Sistemul HAARP se globalizează sub denumirea de AMISR

By | 25 mai, 2012
Distribuie prietenilor!

Cei mai mulţi dintre cei care au auzit de sistemul HAARP ştiu că acesta este un câmp de antene de tip radar situat în Alaska, care oficial sunt folosite pentru studiul ionosferei şi aurorelor boreale şi conform teoriilor conspiraţiei o armă geoclimatică, capabilă să influenţeze vremea şi chiar să producă cutremure.

Ceea ce nu prea cunoaşte publicul este faptul că astfel de antene au împânzit practic întreaga planetă şi multe dintre instalaţiile aparent inofensive, cum ar fi radare sau radiotelescoape, fac parte din acest sistem şi ar putea avea aplicaţii similare celor din cazul HAARP.

Se pare că se conturează la nivel global un sistem gigantic de astfel de instalaţii ce au ca scop oficial cercetarea şi luarea sub control al fenomenelor meteorologice. Sistemul se numeşte AMISR (Advanced Modular Incoherent Scatter Radar) şi este format dintr-o reţea de sisteme de tip radar dispusă la nivel global pe mai multe continente.

Proiectul este coordonat de SRI International (Standford Research Insitute) şi finanţat de NSF (National Science Foundation) şi este descris ca fiind:

…o instalaţie radar mobilă modulară, care va fi utilizată de oameni de ştiinţă şi studenţi din întreaga lume pentru a efectua studii ale atmosferei superioare şi a observa evenimente meteorologice spaţiale.

Noua sa configurare modulară este concepută pentru a permite o relativă usurinţă în relocare în scopul studierii activităţii atmosferei superioare în jurul globului. Operarea de la distanţă şi orientarea electronică a fasciculului de unde electromagnetice va permite cercetătorilor să opereze şi să poziţioneze fasciculul radar instantaneu pentru a măsura cu precizie schimbarea rapidă a evenimentelor meteorologice spaţiale.

Sursa

În ultimul timp au fost relatate în presă numeroase de cazuri în care păsări, delfini şi alte animale marine au murit în masă din cauze aparent inexplicabile. Dacă ne uităm la harta amplasamentului sistemului AMISR la nivel global vom observa că acele cazuri au fost semnalate cam în zonele unde există o instalaţie radar aparţinând sistemului mai sus amintit.

harta-globala-AMISR

Un alt fapt ciudat, care mi-a atras atenţia, a fost acela că într-un recent caz cu delfini morţi şi eşuaţi pe ţărm, în Peru, aceştia arătau ca şi cum ar avea pielea arsă.

delfini-morti-peru

De ce şi de la ce ar putea avea avea delfinii, care trăiesc în largul oceanului, arsuri la nivelul pielii? Să fie asta cauza?!

Imaginile de mai sus au fost înregistrare de un amator, locuitor al unui oraş din Golful Persic, în largul mării şi după cum poate observa, ceva pare să „ardă” la nivelul apei. Ulterior au fost găsiţi în zonă, de asemenea, delfini morţi, care prezentau urme de arsuri, ca şi în cazul celor din Peru.

Iată ce declară cel care a filmat clipul:

În acest timp am observat oceanul colorându-se puternic în roşu strălucitor, mulţi peşti au murit, mulţi dintre ei părând a fi arşi. După câteva zile un miros urât (ca de canal) a acoperit oraşul nostru.

…Timp de o săptămână, în care s-au produs mai multe cutremure, m-am tot gândit că e un fel de vulcan în adâncul oceanului. Era ceva de un roşu ciudat.

Dacă privim lucrurile în perspectiva ultimelor luni şi analizând informaţiile din presă şi de pe Internet, pare că cineva vrea să sugereze ideea că „se întâmplă ceva la nivel global”. Cutremurele tot mai dese, cum ar fi cele recente din Italia şi Bulgaria, manifestările atmosferice extreme şi schimbările bruşte şi neobişnuite de vreme, zgomote ciudate ce se aud din pământ, gropi uriaşe apărute din senin, animale şi păsări moarte în număr mare etc.

Toate aceste fenomene neobişnuite ar putea fi, nu semnele venirii Apocalipsei, aşa cum ar dori Elitele Oculte să credem, ci un plan diabolic, desfăşurat la scară globală de a declanşa un război geoclimatic, în care fenomenele meteorologice şi mişcările tectonice, controlate prin manipularea ionosferei prin intermediul radiaţiilor electromagnetice de înaltă şi foarte joasă frecvenţă, să fie folosite ca arme de distrugere în masă.

Dacă ne gândim puţin la România şi vedem schimbările neobişnuite de vreme şi punem acest lucru în legătură cu faptul că pe teritoriul ţării noastre şi în vecinătatea ei se amplasează tot mai multe antene radar, sub pretextul instalării scutului anti-rachetă şi a altor sisteme de securitate aeriană, precum şi înmulţirea  avioanelor ce brăzdează cerul, lăsând urme de tip chemtrail, nu putem concluziona decât că acest război geoclimatic este foarte aproape.

O părere la “Sistemul HAARP se globalizează sub denumirea de AMISR

  1. Pingback: Câţi oameni înteleg că americanii folosesc tehnologia HAARP? |

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge