Iliescu vinovat că a sunat la Moscova şi ruşii nu au venit

By | 15 octombrie, 2011
Distribuie prietenilor!

TVR, obligată să facă tot mai multe concesii actualei puteri, probabil şi datorită situaţiei de faliment în care se află, a slobozit joi seară o „băşină fumigenă” propagandistică cum nu s-a mai văzut.

În cadrul emisiunii „Exclusiv” de la TVR 1 a fost difuzată o casetă video din care ar reieşi că Ion Iliescu a cerut ajutor militar sovietic în timpul Revoluţiei din 1989, fapt pe care acesta l-a negat cu vehemenţă timp de 22 de ani.

În cadrul emisiunii de joi seară, de la TVR, regizorul Cornel Mihalache a prezentat o casetă video zdrobitoare pentru aşa-numiţii „emanaţi” ai Revoluţiei. Caseta este datată „23 decembrie 1989″ şi reprezintă înregistrarea transmisiunii directe a programului din acea zi. În respectivul fragment video apare crainicul TVR George Marinescu (decedat în septembrie, anul acesta) care citeşte următorul comunicat: „Suntem informaţi că s-a luat legătura cu Ambasada Sovietică, care ne-a promis ajutor militar imediat, întrucât agenţii străini şi-au permis să trimită elicoptere cu oameni înarmaţi, pentru a distruge ceea ce poporul român a cucerit”.

Sursa: Adevărul

Pentru că nu am văzut emisiunea, credeam că este vorba despre o înregistrare în care efectiv apare Iliescu, vorbind despre necesitatea solicitării ajutorului din partea Moscovei, dar se pare că este vorba doar despre un comunicat citit pe post de George Marinescu, care întâmplător a murit de curând.

Mi-e tare greu să mai înghit şi această diversiune, după nesfârşitul şir de exhibiţii şi acrobaţii mediatice executate cu aplomb de puterea portocalie în frunte cu Traian Băsescu! Sunt sătul până în gât de emisiuni fluviu despre soţii Ceauşescu, despre copiii cuplului Ceauşescu, despre Regele Mihai, despre deţinuţii din închisorile comuniste şi multe alte lucruri ce ţin mai mult de manualele de istorie!

Acum se scoate de la naftalină miciuna lui Iliescu de acum 22 de ani. De ce tocmai acum? Am înţeles în toţi aceşti ani că Ion Iliescu este un comunist, că este agent KGB, că e cu ruşii, că a studiat la Moscova, că a făcut şi a dres. OK, dar ce legătură au toate astea cu ce se întâmplă azi în România şi cu situaţia dezastruoasă a poporului român.

Iliescu a vrut să aducă ruşii în ţară, acum două decenii şi aceştia nu au venit. Azi Băsescu a adus deja americanii în ţară şi a distrus-o. Ce e mai important, faptul că Iliescu a minţit şi nu s-a întâmplat nimic, sau faptul că Băsescu ne minte azi zi de zi şi ne vinde străinilor, iar ţara se duce de râpă?

Dacă e să-l luăm pe Iliescu la bani mărunţi vom observa că el nu a colaborat cu ruşii după 1989, ci a executat, întocmai şi la timp agenda impusă de la Washington şi de la Bruxelles. Comunism înseamnă proprietatea întregului popor asupra mijloacelor de producţie. În România timp de 22 de ani proprietatea întregului popor a fost confiscată de către stat şi vândută la străini, sau distrusă şi dată la fier vechi. Asta s-a întâmplat inclusiv în timpul celor două mandate şi jumătate ale lui Iliescu la preşedinţia României. Despre ce ruşi şi despre ce comunism este vorba aici?

Din câte ştiu eu FMI, care azi efectiv face legile în ţara noastră, are sediul la Washington, nu la Moscova! Iar odată cu instalarea lui Traian Băsescu la putere în România a fost instaurat treptat un regim de tip fascist cu puternice influenţe balcanico-manelistice, dar care foloseşte din plin metode de propagandă de tip stalinist. Ţara a devenit un fel de dublă colonie, americană şi europeană, care nu beneficiază cu nimic de pe urma acestei ocupaţii. Mai ales datorită faptului că Băsescu, prin slujirea stăpânilor săi de peste Ocean, a determinat ostilitatea multor lideri ai statelor europene, rivale Americii.

Ce legătură au toate astea cu faptul că Iliescu a vrut să îi cheme pe ruşi acum două decenii şi aceştia nu au venit?

Comunismul a murit acum 22 de ani la Târgovişte, odată cu executarea soţilor Ceauşescu, dar propagandiştii trebuie să reînvie această fantomă a trecutului, pentru a ţine departe atenţia publicului de ticăloşiile care se fac în prezent sub ochii lui. Iar idioţii obsedaţi de comunism au motive din nou să spumege de furie, pentru nişte lucruri care sunt deja îngropate în trecut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge