De ce nu s-a dus Băsescu la meciul finalei Europa League?

By | 10 mai, 2012
Distribuie prietenilor!

La meciul de aseară al finalei “Europa League” au fost invitate o serie de pesonalităţi din lumea sportului, cum ar fi Gică Hagi, Ilie Năstase, Gică Popescu sau Belodedici, dar şi din rândul politcienilor, printre care s-au numărat Victor Ponta, Sorin Oprescu, Vasile Blaga şi Crin Antonescu.

Citesc pe Tricolorul vechi, că Michel Platini, preşedintele UEFA şi organizatorul evenimentului, i-ar fi adresat o invitaţie şi preşedintelui Traian Băsescu, nelipsit de altfel, în trecut, la astfel de evenimente, dar pe care acesta în final a refuzat-o.

Pe Tricolorul nou am citit că Băsescu şi-ar fi dorit să meargă la meci şi chiar a fost vorba de o desfăşurare amplă de forţe din partea SPP şi SRI, pentru a analiza situaţia şi a da toate asigurările necesare, dar se pare că în final preşedintele a ales să stea acasă şi să vadă partida dintre Atletico Madrid şi Athletic Bilbao la televizor.

Pare ciudat, deoarece cu câteva zile înainte, Băsescu a făcut un tur pe la Hypermaket, la cumpărături, unde a împărţit cetăţenilor portocale şi banane şi acolo părea foarte relaxat şi lipsit de inhibiţii. Iar această ieşire a sa în public la finala “Europa League”, ar fi avut un impact mult mai mare la capitolul audienţă.

Gurile rele spun că Băsescu ar fi invidios pe Sorin Oprescu, pentru că acesta a cules laurii victoriei în cazul “Naţional Arena” şi o apariţie în public alături de acesta l-ar fi pus într-un con de umbră. Sau poate preşedintelui i-a fost teamă ca nu cumva suporterii spanioli să-l huiduiască şi să-i strige şi domniei sale ce i-au strigat lui Mitică Dragomir în Centrul Istoric?! 😆

5 păreri la “De ce nu s-a dus Băsescu la meciul finalei Europa League?

  1. Alex

    Cand un politician scoate o perla sau face un lucru trasnit, ne gandim uneori ca e o fumigena care sa mute atentia in alta parte. Dar non-actiunea poate fi o fumigena? Basel n-a venit la meci! Oare de ce? Daca venea, tot rau iesea 🙂
    Ma preocupa mai degraba reactia opozitiei fata de Jeffrey Franks. Pe Antena 3 s-a sugerat ca el ar conduce de fapt Romania. Lucru pe care-l stim, il simtim pe buze, dar nu-l zicem la televiziuni ca deh, e riscant. De ce acum insa? Fix cand a venit opozitia la putere?
    http://www.cotidianul.ro/asasinul-economic-jeffrey-franks-a-ucis-si-economia-argentinei-127716/
    Impresia e ca se vrea un guvern mondial, „globalizare” doar la nivelul puterii, populatiile fiind dezbinate. Daca fiecare natiune isi uraste doar clasa politica (si cred ca asa se intampla), vom duce, si ducem razboaie particulare, paralele, separate, in final ineficiente.

  2. Dan Tănăsescu Post author

    Asta cu Jeffrey Franks conduce România nu e prima oară când este spusă pe un post de televiziune. La fel şi articolul din „Cotidianul” este destul de vechi. Ceea ce înseamnă globalizarea de fapt şi puţini oameni înţeleg asta, este că atât corporaţiile cât şi băncile au voie să facă oriunde în lume afaceri, fără să ţină cont de state, naţiuni şi legile locale ale acestora, lucru care se întâmplă deja.

  3. Alex

    Eh, nu urmaresc constant emisiunile. Ma bucur insa ca acum e Oprescu la Gadea. Fara sa fie teatral ca altii, isi prezinta o parte din filosofia de viata foarte inocent si spontan. Dar sa-l urmaresc mai departe 🙂

  4. Dan Tănăsescu Post author

    M-am uitat şi eu şi am observat că vorbea exact despre ce am scris eu în acest articol! 😀

    Totuşi era mai bine dacă tăcea din gură şi nu spunea ce a spus despre Ponta şi Năstase. Să fim serioşi!

  5. Alex

    Daca am avea si in Iasi un Oprescu, ar fi o treaba! Nu tine musai de culoare politica, uite la Mazare ce-a reusit sa faca.
    Nichita s-a apucat de spart strazi, ca doar e campanie, a umplut orasul de parf, si probabil se va mandri, reales, cu asta, dupa ce va castiga, iarasi prin frauda! In Iasi 2 masoni cu nuante KGB au patronat 2 decenii, Simirad si Nichita. Complet diferiti de Mazare si Oprescu.
    Simirad, daca-ti amintesti, s-a dat cu puterea chiar in ultimele minute, cand se numarau voturile. Ca nenorocit ce e, a introdus masuri securistice in CJ Iasi, ca si la Tulcea, parca ar fi un brand! Cand metodele seamana, te intrebi care-i legatura?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge