Băsescu s-a întors la poporul OTV

By | 27 iulie, 2012
Distribuie prietenilor!

Văzând că scade tot mai mult în sondaje şi epuizând toate scamatoriile şi încercările de manipulare a opiniei publice, Traian Băsescu este în căutare disperată de noi fraieri pe care să-i prostească, aşa că aseară şi-a încercat norocul şi la OTV, unde credea el că va găsi „material” din belşug.

Ridicol este faptul că a purtat o discuţie deosebit de amicală cu Dan Diaconescu, cel care până mai ieri îl numea pe preşedintele suspendat ciocoi şi mafiot, spunând că a furat ţara, iar el cu PPDD-ul său cel violet va veni să facă dreptate.

Discuţia s-a purtat, ca şi pe la alte televiziuni, în jurul temei averii dobândite de marinar înainte şi după Revoluţie. Băsescu încerca să-i convingă pe naivi că celebra casă din Mihăileanu a fost cumpărată la un preţ corect (19.000 de euro), pe lege, iar el a cheltuit pentru îmbunătăţiri sume importante pentru a-o aduce la valoarea de piaţă actuală.

Am şi eu o întrebare: acele sume pentru renovare de unde le-a avut preşedintele?

0 păreri la “Băsescu s-a întors la poporul OTV

  1. Dan Tănăsescu Post author

    Diferenţa majoră în cazul lui Somnorilă e că nu a vândut ţara, nu a trădat-o şi nu şi-a tras singur case şi vile din bani publici. Şi Somnorilă nu minte la fiecare propoziţie, aşa că poate să meargă oriunde are el chef! 🙂

    A, şi era uit, nu Somnorilă va fi demis duminică la referendum, ci Minciunel Beţivescu! 😆

  2. Iop

    Cum era sa vanda somnorila tara dintr-o pozitie majoritar orizontala. O sa fie presedinte asa cum iti doresti cu atata ardoare si o sa faca aceleasi rahaturi pe care lea facut si basescu si iliescu si clicile lor.

  3. Iop

    Nu, ala il ai tu din cate vad, eu am doar logica si contact cu realitatea ceace se pare ca tu nu posezi.

  4. Dan Tănăsescu Post author

    Deci tu prin logică şi contact cu realitatea poţi prevedea ce va face cineva în viitor?!!! 😆 😆 😆

  5. Iop

    Nu-ti sta bine cand faci pe prostu, nu prevad ci anticipez si am sa-ti dau si un exemplu: unui om cand ii este foame si are posibilitatea de a manca, pe baza de logica poti anticipa ca invariabil urmatoarea actiune a acestuia va fi sa manance. Ai priceput acum sau vrei sa iti si desenez 🙂

  6. cumnatu

    Cumnate au sarit basistii pe tine. Nu prea aveam sperante la referendum dar am vazut din tonul lor ca devin din ce in ce mai agresivi, ceea ce din punctul meu de vedere e super ok. Asta inseamna ca incep sa realizeze ca s-a cam terminat, iar tonul lor din ultima vreme o sa aduca oamenii la vot. Pentru astia 8 ani de umilinta la care am fost supusi sa vina 50% plus 1 la vot si ala 1 sa fie Basescu ar fi maxim! Apropo, maine nu e cu Somnorila si cu Copy Paste, maine e doar cu Basescu. Cu ceilalti mai la toamna!

  7. Dan Tănăsescu Post author

    Aşa e cumnate, asta ziceam şi eu! Din păcate la mine pe blog intră mai mult băsişti obraznici, cu care am fost prea amabil şi văd că şi-au cam luat nasul la purtare.

  8. cumnatu

    Basistilor glumeti va doresc numai sa aveti parte de o operatie de apendicita in spitalele romanesti si apoi daca scapati cu viata si incercati sa va faceti si voi o afacere din care sa traiti, sa aveti parte de garda financiara zilnic sa vedeti cam cu e cu umilinta haiosilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge