Un partid de stânga din Suedia vrea ca bărbaţii să nu mai urineze din picioare

By | 18 iunie, 2012
Distribuie prietenilor!

Partidul de stânga din Sörmland este pe cale de a lua poziţie pentru a asigura bărbaţilor un scaun atunci când îşi golesc vezica în toaletele din regiune.

Potrivit partidului, există două motive foarte importante pentru propunerea de a încuraja bărbaţii să stea jos atunci când urinează.

Unul din motive are de a face cu igiena şi dorinţa de a se asigura că nici o persoană care foloseşte toaletele de la sediul consiliului regional să fie nevoită să se plimbe prin bălţi sau reziduuri de urină, care se întâmplă să curgă pe podea atunci când angajaţii de sex masculin urinează din picioare.

Partidul de stânga citează, de asemenea, cercetări medicale care arată că bărbaţii îşi golesc vezica mai eficient atunci când sunt aşezaţi.

Evacuarea îmbunătăţită a vezicii urinare, nu numai că reduce riscul de probleme cu prostata, conform partidului, dar, de asemenea, ajută bărbaţii care mai degrabă stau jos decât în picioare, să aibă o viaţă sexuală mai lungă şi mai sănătoasă, relatează ziarul local Folket.

pipi in picioare interzis

Sursa

Mai rămâne ca bărbaţii să nască şi să alăpteze, iar femeile să se bărbierească, pentru ca egalitatea să fie deplină! 😆

0 păreri la “Un partid de stânga din Suedia vrea ca bărbaţii să nu mai urineze din picioare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge