Ce lovituri mai pregătesc băsiştii

By | 2 iulie, 2012
Distribuie prietenilor!

Deşi guvernul USL, avându-l în frunte pe Victor Ponta, nu a împlinit nici măcar două luni de la preluarea puterii, opoziţia băsistă deja s-a transformat într-o luptătoare înfocată împotriva tiraniei, nedreptăţilor şi încălcării statului de drept.

De parcă cei aproape 8 ani de guvernare plină de furăciuni şi controlul absolut al lui Băsescu asupra tuturor instituţiilor statului, cu încălcări flagrante ale Constituţiei, nici nu ar fi existat, PDL-iştii pornesc atac după atac cu o frecvenţă şi o fervoare incredibile.

După atacurile de până acum, pe agendă sunt înscrise multe alte acţiuni înpotriva premierului Ponta şi USL, unele dintre ele urmând să se petreacă imediat în zilele următoare.

Surse apropiate palatului Cotroceni ne-au declarat că a fost stabilită următoarea ţintă a unui scandal de plagiat. În plus, va fi solicitată revocarea acelui ministru din guvernul Ponta, pentru că un dosar de la DNA impune cercetarea penală. USL se aşteaptă la un atac îndreptat împotriva ministrului Andrei Marga, drept represalii pentru misiunea de la Bruxelles.

… în cursul zilei de astăzi sau luni dimineaţa sunt aşteptate acuzaţii privind un plagiat al ministrului Justiţiei, Titus Corlăţean. De asemnea, vor fi făcute publice date despre un dosar al acestuia care ar fi în lucru la DNA. Astfel, va fi blocat demersul ministrului Justiţiei de a numi adjuncţii şefilor Parchetelor, al căror mandat a expirat.

Sursa: DCNews

PDL va organiza o manifestaţie joi, la ora 18.00, în Piaţa Revoluţiei, la care doreşte să participe cât mai multe organizaţii nonguvernamentale şi cetăţeni care doresc să împiedice anexarea instituţiilor statului de către USL, a anunţat prim-vicepreşedintele PDL Cezar Preda.

Sursa: Realitatea

În această seară la ora 19.00 va avea loc la Bucureşti, în faţa Muzeului Naţional de Geologie, „Promenada Ghilimelelor”, o manifestaţie de protest faţă de plagiatul premierului Ponta. Nu am înţeles exact cine organizează oficial această acţiune, care se vrea a fi una a societăţii civile, dar se pare că este una de factură băsistă.

Am fost şi eu invitat să particip cu următorul mesaj:

Iată că România fierbe şi luptă pentru principii. Pentru luni la ora 19 se organizează ,,Promenada Ghilimelelor,, Da, luni e momentul să ieşim atât în Bucureşti cât şi în toată ţara. Trebuie să arătăm că suntem o forţă. Trebuie să arătăm că existăm, nu numai spuneţi că suntem puţini, nu mai lăsaţi de la unul la altul, fiţi uniţi, lăsaţi restul evenimentelor deoparte… precis că vor mai fi şi altele, focusaţi pe acest eveniment organizaţi-vă în fiecare oraş mare din ţară şi din lume. Luaţi o coală A4, puneţi 2 ghilimele şi iesiţi în semn de protest la o plimbare. În ţară este peste tot o Piaţă a Victoriei, în lume sunt ambasade, arătaţi că existăm. Presa, blogheri cei de pe FB, faceţi cunoscută această promenadă.

Textul original era o catastrofă, fără cap şi fără coadă şi cu foarte multe greşeli de gramatică şi ortografie, aşa că a trebuit să îl corectez puţin, ca să fie cât de cât inteligibil. Dar ce vrei dom’ne, ei luptă pentru prestigiul mediului academic, împotriva imposturii şi plagiatului! 😆

0 păreri la “Ce lovituri mai pregătesc băsiştii

  1. cumnatu

    Basistii au luat-o razna.Personal nu credeam ca sunt atat de multi,dar am vazut azi un aparat de propaganda fantastic.Azi am vazut ca democratia inseamna ca numai unii trebuie sa cheltuiasca banul public,iar daca niste fraieri adica noi nu mai suntem de acord si ii schimbam este lovitura de stat.Lovitura data statului este ca Anastase dovedita hot de voturi este inca in functie, ca un presedinte securist cu 8% incredere nu realizeaza ca a trecut timpul sau si se agata de orice sa ramana in functie.Azi l-am auzit pe Blaga intr-un delirium tremens cum explica ce nasoale a facut usl in 2 luni de guvernare,nimic despre cei 8 ANI care ne-au pus pe toti in cap.Oamenii astia chiar nu au pic de bun simt?.

  2. Dan Tănăsescu Post author

    Mie îmi spui cumnate, că au tăbărât pe capul meu toţi băsiştii turbaţi şi aici şi pe Facebook şi pe bloguri… 🙁

  3. cumnatu

    Rezista,fugi in munti si organizeaza rezistenta! Sunt alaturi de tine!!!Mi-am adus aminte si de Monica Macovei.Asa ceva…

  4. Dan Tănăsescu Post author

    România nu este în zona euro, nu avea şi nu are nici acum deficitele Greciei şi Spaniei, nu are nici nivelul lor de trai, de să se vorbească despre România în aceeaşi propoziţie cu ele?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge