De ce a plâns Sorina Plăcintă în Parlament?

By | 27 aprilie, 2012
Distribuie prietenilor!

Urmărind în direct şedinţa parlamentară pentru votarea moţiunii de cenzură de azi, am văzut cu surprindere cum senatorul PDL Sorina Plăcintă izbucneşte în plâns în timpul unei discuţii cu Elena Udrea.

Sorina Placinta plange

Sursa foto: Gândul

Lideri ai USL au speculat, în declaraţiile lor, că ar fi vorba de ameninţări în legătură cu situaţia fiului senatorulului, din partea PDL, în cazul în care doamna Plăcintă ar vota moţiunea.

Din declaraţiile pentru presă ale Sorinei Plăcintă, care a spus că va vota moţiunea de cenzură, dar s-a eschivat atunci când a fost întrebată dacă a fost ameninţată, apar bănuieli că este posibilă varianta cu ameninţările, dar nu se poate preciza dacă acestea vin din partea puterii sau din partea opoziţiei.

Am plâns în plen pentru că mă doare burta. În secolul 21 nu mă ameninţă nimeni. Doar dumneavoastră ziariştii alergaţi după familia mea. Aţi încercat dumneavoastră şi aţi făcut-o suficient cu fiul meu.

Mă gândesc că acest episod poate face parte din aceeaşi strategie de auto-victimizare a puterii începută de Roberta Anastase, care se temea că ar putea fi obiectul unui asasinat politic pus la cale de opoziţie. Poate că este o regie a PDL menită să sugereze că parlamentarii puterii ar fi constrânşi să voteze moţiunea împotriva voinţei lor, prin ameninţări şi şantaj din partea USL.

Sau poate că doamna Sorina Plăcintă a suferit o trezire subită de conştiinţă?! 🙂

3 păreri la “De ce a plâns Sorina Plăcintă în Parlament?

  1. iXu

    Asta ar trebui sã impresioneze?sã il ia pe dezaxatu’ de fisu si sa plece de pe terra , cât despre PeDeLe ,sã se orienteze spre o dimensiune paralela unde toti sunt ca ei : sarlatani .

  2. Dan Tănăsescu Post author

    Asta cu cititul pe buze a fost pe toate televiziunile băsiste, semn că a fost o diversiune marca PDL/Udrea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge