Preşedintele Ecuadorului atacat cu gaze lacrimogene de poliţişti

By | 1 octombrie, 2010
Distribuie prietenilor!

Protestele poliţiştilor din capitala Quito au degenerat în violenţe, preşedintele ecuadorian Rafael Correa fiind transportat la spital după ce a fost atacat cu gaze lacrimogene. Preşedintele denunţă o lovitură de stat.

Politiştii ecuadorieni au protestat joi în centrul capitalei Quito împotriva unei legi aprobate recent de Congresul din Ecuador care prevede tăierea bonusurilor şi sporurilor salariale în rândul acestei categorii sociale.

Sursa: HotNews.ro

Dar să ne amintim decizia luată de statul Ecuador în luna iulie a acestui an:

Ecuadorul, cea mai mică ţară membră a OPEP, va controla întreaga producţie de petrol de pe teritoriul său, o dată cu aplicarea, de astăzi, a reformelor care transformă companiile multinaţionale prezente în simple prestatoare de servicii, potrivit unui anunţ al guvernul socialist de la Quito.

Sursa: Adevărul

În concluzie orice ţară mică, ce nu ascultă de „Păpuşarii” care conduc planeta ci caută să îşi urmeze propriul destin, până la urmă sfârşeşte cu demonstraţii, proteste, lovituri de stat şi războaie civile. Oare asta se va întâmpla şi cu România dacă nu vindem ce a mai rămas din ea?!

3 păreri la “Preşedintele Ecuadorului atacat cu gaze lacrimogene de poliţişti

  1. cumnatu'

    e clar!o sa ne ia dracul pe toti.ce sansa sa mai avem daca oamenii care ne conduc au ca solutii la criza impozitul pe nunti,botezuri,taiat de mot si altele.asta este cea mai mare tragedie

  2. Pingback: Preşedintele Ecuadorului atacat cu gaze lacrimogene de poliţişti - Ziarul toateBlogurile.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge