă a lui Soros.

Sursa: Capital

Asta se leagă foarte bine cu ce scriam aici. Plus de asta, aceste mişcări, care devin repede internaţionale, producându-se în acelaşi timp în mai multe ţări, nu se pot organiza, promova şi desfăşura fără o coordonare de la un nivel superior, care necesită o mare putere financiară şi mediatică.

Poate nu ştiaţi, dar mâine se desfăşoară şi la noi, începând cu ora 10:00, o astfel de acţiune, intitulată “Occupy Bucharest” (Occupaţi Bucureştiul), care are ca loc de desfăşurare zona din Piaţa Unirii.

ocupati bucurestiul

O părere la “Protestele de pe Wall Street ar putea fi finanţate de miliardarul George Soros

  1. Alex

    Totul se confisca: fostii comunisti ne confisca opozitia, inainte tradatorii capitalisti ne confiscau opozitia, sarbatorile ne sunt confiscate de masoni care finanteaza tiganaraia, manelele si vesnicele artificii, functionabile si pe vreme de criza. Mai ales. Comunistii ne-au confiscat dreptul de a fi victima, tortionarii stand la aceeasi coada cu victimele, cerand drepturi, dar dand din coate-deformarea profesionala.
    Cand s-a simtit ca ceva risca sa bubuie, s-a infiintat imediat un organism, institutie care sa rezolve. Sindicatele ne-au confiscat dreptul de a protesta spontan, NECONTROLAT, tot asa si ONU, OMS, NATO, toate au confiscat libertatile pentru a le reprezenta, chipurile. Iarasi hipercentralizarea.
    Iar tehnica de a sabota imaginea celui care poarta mesajul pentru a anula mesajul se face peste tot, televiziuni, presa, bloguri, forma clasica fiind atacul la persoana.
    Soros e un mason, a facut bani prin speculatii bursiere, deci nimic nobil. Dar sa faci praf o economie si apoi sa dai mila si pomana 0.0(0)1% din „castig” e tipic pentru marii filantropi de catifea.
    Ce n-as fi dat sa se fi pus in practica ce zicea cu cinism Ciumara, cu ani in urma, intr-o emisiune la Tuca, parca. Sacrific o mie sa salvez un milion. E taman invers: milionul de calici pentru mia de ajunsi peste noapte, hoti samd.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge