Aliodor Manolea vine la emisiunea lui Ciutacu

By | 27 iulie, 2012
Distribuie prietenilor!

Aliodor Manolea, parapsihologul şi bioenergoterapeutul devenit celebru după episodul cu „flacăra violet” şi cunoscut ca protector şi consilier al lui Traian Băsescu pe probleme de apărare energo-informaţională a acordat un interviu lui Victor Ciutacu pentru emisiunea „Vorbe grele” care va fi difuzată în această seară, de la ora 22.00, pe postul TV Antena 3.

Am aflat acest lucru dintr-o postare pe Facebook a jurnalistului Ovidiu Zară din care extrag, în avanpremieră, câteva fragmente din ceea ce a spus invitatul emisiunii:

Despre situaţia actuală a societăţii româneşti:

Acum sunt mâhnit de tot ceea ce se întâmplă, de denigrarea valorilor perene ale neamului. Mă gândesc că moşii şi strămoşii noştri se răsucesc în mormânt văzând ce se întâmplă cu moştenirea lăsată. Sunt mâhnit de vrajba pe care o seamănă necontenit cel care ar trebui să fie împăciutorul, mediatorul, cel care ar trebui să atenueze conflictele societăţii, un om care nu îşi iubeşte poporul, care nu pune accent pe valorile familiei, pentru care cultura nu are nici o valoare, un om pentru care intelectualitatea este un balast de care trebuie să scape.

Despre relaţia dintre Aliodor Manolea şi Traian Băsescu:

Domnule Ciutacu, vorbim despre un om lângă care am fost în momente cruciale pentru el şi pentru ţară, un om pe care l-am ajutat pentru că am crezut în schimbarea în bine. Sunt extrem de dezamăgit. Discutăm acum pentru că ceva din interiorul meu a strigat: “Până aici! Aşa nu se mai poate!” Mă aflu aici pentru a povesti despre omul Traian Băsescu, aşa cum l-am cunoscut în relaţia mea directă cu el.

Despre referendum:

Domnule Ciutacu, societatea noastră este în suferinţă. Pentru că este îmbolnăvită de ego-ul lui Traian Băsescu. Noi, cu toţii, putem aplica cele patru adevăruri universale: 1. Există suferinţă. 2. Suferinţa are un început. 3. Suferinţa are un sfârşit. 4. Există o cale de a elimina suferinţa. Pentru noi, calea pentru eliminarea suferinţei este votul pentru demitere. Eu votez DA pentru demitere.

Prevăd că va fi o emisiune extrem de interesantă pe care sper să nu o ratez! 🙂

Update: Fragmentele citate sunt de fapt din interviul acordat de Aliodor Manolea lui Victor Ciutacu în „Jurnalul Naţional” înainte de difuzarea emisiunii. Interviul îl puteţi vedea integral aici: http://inregistrari.antena3.ro/view-Vorbe_grele_cu_Victor_Ciutacu-30.html

0 păreri la “Aliodor Manolea vine la emisiunea lui Ciutacu

  1. Iop

    Coolnews te rog sa nu te mai ei de domnul cu platosa, sefu lui Dan 🙂

  2. Dan Tănăsescu Post author

    Eu nu am niciun şef, dar nu mi-ar displace să fie Voiculescu şeful meu, o persoană mult mai umană şi mai onestă în comparaţie cu Băsescu.

  3. Iop

    Hai ca am ras putin…..dv o persoana mai umana si mai corecta decat tb. Esti simpatic ce sa zic 🙂

  4. Dan Tănăsescu Post author

    Voiculescu a înfiinţat un trust media care oferă locuri de muncă la mii de oameni şi pregăteşte sute de tineri pentru a deveni jurnalişti şi oameni de televiziune. A înfiinţat o fundaţie prin care ajută oameni nevoiaşi, bolnavi sau copii şi tineri talentaţi şi dotaţi intetectual. Prin ceea ce declară public arată bun simţ respect pentru democraţie şi interes pentru binele naţiunii. Ce a făcut Băsescu din toate astea?

  5. Iop

    Inca o data dai dovada ca ai idei putine si fixe. Pe langa ce ai enumerat tu acolo tin sa iti reamintesc ca domnul la care facem referire este dovedit de colaborare cu securitatea ca politie politica prin sentinta definitiva si irevocabila, adica un turnator nenorocit, jurnalisti pe care ii pregateste vor fi probabil niste slugi ca actuala gasca de latrai ciutacu, badea, gadea, grecu etc. respectul pentru democratie si binele natiunii……pe ce lume traiesti prietene? Asta poate doar cineva lobotomizat o poate inghiti asa ca las-o mai moale ca nu tine.

  6. Dan Tănăsescu Post author

    Aha, sentinţă definitivă şi irevocabilă dată de slugile lui Băsescu, care şi-a distrus singur dosarul de securist şi l-a dosit pe cel cu casa din Mihăileanu! Da, da! 😆

  7. coolnewz/Ratatouille

    @DT 1:29pm: 😀 ma distrezi! Sunt o groaza de mafioti care dau locuri de munca la o groaza de oameni … Si au nevoie de ceva fundatii sa spele banutii! Fratele meu, sper sa nu crezi chiar toate astea. Ca e propaganda, inteleg, dar sa crezi asta … Pazea! 😀
    coolnewz/Ratatouille´s last blog post ..Pe dezbrăcate și pe luate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge