Să regrupăm dreapta în jurul tovarăşului Mihai Ungureanu

By | 4 iulie, 2012
Distribuie prietenilor!

După răsunătoarele victorii ale dreptei româneşti, condusă sub stindardul portocaliu al PDL, acum a venit momentul reînnoirii în politica românească. Dreapta românească trebuie să se reformeze, să se regrupeze şi să se coaguleze în jurul unui lider charismatic.

Şi cine putea fi acest lider ambiţios şi dornic să facă tot ce e mai bine pentru România, să dezvolte clasa de mijloc şi să ofere şanse celor harnici, muncitori şi inteligenţi, dacă nu tovarăşul Mihai Răzvan Ungureanu, fost membru supleant al CC al UTC?

Numai aşa vom putea afla hotărârile de însemnătate istorică adoptate de Congresul al XIII-lea al Partidului Comunist Român şi înflăcăratele îndemnuri adresate tinerei generaţii de către tovarăşul Nicolae Ceauşescu! 😆

ungureanu utecist

Sursa foto: Cotidianul

UPDATE:

În perioada studiilor efectuate la Liceul de matematică-fizică “Costache Negruzzi” din Iaşi (pe care l-a absolvit ca şef de promoţie în anul 1987), din 1985 şi până la Revoluţia din 1989 a fost membru supleant în Comitetul Central al Uniunii Tineretului Comunist (CCUTC), subordonat direct lui Nicu Ceauşescu. În anul 1988 a devenit student la Facultatea de Istorie-Filosofie din cadrul Universităţii “Al. I. Cuza” din Iaşi. Presa a scris prin anii ’90, că în timpul evenimentelor de la Iaşi, din 14 decembrie 1989, a monitorizat studenţii care aruncau manifeste în încercarea declanşării unei revolte anticomuniste în cămine. Datorită fanatismului şi zelului său ceauşist din zilele revoluţiei, M.R. Ungureanu a fost arestat, la cererea tinerilor revoluţionari ieşeni, în seara de 23 decembrie 1989, la Casa Tineretului din Iaşi, unde era sediul UTC. Luat sub escortă de către doi ofiţeri de grăniceri a fost dus la sediul unităţii de grăniceri pentru a scăpa de furia revoluţionarilor ieşeni.

Sursa: NapocaNews.ro

0 păreri la “Să regrupăm dreapta în jurul tovarăşului Mihai Ungureanu

  1. coolnewz/Ratatouille

    wow, ce descoperire!
    Mai fratele meu alb, eu stiu o treaba: primii care erau facuti pionieri erau cei mai buni din clasa. La invatatura vreau sa zic. Primii care erau facuti utecisti erau tot cei mai performanti. Olimpiade, chestii … ce stii tu. Comandantii de grupa, detasament, unitate – erau … ei ghicit … cei mai buni la invatatura. Cei mai buni la invatatura erau de obicei cei mai destepti. Toata treaba asta este confirmata de citatul pe care singur il dai: sef de promotie!
    Pe tine cind te-au facut pionier, in seria I sau mai pe la coada?
    Sau tu ai fost vreun disident din fasa? Inainte sa spui „mama” ai strigat Jos Ceausescu, dar din pacate nu te intelegea nimeni?
    coolnewz/Ratatouille´s last blog post ..Au fost odată cozile pentru vize. București, 1998.

  2. Mihai

    Interesanta aceasta formulare „presa a scris prin anii 90…” Asta legitimeaza tot articolul. Noi cei care citim trebuie sa nu ne gandim la sursa ci doar sa o credem. Asfel inceputul rationamentului nostru porneste de la ideea ca acest idivid este un ….impostor. sau un carierist… sau nu stiu …. unul care este departe de standardele morale ale autorului articolului care face , nu-i asa , un mare bine comunicandu-ne natura personajului, de fapt ne face un bine. Multumim pentru ajutorul dat gandirii noastre. Care presa? Din 90? Nu stiu daca ai vazut dar nici presa nu mai indrazneste sa isi spuna ca este cea mai mare cucerire revolutionara…Din contra. Este cea mai mare bata pusa in mana unor oameni care pur si simplu isi regleaza problemele. Am ajuns la tine din cauza articolului legat de Patapievici… Dar sincer , imi pare rau ca iti fac trafic. Mai uita-te si in oglinda mai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge