Premierul securist scoate poporul la zăpadă

By | 11 februarie, 2012
Distribuie prietenilor!

Noul premier desemnat, Mihai Răzvan Ungureanu a efectuat o vizită de lucru în satul Cândeşti din comuna Dumbrăveni, judeţul Vrancea. Acolo, domnia sa şi-a manifestat nemulţumirea faţă de faptul că localnicii nu ies să dea zăpada alături de militarii lui Gabi Oprea.

Cu primarii mai e o problemă aici şi nu mă feresc s-o spun public. Este inadmisibil să ajungi pe străzile unei localităţi în România şi să-i vezi pe militari desfundând drumurile în timp ce beneficiarii direcţi, care sunt şi concetăţenii noştri, stau în casă la căldură. Şi am văzut cu toţii, aceasta se întâmplă şi la inundaţii, şi la nămeţi… Şi dumneavoastră aveţi aici un rol, iertaţi-mă că v-o spun, de-a dreptul educativ… Nu se poate aşa ceva, nu putem plăti lenea la nesfârşit!

În afară de faptul că acest stil de gestionare a unei situaţii de urgenţă, în spirit pompieristic, de-a dreptul comunist, cu lozinci de genul, “să facem totul” şi “să nu precupeţim niciun efort”, îmi aduce aminte de celebrele mobilizări la muncă patriotică a “tutulor cetăţenilor patriei”, domnul prim-ministru desemnat nu face altceva decât să reia celebra teză băsistă a desfiinţării statului social.

Adică, aşa cum îi place lui Băsescu să spună, “statul nu este responsabil pentru fiecare cetăţean”.  Păi chiar aşa domnule premier desemnat, de ce să plătim noi lenea la nesfârşit?! Ia să ne dăm noi singuri zăpada, să ne plătim noi doctorul, să ne facem toţi pensii private, sau să punem bani la ciorap, să ne creştem singuri copii, fără alocaţie, dar să nu mai plătim deloc taxe la stat! Să avem un stat minimal, ultra liberal, dar care să se descurce singur, fără bani de la cteăţeni!

Pentru că, vedeţi dumneavoastră, domnule tânăr şi erudit prim-ministru desemnat, educat la şcoala băsisto-securistică, în România statul supra-taxează populaţia, în cel mai socialist mod posibil, apoi, în cel mai pur stil mafiot, plăteşte anticipat 1 miliard de euro unor firme de deszăpezire-fantomă care nu fac nimic, după care devine brusc stat minimal de dreapta şi scoate cetăţenii din case să-şi dea singuri zăpada, care le-a îngropat casa şi i-a blocat acolo. Păi, se poate?! Ce ziceţi, facem reformă, sau nu?

16 păreri la “Premierul securist scoate poporul la zăpadă

  1. Bogdan

    eu ii dau dreptate. exceptandu-i pe batrani si bolnavi… ceilalti trebuie sa puna si ei mana pe lopeti. nu poti astepta sa te scoata armata de sub nameti.. ca risti sa nu mai iesi de-acolo…

    dar despre ce vorbim noi, ca romanii au stat capra la comunisti ani de zile asteptand sa vina americanii 🙁
    Bogdan´s last blog post ..Graffiti în curtea şcolii

  2. Alex

    In facultate era numit MRU, ca fiu al lui tac-su a ajuns mare ofiter SRI (facultatile de istorie sunt pline de turnatori, agenti, activisti, fii de „fosti”) si astfel la o varsta „frageda” a ajuns la externe. Gradele superioare din SRI sunt sub sigla masonica, deci era inevitabil sa nu avem un (s)pion pregatit pentru momentele de acum.

  3. Dan Tănăsescu Post author

    @Bucur: Ca să vezi câtă dreptate are, du-te acolo şi vezi cu ochii tăi bătrâni de 80 de ani îngropaţi în zăpadă cu casă cu tot. Cum ai vrea să dea ăia zăpada, dacă nu pot ieşi din casă???

    @Bogdan: M-am uitat azi la televizor şi am văzut că oamenii îşi dădeau singuri zăpada cu lopata, dar nu prea ai spor când zăpada e cât casa. Plus de asta eu nu cred că premierul securist a coborât din elicoper şi a intrat el în casele oamenilor să vadă dacă e „căldurică”, dacă au mâncare, dacă sunt tineri, sănătoşi şi nu vor să iasă! Cred mai degrabă că a făcut propagandă de partid citându-l pe Băsescu!

  4. Dan Tănăsescu Post author

    @ChavaLito^: Am abordat subiectul în articolul ăsta. http://dantanasescu.ro/2012/02/02/de-ce-imprumuta-statul-dolari-pentru-a-plati-pensii-si-salarii.html Citeşte comentariile. A zis cineva acolo despre Tratatul de la Lisabona. În SUA situaţia este aşa din 1913, când s-a înfiinţat FED-ul şi s-a dat în mod fraudulos acea lege care obligă statul să se împrumute de la o bancă privată.

    Mai citeşte şi aici să vezi cum s-a înfiinţat BNR! http://dantanasescu.ro/2010/10/28/originile-bnr.html

  5. George

    ….”nu putem plăti lenea la nesfârşit”…!!! E revoltator! Pai, noi, cetatenii romani, noi nu trebuie sa platim la nesfarsit lenea politicienilor si a autoritatilor!!! Ce poate sa faca un batran de 80 de ani, bolnav, in fata unui munte de zapada tasata? Ca am mai citit undeva, nu mai stiu unde, comentariul unuia, care scria cat e el de revoltat pentru faptul ca acestor sateni nu le-a trecut prin cap sa inchirieze skijet-uri(sau cum le-o zice) ca sa se poata deplasa prin zapada !!

  6. cetatean

    Are dreptate prim-ministrul. Sunteti niste puturoshi asteptand de-a moaca sa va pice, ca, daca nu pica, curge, vorba scriitorululi.

  7. Fabian

    „cetatene”, poate cunosti tigani puturosi. românii is harnici – daca ai citi putina istorie – dar cand statul e antisocial nu poti jubila de bucurie.
    Plus ca tonele de zapada nu se inlatura cu lopeti si mături ci cu utilaje speciale, ca d-aia platim taxe si impozite.

  8. Fabian

    M.R. Ungureanu e agent sionist al Israelului, se trage dintr-o familie de evrei intelectuali din Iaşi, fost membru supleant al Comitetului Central al Uniunii Tineretului Comunist (UTC) înainte de 1989.
    v. http://www.ioncoja.ro/2012/02/a-propus-traian-basescu-un-fost-comunist-si-agent-sionist-in-functia-de-premier/
    http://www.razbointrucuvant.ro/recomandari/2012/02/06/mihai-razvan-ungureanu-seful-sie-prezidentiabil-este-acuzat-ca-ar-fi-agent-mossad-l-a-ajutat-oare-in-cariera-patriarhul-daniel/

  9. Alex

    Commentul nr.13 e ghinionist de adevarat? 🙂 Fabiane, cred ca ai dreptate. N-am detalii suplimentare, insa fizionomia politicienilor e in concordanta cu realitatea-sunt nesimtiti, santajabili, nesimtit de santajabili. Ponta seamana bine cu MRU? Da sau nu? Geoana seamana cu basescu? Ce-au in comun Boc si Ciorbea? Tocilari, bucheri, chisati(asa le-ar zice un moldovean) si batuti in cap, papagali cu psihologie de contabil la o firma din periferie. Uite premierul, uite si handicapul!

  10. Alex

    Cale de mijloc in politica romaneasca nu exista. Fie au complexe de superioritate din cauza „spatelui”-Roman,Nastase, Tariceanu, fie de inferioritate (Boc, Ciorbea, Ungureanu). Did I missed someone? Puscaria nu e o solutie, oamenii astia conduc oriunde s-ar afla. Singura solutie e sa fie executati fizic de societatea civila. Suna instigator, dar voi argumenta de ce nu este. In lumea terorismelor controlate, am avut in juma de secol un Kennedy impuscat si un Milosevici bombardat, atat. Exista destui nebuni in toate societatile (ii putem imparti in mii de categorii distincte, suprapuse, intercalate samd), si n-a reusit nici unul sa „faca dreptate”. SPP-istii sunt bancuri, daca vrei, poti. N-a vrut insa nimeni.
    Dar de ce sa schimbam lumea? Avem internetul ca spatiu pentru defulare.

  11. Fabian

    Cum vrei ba (securistule premier) sa deszapezeasca babele si mosii care de-abia se misca de frig si de foame?
    Le-au murit toate animalele, painea se vinde cu 100 de mii. Lemnele pe care le au sunt acoperite cu zapada. Si vine nesimtitul asta si spune ca nu pun oamenii mana pe lopata.
    Tupeu de evreu. Pai armata sa lupte in Afganistan sa apere pe altii, nu?
    pe romani cine ii apara?
    amanunte aici (articol f bun!):
    http://eufrosin.wordpress.com/2012/02/12/mru-un-rahatel-mic-prost-si-arogant/
    Sa ma descurc singur in fiecare zi… atunci imi fac curatenie singur, dezapezire singur, dreptate singur, sanatate singur. Taxe si impozite de ce dau la niste imputiti? ar trebui sa nu le mai platesc, nu?
    Un putoi de arogant comunist.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge