Sărut-mâna, preşedintele meu iubit!

By | 1 decembrie, 2011
Distribuie prietenilor!

Astăzi, în loc de mândrie naţională şi sentimente patriotice, de 1 Decembrie am simţit o nemăsurată scârbă şi tristeţe. Nu pentru sărbătoarea în sine, ci faţă de ticăloşia celor de la putere şi de ipocrizia şi servilismul total lipsit scrupule al unora dintre noi.

Traian Băsescu şi-a aranjat din timp, cu o desfăşurare imensă de forţe, o ieşire publică care să fie lispită de incidente şi menită să salveze aparenţele de preşedinte iubit şi respectat de popor.

mutra lui basescu

Aseară îl auzeam pe Mihai Gâdea vorbind în emisiune despre o posibilă acţiune a ministrului Apărării Gabriel Oprea, constând în mobilizarea câtorva sute de cadre militare la parada de 1 Decembrie, cu scopul de a forma un grup compact în jurul lui Băsescu, pentru a-l feri de contactul direct cu mulţimea nenumlţumită.

Tind să dau crezare acestui lucru deoarece recent au fost majorate pensiile speciale ale poliţiştilor, militarilor şi lucrătorilor din serviciile secrete, un cadou sosit tocmai la momentul potrivit pentru a trezi sentimente de profundă recunoştinţă din partea celor favorizaţi.

Am mai auzit că anumiţi cetăţeni ai Bucureştiului au fost împiedicaţi să ajungă la parada militară de la Arcul de Triumf, fiind întorşi din drum de nişte băieţi înalţi, solizi şi tunşi scurt. Dar cine ştie, poate sunt doar zvonuri lansate de usl-iştii invidioşi pe “succesurile” lui Băsescu!

Cu toate aceste măsuri de precauţie preşedintele a fost totuşi huiduit şi apostrofat de câţiva cetăţeni, care l-au făcut “trădător” şi i-au strigat “ruşine”, deşi eu m-aş fi aşteptat la mult mai mult şi din partea mai multor oameni care au fost prezenţi la ceremonie.

Mediafax

Cum e posibil să-i săruţi mâna, să-i urezi sănătate şi să-l numeşti “preşedintele nostru iubit”, pe cel care te-a adus în ultimul hal de sărăcie şi disperare, care a îndatorat ţara în numai doi ani, mai mult decât toate regimurile post-decembriste la un loc! Cum să îţi fotografiezi copiii cu cel care a tăiat ajutoarele pentru “mămicuţe şi bebeluşi”, care a jignit şi a minţit public poporul român în nenumărate rânduri şi care a transformat darwinismul social în politică de stat? De ce ai vrea să ai amintiri cu preşedintele care urăşte cel mai mult poporul român şi care înstrăinează cu mare bucurie resursele ţării, companiile de stat şi infrastructura cu valoare strategică, cel care doreşte cedarea suveranităţii ţării puterilor străine şi a călcat în picioare Constituţia de câte ori a avut ocazia?

Oare poporul român a ajuns în asemenea hal de îndobitocire, mizerie şi decădere încât să renunţe la orice urmă de demnitate, doar pentru o porţie de fasole cu costiţă??? Sau poate respectivii admiratori erau ofiţeri SPP şi SRI sub acoperire, care au făcut cursuri de actorie la fără frecvenţă?! 😆

LE: Până la urmă se adevereşte faptul că militarii şi familiile lor au fost aduşi la manifestaţie ca să facă galerie pentru Băsescu.

Reporterii „Adevărul” au descoperit că șefii din Ministerul Apărării Naționale  au transformat militarii și familiile lor în figuranți care să joace rolul publicului cuminte pentru defilările din București. Generalii responsabili cu organizarea și-au dorit spectatori ordonați și disciplinați. Exact ca în perioada comunistă s-au întocmit liste cu militari plasați strategic, în civil, împreună cu rudele lor, pe tot traseul manifestărilor.

Sursa: Adevărul

2 păreri la “Sărut-mâna, preşedintele meu iubit!

  1. Dan Tănăsescu Post author

    Vezi că te amendează Consiliul Naţional Anti-Discriminare! Cum poţi să spui aşa ceva, rromii sunt mai români decât noi! 😆

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge

Copyright © 2009 - 2021, Dan Tănăsescu
Copierea articolelor fără aprobare este interzisă.
Iconic One Theme | Powered by Wordpress